• Fujiryu
    Én minden nap csinálok egy új nevet, és így látom, hogy aznap, hogy teljesítettem és még azt is leszarom, hány pontom van...

Egyébként nem szar érzés azt látni, amikor megnézed a 400000 pontos statodat, hogy az elmúlt másfél évben a nap 4 órájában ezzel játszottál(gondolom mivel kb 35 éves lehetsz dolgozol, meg alszol 8+8 órát és a maradék időd felét pontfarmolással tölteni szánalmas...), és az utcsó fél évben ezt egy gyerekes pontverseny kedvéért, mégcsak nem is normális játékkal töltötted, hanem újraélesztéssel és egyhelyben fekvő ember lövöldözésével... Szóval sztem egy nyomorék vagy.Lehetsz akár 2x olyan idős mint én, de ettől csak mégnagyobb nyomoréknak gondollak, mert kb ott tartasz mint egy 8 éves vérpistike.

Sztem innen senki nem nyalta a segged segítségért, mivel már fél éve azon röhögünk, hogy mekkora gyökér az olyan aki egész nap statpaddingol(Igen valaki már linkelt rólad ide.Azthittük csakl 10 éves vagy és jókat röhögtünk rajta, hogy mekkora szánalom vagy.Most hogy tudjuk hogy 35 éves vagy mégjobban röhögünk)

A tweak meg nem cheat...Ezt pár magyar gondolja így meg esetleg küldföldi, de az összes külföldi klán használja, és csak annyi történik, hogy kijavítja a pingből eredő bugokat...