Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Admiral Chris
lowskillel publicon lámázni biztos jobb vele...

Látszik hogy nem játszottál a 1942-vel vagy az isteni DC-vel, 2142 a bf-ek szégyene;P

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Fujiryu
Ennek konkrétan örülök is😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Lehet hogy igazad van😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

szerintem jobb lett mint a 2-es, és nem csak a pályákra gondolok. én konkrétan 0 percet játszottam azóta a 2-es verzióval, mióta megvettem a 142-es modot.

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

joebacsi
még szerencse, hogy itt az arma 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
az egésszet ott b@sztad el, hogy másnaposan rápiálás helyett jáccottá 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fujiryu
Beleolvastam a szomszéd topikba is...

recon: elõször a jobb oldali sort lampert carabine, demo pak mindenképp és apm mine(!!! EZ A CLAYMORE!!!), bal oldalon van a láthatatlanság de felesleges,(bár patch óta jobb)
assault: jobb oldalt a medic fegyver verhetetlen, nagyon pontos, snipereket is lealázod vele simán, és mellé a rakétát benyomni, így elég pro lesz a karaktered

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Na ezért van itt bontatlanul a 2142 az asztalomon...

Fujiryu
Ez azért van mert a magyar publicon a vérpistikék nyertek...

6v6 mec oldalon hotelhez mediccel lespawnolok
Ellenfélnél: 1 gyerek kommander hátul alapon
2 gyerek az APC meg a Tank, nehogy már 6v6-ban infantrizni lehessen...Ugyanmár magyarországon vagyunk...
a negyedik gyerek az usa alapon lévõ gépfegyverbõl lövöldözik és megadja az alaphangot a páncélosok megérkezéséig
5. emberke szigorúan sniper nem mozdul el a fõbézrõl
6.ember suppor na õ már el is indul de szart se ér egyedül

MEC oldalon én medic a hotelnél, leszedem az egyetlen támadót, utána elfutok a tank+apc elõl akik már taktikusan a spawnpontok felé helyezkednek, csak még nem lõttek le senkit.Kommander kifejezetten tehetséges a mi oldalunkon(egy körben 6x artyzott ki)Az ellenfél kommandere kiartiz...Na spawnolnék, de ott a tank+apc...Szóval magyar public rulz

De tegnap is jó volt másnaposan játszani...Harc a hotel zászlóig medikkel(persze megint egyedül mert a csapattársak, imádnak sunnyigni, cél a Train-nél közelebbre már nem is hajlandóak támadni...) 3 embert leszedek mire elérek a zászlóig.Még 2 freg a zászlónál gyorsan.De ekkor betölt ****** az überpro sniper.Beugrik a zászlóhoz, bebasz egy claymoret és kiugrik.A claymorét kikerülve kiugrok a zászlótól, de sajnos már oda is letett egy claymoret...

A fenti történetek pusztán az én agyam szüleményei, a hasonlóság pusztán a véletlen mûve...

wázze <#sniffles> t4ce-s idõkbõl volt ojjan nap hogy 16órát páblikoltam<#nemtudom> nemisértem... az átlag akkor 80 perc volt naponta .. most 26 alatt van

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

vagy elhagyna néhány medált 😄DD (tényleg csak néhányat!!)

Fiji: neked + <#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fujiryu
Veled már nincs több dolga😄

koschwarz
lehet k/d-ben mínuszba is menni?<#ravasz1><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nahh azt azéé csak megnézném hogy pl az én statomon mit rontanál el 😄DD

<#integet2>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

na visszaértem rontani a statokta,készüljetek fel😄

Team GIGABYTE

erdos
Most láttam egy filmet, pont te jutottál eszembe, valami terror iskolája volt a címe... <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

schrank
megkezdõdik az idei tanév <#ravasz1><#nezze><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
bujék

erdos
bujjék evribodri <#integet2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

na, megszólalt a targoncás...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
nem az fps számít hanem hogy te lehess valamelyik válfajban a király <#hehe>

ERykk
Nemtom nektek mennyi, de nekem 29-35 fps majdnem full low on, csak egy ket dolog van felveve

ColdFire
nézd a szaladgáló csíkot a monitoron...
ha az megáll, videohiba, ott megállt

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
akko sztem a videoval van baj :\
ami nállam van video azon jo

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Fujiryu
De amikor átmentél a híd alatt akkor azthittem lefagyott a windozod...

ColdFire
sztem is a video mert játék közben nem tapasztaltam rángatást :\
fõleg ott láccik amikor a kerites felett elszállok felszállásnál, ott tuti nem szaggatott

ColdFire
én mán leszarom ha ennyire nem biztok bennem 😄

Cream78
Eh.... Qrva auto balance...
Mindíg átqr a vesztes oldalra....<#pardon1>

HTS s3rg1nh00
1.elég szépen rángat...
2.én feleennyi fpsel játszom szóval nyugi<#mf2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Yan
nálam is rendesen, de lehet hogy csak a video

&#165; xfire: kistekila

Fujiryu
Sztem ez beszaggat...

TS Zolly
Azt mondtam tegnap, nekem is elég szépen megy fullon, de kikell várni, mire magához tér. Ez csak azt bizonyítja, majdnem tutsz helit vezetni. 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Boxer HUN
Beléd is! Gyógyulgatsz??? <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
A játékban lévõ otions-video beállítástól kezdve, joinolás és játék, vágatlanul. Tulajdonképp így tudnád igazából bizonyítani... Amúgy sz@runk bele ha több száz megás a videó.... hidd el, letöltenénk. Csak már látnánk valamit a sok "hang"oskodás után. <#hehe>

ColdFire
?

schrank
ennyit a csúcs géped alkotta bf2 teljesítményrõl <#mf2>

joebacsi
reggelt, buék!

Cream78
Még mindíg ezt a fasza graf dolgot erõlteted?
Oks. elhisszük! Csak lazíts már egy kicsit....

ColdFire
háthogy ezzel a konfal csak ennyire szaggat.
vagy nem erre gondolt? 😊

mesor
Ez mit is bizonyít? 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ColdFire
meownak😊
"18:06 Me0w: mert nehezen hiheto hogy csak ennyire szaggat 😉 "

ColdFire

ColdFire
mûvészi lett xDDD

ColdFire

Robogo
Jóreggelt!!!!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Kovács legény
Jóreggelt!

www.czekoart.hu

atomboy
Van tehene? Fura, egyszer se hallottam a hangjat...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ittenis bujjék 😊)

Boxer HUN
ÉS, HA SIG TEHENE BESZÉL IDEGEN NYELVEKET??? <#mf1>