FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
OFF:
Nem sokat nyomtam BFV-t ... kb.: 2 hónapot ... még a megjelenés után egy pár hónappal (Gyúrtam Singleben mindenre ... helire, tankra, repülőre ... a repülő sosem jött össze, de a helivel elég jól elvoltam :) Volt hogy beszálltam a spawnolós Mi-8-asba és egész játék alatt csak a felhők felett repkedtem, mindig oda ahol a legnagyobb szükség volt rá :)
Bár az elején rettentő jó volt a game ... főleg mikor teamplay is kezdett kibontakozni :)
ON: Nekem (hála istennek ...) nem volt gondom a game-el ... telepít, indít, megy, kékhalál x10 ... hiba okát megtalál, buherál, megint játszik (Nem a játék okozta ...) ... kipróbál tank: király :) Kipróbál heli: Istenkirály, kipróbál repülő: meghal :) (Régi szép idők :) )
Graffal, hanggal semmi bajom nem volt, annyira nem vagyok maximalista ... ezek a gamek ne a csillivilli külsőről legyenek híresek :) Szépen futott (1280*1024 hiányzott, de ahogy látom megoldódott ez is, reggel kipróbálom ...) az elején még kicsit töltött, de utánna szépen ment ... 77.30-al semmilyen kifogásolható dolgot nem láttam rajta, de 77.13-al árnyékok picit érdekesek voltak, bugzottak kicsit :)
Célzás, fegyverek találati pontossága ... tényleg nem sniperbarát az egész, talán nem is baj ... kicsit zavart, hogy nem tudtam headshotot lőni, de ez csak és kizárólag az én bénaságom ... :) Viszont én nem éreztem annyira gyengének a dolgot ... ha elkezdtem valakit full sorozattal lőni, akkor futott tovább, de ha single-lel vagy kis sorozatokkal, célozva lőttem akkor elég jól hullott az ellen ... még akár pisztollyal is ... (Ráadásul Ironsight az isten, mindig is szerettem :) )
A kitek nagyon jók ... mintha belegyúrták volna az ET-t :)
Az meg csak hab a tortán, hogy AK(Asszem 105...), AK47SU és Dragunov is van :)
Imádom, (Airsoftozom, és ott is Beta Spetznazom van ami egy AK47SU csak nem behajtható hanem fix tussal :) )
Neeeeeeekem tecik :)