FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hopp ... előrébb a hosszú hozzászóláshoz :)
Anno én rengeteget játszottam BFV-vel ... már ott tartottam, hogy megveszem, mikor is történt egy varázsütés :( És csiribú-sziribá megjelent egy rakás kopterláma, meg a kis köcsög spawnkillerek ... azóta inkább játszok single-ben :(
Az volt a legszomorúbb, mikor bejött valami "klán" (Mindenkitől elnézést kérek aki komolyan műveli ezt és komoly csapat tagja ...), szóval hárombetűs köcsög ... és egyből bekempelték a spawnokat (spawn/2 köcsög ...) a többi meg a saját csapattársait (Nem a klántársait ...) lőtte, ha nem tudott beülni a helikopterbe ... majd mikor nyertek, elkezték mondani hogy gyakrolás+taktika+csapatmunka ... volt olyan aki kérte hogy vegyem fel helivel ... elkezdtem ereszkedni, erre elkezdett lőni rakétával :(
Sajna a BF2 is ilyen sorsra fog jutni szvsz :( Remélem persze nem, mert akkor lehet hogy ennél is eltöprengem a vásárláson (Nekem mindig favoritok voltak a BF játékok ...) Sajnos nincs olyan nagy haveri kör akive csapatosan tudnánk nyomulni, de azért nem kellenek hetek hogy be tudj illeszkedni valahova ...