FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #115642 Na akkor ezt megbeszéltük. Te is jól szórakoztál, mert nyertetek, és én is jól szórakoztam, mert hülyére freggeltem magam. Nekem speciel ez utóbbi fontosabb. Nekem ugyanis rendszerint nincsenek skilles csapattársaim, vagy jó ismerőseim(klántársaim), akikért megérné küzdeni a győzelemért.
Szerencsétlenek között meg hiába próbálnék hősködni(pl.: kiugrani Omanon amcsiként minden zászló elvesztése után), én is csak egy lennék az ingyenfregek között. Inkább beverem magam valami járműbe, aztán hülyére freggelem magam. Néha ezzel győz a csapatom, néha nem. Ez van. Nem különösebben érdekel. Én jól szórakoztam és kész. Persze érdekelne, ha lenne kikért küzdeni, de hát nincs.
(Amúgy nem tudom miért olyan nagy probléma az, hogy máshogyan gondolkozunk, az, hogy nekem mást jelent szórakozást. Éppen ez a király a multis játékokban, hogy sokfajta játékossal/játékos ellen játszik az ember. Tök unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkozna, ha mindenki ugyanúgy játszana. Nem?)