Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
<#nyes>#nyes>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Mi az életbe lépett a Defcon1-es fokozat? 😄
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Megadja it majd mindenki a saját eredeti CD kulcsát?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
-tRs-Landor
pff...kishasáb e vagyol? 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Huncup oldalra kitettem a BF2 buli idõpontját amit joe közzétett, valamint egy szavazás is elérhetõ, ami rögzíti név szerint ki mire jön vagy nem jön. Többi infó a huncup oldalon. Nagyon jó lenne ha mindenki elmenne szavazni az oldalra, mert akkor látnánk mennyien jönnek! (Szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak, mivel csak akkor rögzíti a szavazó nevét.)
Lámák a battlefield.hu -ra is mennyetek szavazni!!!!!!!!!!!!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
én is most keltem,csak én fél12ig csajoztam msnen^^
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Tuti hogy lesz 42es patch is dugireklám gyanánt:
Battlefield 2v1.42 <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Vagy inkább talán próbáld meg máshonnan szedni!
Esetleg zabálj be, oszt menny aludni...