• Meggymag
    Hájól!
    Nos kb 3-4 óra BF2 demózás után az észrevételeim:(szigorúan saját vélemény szal nem közösségi :))
    Először is amit az EA csinált az uccsó napon az nem volt túl kellemes kezdődve a reggeli "nem jelenik meg ma a demó mert nincs letesztelve" cucctól így az, hogy kiadták az főleg annak is volt köszönhető, hogy mindenki verte már magát JOGOSAN. Szal innentől kezdve, hogy végre valahára kaptunk valami anyagot amit nem képnek vagy mozinak hívnak.
    Kezdem a szerintem legrosszabbal. A menü szépen megcsinált korszerű cucc viszont a szerverkereső borzasztórossz. Alig lehet frissíteni és iszonytatóan belassul a gép amikor kilistázza a szervereket + még bugos is mert van amikor nem minden szervert frissít. Remélhetőleg jön egy jó kis ASE update oszt csá.(Vietnámban és BFben sem használtam sose belső keresőt...) Belső kommunikációs porgram érezhetőek kiforratlan de az ötlet jó és mivel ez csak egy demó még fog változni és tuti jó lesz csak ki kell várni.
    Először idegesített az, hogy ha változtatsz valami grafikai beállítást és fellépsz egy szerverre akkor a pályabetöltés után kemény percekig dolgozik a progam. Aztán rájöttem, hogy optimalizál a kicsike és ennek köszönhetően az én nem túl erős gépemen(9600XT 1G ram és 2500+ Barton) medium-high között RECCENÉSTELENÜL megy. Ez azért nagy szó mert a Vietnám ill a BF a motorja miatt nekem néha be-be szaggatott. Én ilyen intelligens játékprogramot ami ilyen szépen leoptimalizálja a gépednek megfelelően a cucccot még nem láttam(bár bizti lámi vagyok). Szal ezúton is nagy csókolom az EA-t. Ez sztem szupi cucc.
    Grafikát sokan fikázták, hogy így szar úgy szar de sztem csodásan szép. Én jáccottam a Vietnámmal és a BFel is max beállításokkal és most a BF2 demóval médium-high között de kövezzetek meg NEKEM TECCIK és főleg az amit mondtam, hogy nem szaggat vele! Mert lehet egy gém csilivili ha úgy szaggat, hogy nem tudsz mozdulni sem.
    Tényleg sajnálom azokat akiknek GF4e van és nem tudja kipróbálni de egy valamit próbáljatok elhinni. Az EA vagy DICE vagy anyámkinnya nem utálja a GF4eket és titeket sem. Valszeg nem tudták megoldani, hogy ez a motor mennyen azzal a karival. Sajna ez van de aki látja a grafikát és az engine-t sztem megéri miért nem megy vele.
    Gameplay... Én mint BFes FAN és klánjátékos már most IMÁDOM. Látszik, hogy megtartották a BF/Vietnám jó részeit + hozzárakták az új cuccokat ami nekem bejön. Assizás tipikus BFes assizás talán még egy kicsivel nehezebb de nekem ez bejön. Aki szereti az 1 lövés 1 halál szindrómát az bizonyára már dobja is el a gémet és valszeg én is ezt csinálnám ha más lenne. Bevallom nagyon nehezen találok el embert ha zoomolok egyet a fegyverrel de hát lesz ez majd jobb is kis gyakorlással. Bevallom idegesített volna ha egyből űbermájerül lőnék és szeretem a kihívásokat :) Tankozás is király és jól lehet irtani vele a gyalogosokat ill. az egyéb cuccokat viszont könnyen kilőhető antitankkal ami megintcsak jó. Repülésből csak keveset éreztem de az bátran állítható sztem, hogy nincs többé lelőhetetlen gép ill tömegpusztító kemper. Ez köszönhető a földön elhelyezett gyilkos hőkövető rakettyáknak ill az ugyancsk hőkövetős cuccokat lövő vadászoknak. Bizonyára ez a repcsisek nem mindegyikének teccik majd dehát gameplay szempontjából ez is jó dolog. Vadászok kurvagyorsak és lehetetlen velük mozgó célt lőni szerintem így újabb kemp dolog kilőve.
    A csapatsegítésért járó pontok nagyon jól meglettek csinálva és látszik is, hogy páran már nem csak fraggelésért mennek fel a szerverekre :) Egy dolog kellemetlen még és az a commander által nyomott arti tűz. Ez marha idegesítő mivel nincs korlátozva a mennyisége. Remélhetőleg a fullban majd max 1-2* lehet elsütni 1 kör alatt és akkor be lehet építeni a taktikába de folyamatos kempre nem lenne alkalmas.
    Egy szó mint száz sztem ez a gém simán lehet minden idők legjobb játéka de a legnépszerűbb biztosan. Vannak akiknek bejön vannak akiknek nem de egy a lényeg: Nincs tökéletes játék csak különböző emberek akik mást és mást várnak el egy játéktól. Lesz még CoD2 meg egyéb gémek de aki tudja mi az a BF fíling és imádta a BF1942-t ill a Vietnámot az szerintem nem fog csalódni. Óriási community lesz a gém körül és hatalmas versen a nemzetközi szinten. Már csak emiatt is megéri ezt a játékot majd klánban nyomni szerintem.
    Ez még csak egy demó és emlékezzünk vissza mi volt még a BF1942 kijövetelekor. Bughalmaz!(nagy része még mindig megvan) Ez a demó sokkal bíztatóbb mint a BF1942 a kijövetelekor, a Vietnámról is nem beszélve :) Fel a fejjel srácok lesznek itt még peccsek ill egyébb javítások mert ezzel a gémmel törődni fog az EA ez tuti. Peace és jó gémet mindenkinek.
    U.I.: Ne hasonlítgassuk a BFet a CShez ill más gémekhez mert NEM ARRÓL SZÓL AMIRŐL AZOK! THX!
    Ja és bocsi a hatalmas hozzászólásért remélem tartalmas is volt :)