172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11712 Tényleg, jövő héten valahogy le kell ugorjak a boltba ötszáztíz kiló' ramért.. -
#11711 -
#11710 Én is ezt írtam.Bíbíbí.:) -
#11709 1GB vagy 1,5 között nincs különbség! Elég az 1 -
#11708 Szerintem bőven elég az 1 GB Ram is. -
#11707 miért? fejtsd ki? ... én sem játszhatok mert Ti kártyám van ... de ha így tudták megoldani hogy a játék ilyen legyen akkor meg kellett húzni valahol a határt , mivel a Ti széria nem rendelkezik a megfelelő tudással ezért itt húzták meg a határt ... én is ideges voltam hogy nem oldották meg hogy menjen ezen is ... de igy visszagondolva az a VICC hogy elvártam hogy a minőség rovására nálam is menjen ... majd valamikor veszek egy kártyát , úgyis itt az ideje és énis játszhatok -
#11706 Szerintem ebből nagyonzsír játék lesz, meglátjátok, hogy most szétkritizálják a fórumokon a kényes játékosok az EA-t meg a demóterméket, aztán huszonnegyedikén egy erős játékkal szolgál majd a kiadó/készítő csapat. Nagyon erőssel.. ;-] -
#11705 Ja tényleg ezt már tegnap tudtam és most jöttem rá újból.:)De azért thx. -
#11704 nemfog megrohadni, és nem is fog olyan peccset kiadni, amivel megy gef4-en
ennek egyszerű technikai oka van, nemvágom, miért nem lehet ezt felfogni...
(nekem is gef4em van) -
HUTÖPIKE #11703 NEKEM DNA ATI DRIVER van es azzal tokeletes . nagyon komoj
-
#11702 Ha nem indul el Gef 4 TI kártyán a game akkor az ea ott rohadjon meg!
tuti kiadnak valami peccset mert nagyon sok felhasználótol elesik az ea!
Az ok hogy mx-en már sokminden nem fut de hogy a ti szériánál sem az durva!
nagyon sok ember rendelkezik ezzel a szériával!
Ha nem javitják ki ezt a hibát akkor remélem nagy bebukás lesze nekik mert azért ez egy nagy VICC!!!! -
#11701 controllsnál minden tipushoz külön van egérérzékenység beállítás.
Gyalogos, földi jármű, repülő, heli és Csónak.
Gabóca:
Az invert mause az azt jelenti hogy az egér mozgását egy x tengelyen megfordítod, téhát ha pl lefele húzod akkor pont ellentétesen fog menni. -
Zsoltee #11700 Nincs elég ramod, sajna vásárolni kell ha akadás nélkül akarsz jáccani. mondjuk legyen 1,5 GB azzal már szalad -
#11699 BF2 magyar serverek:
Obi-net public:
195.228.156.230
Suniland:
195.56.234.94
jelszó:bf2hu
=*HUN*=Battlefields:
193.202.63.241 -
#11698 #11686 -
#11697 Megtudnátok pár MAGYAR Server IP-jét adnod?! Előre is köszi!!
. -
#11696 És mit jelent az a invert mouse?És mire jó?És melyik a jobb ha be van kapcsolva vagy ha nincs?:) -
#11695 Rossz lehet neked! -
#11694 Szerintem a helit azért csinálták ilyenre,hogy ne lehessen vele olyan nagyon kempelni.És most ebbe a játékba nem a helizést akarták a fejlesztők kifejteni hanem a csapatmunkát és a földi assaultozást.A másik az,hogy most már szerintem nem fognak olyan sokan a heliért várni egész meccs allat,mert inkább assaultozni fog mindenki.De végülis lehet a helivel lefelé is lőni csak bele kell jönni.Szóval szerintem a gaméba nem lesz sok szerepe a helizésnek.Én meg Robi sokáig játszottunk és már kezdtünk bele jönni a helizésbe.
És akkor kapsz minus pontot ha nem tudsz megvédeni egy zászlót,de ha viszont megvédesz egy zászlót akkor kapsz pontokat----és ebből is kijön az értékelésbe a teamwork(de nem csak ebből).A tank szerintem jó meg az egyéb járművek is.A repcsi pedig nem olyan nehéz abba is csak bele kell jönni.Szóval összeségébe minden jármű jó csak nekem a heli nem tetszik anyira. -
#11693 Vazze tányleg nem tudom melyik játék az !! -
#11692 Az miért baj, ha valaki helit akar vezetni, elötte nem kell beiratkozni két éves pilótatanfolyamra? Ezt hivják játékosbarát megoldásnak... -
#11691 Nekem az nem tetszik, hogy ha gyalog megyek, akkor elég furcsa a célzás, még most sem tudom eldönteni, hogy invert mouse be van-e kapcsolva! :DD
Ja, és hogy csak egy egér érzékenység van a játékban? Mert a helinél és a tankoknál nagyn lassú, a gyalogságnál meg pont jó! -
#11690 jÓ VICC:) -
#11689 Ööööö......Mi az a DC :-) ? -
#11688 Jah valóban nem.....annál sokkal jobb -
#11687 Ezek az 1-2 mps beakadasok(gondolom cpu szamol olyankor) sok helyen tapasztalhatoak ? Olyankor ugye nem igazan lehet fordulni az egerrel, stb. 2500os athlon xp-m van. -
#11686 A Server Name -hoz írd be, hogy HUN és kidobja az éppen működő magyar vasat.
Tegnap este 4 ilyen szerver is ment, reméljük nem nevezik át őket. :)
-
#11685 sztem is kiraly a game :)) -
#11684 11: Az M16 single és burst fire-es.
A szerverkereső tényleg brutálisan rossz. A helik pedig, hihetetlen szarok. CSak előre lehet velük lőni lefelé nem, mert belezúg egy házba. Szal remélem, h peccsekkel ezt vhogy javítják majd.
Jah a másik, ami sztem el lett baszva, ha épp hogy egy kicsit nekimész egy emberenek, meghal és -4 pont. Hát ez kurva szar.
Meg a tankok irányításával sem vagyok megelégedve, de nem is az irányítással, hanem azzal a szar kis lyukkal, amin ki kell nézni. Az fos.
Alapjában véve nagyon király kis gém lett ez. -
ACE #11683 Én nem tudom a megszokottra, mert nekem a fegyverválasztás pl. Num1-5-ig volt, és az End a Reload, amit szintén nem lehet, Ins, Del, Home-ot is lenne mire használni, de azt sem tudom... -
Renegade #11682 az m16-osnak az volt a nagy baja, hogy csak egyes vagy hármas lövést tudott, pont az utca harcnál ki is jött ez a hátránya. :-) -
#11681 Hát nem egy DC :( ! -
TS Zolly #11680 Ja még egy negativum: Tököm kivan vele, hogy ha kilépek a gémből, utánna megint bekell gépelni az IP cimet. Há mé nem tudja megjegyezni?! Talán me demo? -
TS Zolly #11679 Mé? Olyan is van???
IP-t magam irom be. Csak Magyar szerverre mék. -
TS Zolly #11678 Foglalási idő kijelzés nekem is hiányzik.
Há istenem ez egy ilyen map, ahol a főbézt nem lehet elfoglalni. Bizti lesz majd ollan, ahol minden bázis foglalható majd.
Zene tényleg csapnivaló, ráadásul nemtom hol kell kikapcsolni. De ez nem zavar végülis.
Minimappot nem tom hogy kell beállitani, hogy ne mozogjon. :D
Páncélosok csak nagy sebesség után sebzödnek ütközéskor. Hidat lehet robbantani, ládák szétlőhetők, kresztáblák kidönthetők. Amugy semmi extra.
Szerintem ki van irva a fegyver tipusa. Pl: assault, support, anti tank stb. Alatta meg ott vannak az ikonok, hogy mit is ad a kaszt vállasztásánál. Meg különbenis végik kell próbálni az összesett. Én mindig anti tankos vagyok, ezzel a szörnyü MP fegyverrel, de már arra is rájöttem emberre hogyxan és hová kell célozni.
Rádió parancsokat majd megszokjuk, vagy mögszökünk.
Nekem azé bejön a gém. -
Picador #11677 +1
a serverkereso ablak iszonyatosan lassu -
TS Zolly #11676 Megoldás: helyezz át mindent. Énis vagy fél órát szenvedem vele mire átállitottam a megszokotra. Ugyanazokat használom, mint a DC-be.
Játék nagyon keráj lett, egy nagyon nagyon nagy negativumal. Helik irányitását nagyon elcseszték. Ezentul mindenki tudja használni öket, még én is. DC-ben a helik közelébe sem mentem, csak ha valahová el akartam jutni. Ráadásul BF2-ben ha nekimegyek egy fának, nemhogy felrobbana, inkább hirtelen megáll, mintha behúzták volna a kéziféket. -
Picador #11675 Csa!
Akkor a tenyeket:
1.) Foglalaskor nincs masodperc szamlalo
2.) bazist nem lehet elfoglalni
3.) sebzes nevetsegesen gyenge
4.) a billentyuzet beallitas korulmenyes es nehezkes
5.) altalaban a beallitasok korulmenyesek
6.) a zene csapnivalo, sot palya vegen a nyertes zenejenek bejatszasa egyszeruen nevetseges
7.) A minimap valamiert nem igazan statikus, hanem minden mozog rajta
8.) A pancelosok serulnek a fatol, en nem tapasztaltam romobolhato kornyezetet ( a hidat meg nem probaltam, de az nekem edes keves)
9.) fegyver valasztasnal nincs kiirva a fegyver tipusa (ez nagyon nekem hianyzik)
10.) az emberek ugy mozognak mintha egerek lennenek (cs:s feeling - balettlepesek)
11.) valamiert az m16 csak max 3-as sorozatot bir loni (en ugy tudom hogy 1 vagy aut loves modjai vannak)
12.) valahogy a kornyezeti hangokkal sem vagyok kibekulve
13.) Helikopter iranyitasa valamiert fura, ennyire nem fadarabosan mozognak a valo eletben
14.) a kommrendszer (uzenetek) siralmas, miert kellett a regi jo kis F gombokat poziciora valtani???????????????????????????
Ellenben:
szep a grafika (a viz egyszeruen gyonyoru) -ami engem teljes hidegen hagy, mert ha valasztani kell, akkor inkabb BFV-zek tovabb, mint BF2-vel jatszom
Roviden ennyi. -
#11674 ja ez igaz -
ACE #11673 Nekem még mindig az nem tetszik, hogy bizonyos bill-ekre, pl. numerikus nem lehet beállítani semmit, mert fent van tartva... Erre kéne megoldás, mert ha most megszokom ezt az idióta beállítást, amit most kénytelen voltam állítani, utána már nehéz lesz visszaszokni...