• DonC
    All: Azt nem értem miért velem vagytok elfoglalva, ott van running miért nem bújtok a seggébe. Ha már szellemi vezéretek is van. (akinek nem inge ne vegye magára)

Matt: nem voltam durva, inkább tényszerű.

Running: te kis pöcsköszörű vagy még ahhoz, hogy átvegyél bárkit is tőlünk. Nem mintha kellene nektek frx-es és nem mintha valaki akarna egyátalán hozzátok menni. Ennek ellenére nekem a hordával semmi bajom.

Személy szerint Neked annyit kívánok még mondani, hogy a türelmem a hülyeségeiddel kapcsolatban végleg elfogyott, szal eme hozzászólással egyidőben ugorjál le rólam és felejtsd el azt is, hogy létezem. Konkrétan ez az utolsó figyelmeztetésem számodra. A következő, tehát az utolsó utáni figyelmeztetés jól bele fog vésődni a füledbe, fejedbe, felső táji érzékelőszerveidbe valamelyik oldalról a kezeim által. (remélem matt nem voltam durva) Nem vagyok a csicskád, se a haverod, sőt a családodhoz sem tartozom. Még valami nyekergésed van és tényleg megfejellek. Azért írtam ezt le, hogy nehogy az legyen nem szóltam idejében, hogy álj le és ne tovább. Remélem érted.