Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Ja és ha már slágereknél tartunk😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[/img]
Sry ha nagy a kép, de qrvára jól esik nézni...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
-tRs-Landor
Mellesleg általában akkor fagyott le ha 2 vinyó között másolgattam vagy a slave-re akartam tenni a cuccot letöltéskor, de pl. most már szimpla telepítés-elõkészítéskor is lefagyott...
Most melyik verzión fut a legtöbb szerver?
Mert nekem 1.4 van és azt írja nekem újabb verzióm van mint a szerver...
Elõre is thx a válaszokat!<#alien2>#alien2>
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
De akkor is kell ez a fájl, valszeg ez árulkodik az ea-nak, v a stat rdsz-nek.
¥ xfire: kistekila
Megnéztem van a Windows-ban a Prefets mappában egy file "~E50001-28d69f19Pf" Na ez ír a memóriába oszt ez nem tetszik a tûzfalnak!
Tudja valaki ez mi? Mire való? Kikapcsolható-e? (nem szeretném instabillá tenni a rendszerem...)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Múltkor állítólag Fuji-t õltem meg egy lövés leadása nélkül, persze õ a pálya másik végén volt és szaladgált tovább. 😄
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
ZoneAlarm Pro nem jött be nálam mert nagyon szaggatta a játékot, akkor cseréltem erre. NOD32-vel párosítva semmi kártékony nincs rajtam kivül a gépen. 😊
a kakukktojás: 750*600-ba jáccol? 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Together we'll fly someday...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én is azon gondolkodtam, hogy inkább hagyom az egészt a picsába és elvisszük a szervízbe oszt azok ellesznek. És persze most az a legnagyobb poén, hogy most arról a géprõl pötyögtetek és eddig semmi sem akadt be, de továbbra sem látja a 200 gigás slaves-es hdd-t. Viszont amikor látta, akkor szörnyen beakadt és végül lefagyott... kíváncsi leszek hogy holnap mit fog csinálni és ha holnap is baszakodni fog, akkor mehet a szervízbe, de én nem megyek fel Pestre 65 km-t, miközben 1 km is elég a legközelebbi szervízig<#mf1>#mf1>
Ja és nem csalódtam benned<#mf1>#mf1>
Köszi a segítséget!😊
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Ja, es kabbe 😄
Aha, 2 palyat
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
-úgy indult újra az egész masina, hogy szerinte már megint nincsen feltéve BIOS, de aktív delete-zéssel bejött és mindent rendben talált
-most megint kb. ott tartunk hogy lefagy az XP betöltésekor
-kipróbáltunk egy másik vírusirtót is és az sem talált semmiféle vírust
DE:
-van egy másik, 200 gigás maxtor merevlemezem RAID-en csatlakozva slaveként egy 80 gigás maxtor master HDD-hez és most nem látja 200 gigásat...