Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és mellesleg az elején a Felkelõ Nap Háza megy és utána a Saints Are Coming😛

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Ember én tudom, hogy ez lesz a következõ slágergyanús szám, csak hülyéskedtem<#mf1>
Ja és ha már slágereknél tartunk😊

Viszlát😊

Fujiryu
És ebben mi a nagy szám?😛

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Danee
üdvözlet az uraknak! 😊

schrank
nem elég hogy köd van a mapon de még zászlóból is több van mint playerbõl <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Cream78
Na eddigi pályafutásom legjobb eredménye...
[/img]
Sry ha nagy a kép, de qrvára jól esik nézni...

schrank

HTS s3rg1nh00
és hol a chiptuning lehetõsége?<#miaz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TS Zolly
De abba nincs katalizátor.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
jobban jár ha a régi dízelt veszi mert az kevesebbet fogyaszt <#zavart2>

azt nem tudom, de ki számolhatod: 63 tonnás és 1500 lóerõs<#vigyor><#vigyor>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

LOL U2 and Green Day "The Saints Are Coming"

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

oda van írva a videoablak fölé <#lama><#idiota>

-tRs-Landor

US Army in New Orleans

Valaki lécci mondja már meg, hogy mi a szám címe és kik adják elõ😊

Cream78
1.4

A 80 gigás master vinyó az SATA-s és a 200 gigás slave pedig RAID-es asszem, de mai nap az csúcs: reggel elindítom és windows betöltésekor újraindul majd megint és megint és megint... és persze ma nem voltam otthon, úgyhogy majd hétfõn lehet vinni szervízbe és IDE kábélt most per pillanat nem is tudok szerezni, de azért köszönöm a tanácsot😊
Mellesleg általában akkor fagyott le ha 2 vinyó között másolgattam vagy a slave-re akartam tenni a cuccot letöltéskor, de pl. most már szimpla telepítés-elõkészítéskor is lefagyott...

David8
Hi!
Most melyik verzión fut a legtöbb szerver?
Mert nekem 1.4 van és azt írja nekem újabb verzióm van mint a szerver...
Elõre is thx a válaszokat!<#alien2>

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Cream78
Köszi az infot!

Yan
a C:\WINDOWS\Prefetch mappa tartalmát törölheted, vagy beállíthatod ugy hogy ne is tegyen oda semmit. ez egy cache funkcio.
De akkor is kell ez a fájl, valszeg ez árulkodik az ea-nak, v a stat rdsz-nek.

&#165; xfire: kistekila

Cream78
A Zone Alarm nekem is fent volt, de szintén nem láttam egy programban a szervereket...ha nem volt fent akkor minden stimmelt...

Megnéztem van a Windows-ban a Prefets mappában egy file "~E50001-28d69f19Pf" Na ez ír a memóriába oszt ez nem tetszik a tûzfalnak!

Tudja valaki ez mi? Mire való? Kikapcsolható-e? (nem szeretném instabillá tenni a rendszerem...)

Fujiryu
De az én csítem jobb mert túléltem a tiédet😛

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Ez azért volt mert csíter vagy😄

sziasztok lehet hogy hülye kérdés lesz de az sg szerverhez mien patch kell?????
mesor
Nekem ezt fordítva szokta csinálni. Állítólag én gyilkolok meg valakit, a killekhez hozzáadja, de az illetõ death száma nem nõ.
Múltkor állítólag Fuji-t õltem meg egy lövés leadása nélkül, persze õ a pálya másik végén volt és szaladgált tovább. 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Yan
én is mindent kiszedek az engedélyezett alkalmazásokból hetente és ujra rakom, mert letiltja.
ZoneAlarm Pro nem jött be nálam mert nagyon szaggatta a játékot, akkor cseréltem erre. NOD32-vel párosítva semmi kártékony nincs rajtam kivül a gépen. 😊

Yan
egyre gyakrabb "hiba". multkor volt ilyen nekem is. a srácnak növekszik a kill száma, de a death neked nem.

a kakukktojás: 750*600-ba jáccol? 😊

HTS s3rg1nh00
nem mondom h.meglep,mert nekem is kiírta mikor utoljára játszottam ugyanezt<#confused><#zavart2>

Me0w
Nah, fedezzetek fel a kakukktojast a kepen 😄

Together we'll fly someday...

Me0w
Megneztem ezt a BIOS dolgot, ezt a sata-vezerlod mondja. Hasznalsz satas vinyot? Mert ha nem, kikapcsohatod a vezerlot, es akkor legalabb ez nem lesz. Egyebkent viccen kivul erosen javasolt, hogy az IDE kabelt csereld ki, nekem mar volt olyan gyari kabelem, amivel ha 2 vinyo kozott masoltam azonnal kekhalal lett 😊

TS Zolly
Tavaj, vagy az év elején szórakoztunk ezzel a mappal elég sokat. Jójaz. Egyedül nem szabad menni ott.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

"BIOS does not installed. Press <g> to continue" ==> ezt írja ki
Én is azon gondolkodtam, hogy inkább hagyom az egészt a picsába és elvisszük a szervízbe oszt azok ellesznek. És persze most az a legnagyobb poén, hogy most arról a géprõl pötyögtetek és eddig semmi sem akadt be, de továbbra sem látja a 200 gigás slaves-es hdd-t. Viszont amikor látta, akkor szörnyen beakadt és végül lefagyott... kíváncsi leszek hogy holnap mit fog csinálni és ha holnap is baszakodni fog, akkor mehet a szervízbe, de én nem megyek fel Pestre 65 km-t, miközben 1 km is elég a legközelebbi szervízig<#mf1>

Ja és nem csalódtam benned<#mf1>

Köszi a segítséget!😊

jappy
Az miért van, hogy mikor élre ugrok az ea hu-n rögtön ledob a szerver??Neeem tudjátok véletlen?:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Me0w
Tovabba lehet meg torott IDE kabel, beragadt chipset huto, es kozmikus sugarzas is 😛 Hozd at a gepedet szombaton, megcsinaljuk 😉)

Me0w
Nincs felteve a BIOS az hogy van angolul? Mert hogy selejtesen forditasz, az biztos 😊 Ha leirnad azt megkoszonnem. Ilyenkor altalaban a tippem az, hogy boritsd meg a hazat, vedd le az oldalat, vegyel ki minden szar kartyat csak a VGA maradjon, vinyokat is lehuzhatod, es nyomass egy memtestet. Tudom, hogy nem tudod a rossz geprol kiirni, de itt a link azert, havernal kiirjatok RW-re es cd-rol bootolsz. Hagyod futni egy par orat, ha nem all meg kozben, akkor lehet, hogy a CPU es a borda kozotti hopaszta szottyadt meg, vagy szarul lett felteve a huto mikor atcsereltetek a procit.

Ja, es kabbe 😄

Fujiryu
Fú ha tudtam volna hogy meccseztek, néztem volna a második sorból😄

SigS
<#fejvakaras>

Aha, 2 palyat

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

mesor
Köszönöm a játékot azoknak akik ma fent voltak az ea hu-n. Ha jó csapatmunkát akartatok volna látni publicon akkor most oda kellet volna jönni. Tényleg nagyon jó volt! Köszi srácok!<#worship>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

atomboy
Helyetted, nah.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

atomboy
Azt mondtad, unokaocsed jatszott helyette... Szoval ha olyan bena vagy, mint amilyen tegnap voltal, akkor ora hivatkozol? <#mf1>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

HardcoresHUN
JCSR TP.Peti, köszi a barátságos jet meccset. GG. az eredmény: 7-6 nekem. Majd jöhet a visszavágó

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
bammeg letöltöttem a hamburger hill2 mapet..naon durva! megtépte az idegeimet már aztse tudtam hova nézzek a dzsungelben! mindenütt lõnek de nem látsz semmit aztán egyszer csak kiirja hogy megöltek 1 késsel....

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

vsly
Jó úton haladsz.Szerintem most megdobbantottad a kis szivét<#vigyor5>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

HTS s3rg1nh00
a Zonealarm-al mindent csak egyszer kell kiengedni,utána csak akkor riaszt,ha megváltozott,pl.patcheled a bfet😊

Nem biztos, hogy delete, de valószínû. Ha ez nem megy próbáld f2, de olyat is láttam már ctl+b-t kellett nyomni.
Cream78
Köszi az infót, bár kezd telelenni a tûzfalammal a tököm, mert néha mindent letilt....(Msn, X-fire, skype, stb)

Templar75
RAM-ot ved ki tisztisd ki a slot-ot majd az egyiket rakd vissza, ha meg mindig csinalja, akkor a massikkal probalkozz ( felteve ha ket modulod van)

nálam két alkalommal csinált hasonlókat, egyik alkalommal a winyó mondta fel a szolgálatot, másik alkalommal az alaplap chipkészletével volt gond
Hát gyerekek a helyzet a következõ:
-úgy indult újra az egész masina, hogy szerinte már megint nincsen feltéve BIOS, de aktív delete-zéssel bejött és mindent rendben talált
-most megint kb. ott tartunk hogy lefagy az XP betöltésekor
-kipróbáltunk egy másik vírusirtót is és az sem talált semmiféle vírust

DE:
-van egy másik, 200 gigás maxtor merevlemezem RAID-en csatlakozva slaveként egy 80 gigás maxtor master HDD-hez és most nem látja 200 gigásat...