FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Üdv Mindenkinek!
Szóval a 77.30-as drivert érdemes feltenni, mert egyéb okokból kénytelen voltam kipróbálni 77.13-al is és azzal bugzanak az árnyékok ...
Célzás ... nem tudom, nekem azért sikerült néha tarolni, még pisztollyal is ... BFV-ben is többször változtatták a fegyverek erejét, és ne feledjátek, ez csak egy demo, nem a végleges játék ... addigra lehet hogy változik ... (Biztos mindenki emléxik a BFV sniper-M60-asára ...)
CS vs. BF2 ... nem ugyanaz, ne hasonlítgassa senki ... a "célzómesterektől" pedig kérdeznék ... fogtatok valaha igazi fegyvert? Lőttetek sorozatot? Mondjuk AK47-essel? (hosszú sorozatot ...)
Be kéne fejezni a hülyeséget, ki kéne találni, hogy akiknek nem indul miért nem indul, ki kéne találni hogyan lehet működésre bírni a neten a TS-t (VoiceComm ...), stb ...
Fikázni el lehet menni máshova ... Ja és mellesleg megjegyzem az "okádék" grafikára, hogy valahol már asszem ki volt tárgyalva, hogy adott egy DoomIII-as grafika (Ami részletes meg minden, de nekem spec nem jött be ...) + egy fegyveres,harcijárműs teamgame ahol 32-64-128 :) ember játszik ... és az 1,4Ghz-es proci talán elég lesz hogy a térképet megmutassa ... azt is akadozva :)
Uff ... lehet köpködni, de nekem teccik a game :)