172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11672 Hajjaj :)))
-
#11671 A Francba
talan tul sok volt a c4? :DDD -
#11670 Me and my squad :) -
#11669 Lol hogy tenné már helyre azt h menjen gef4ti-n. Így írták meg a motort. Amúyg meg mondtam már h bűntet a gém? :) -
Thanatos #11668 erre nem lesz patch jobb ha beletörödsz :) -
Thanatos #11667 ittis meglehet más kérdés hogy ha valakinek nem megy :) -
mikuc #11665 Hát nagyon remélem, hogy lesz majd valamilyen patch!! -
Axl Rose #11664 Szerény véleményem szerint a játék megjelenése után hetekben mérhető az a patch amelyik helyre teszi ezt a szarvas hibát. Ez a videókártya sorozat nagyon elterjedt, és nem csak Mo.-n fogja kiváltani a köznép haragját. (legalábbis remélem) -
mikuc #11663 Akkor nem veszem meg. Egy játékért nem fogom az egész gépet lecserélni.
Robbanjon fel a EA!!! -
mikuc #11662 Esetleg tudja valaki hogyan lehet beállitani a 71.84-es driverben azt, hogy játék közben is 100 Hz-en menjen a monitor. Mert sajna alapból azon megy de bármilyen játékot elinditok egyből átvált 60 Hz-re.
Probáltam már minden beállitást de sajna nem sikerüt!!
THX -
#11661 Hát én asszem elmondhatom, h BFV-ben jó helis voltam, ez itt tényleg fos, viszont egyáltalán NEM hasonlít a BFV-hez!!!
Ott meg lehetett fordulni rendesen, itt nem. -
Axl Rose #11660 csak éppen gyűjthetsz (gyűjthetünk) új videókártyára :-D -
mikuc #11659 4-es kút.......
5-ös pénztár..... -
#11658 obaz :DDDDD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
mikuc #11657 Sajna nálam sem indult el. GFTI4800SE kártya.
De igy legalább egyenlőre nem kell megvennem ha megjelenik. -
Axl Rose #11656 mondd csak, nem vagy még álmos ? :P -
#11655 -
#11654 Időlimit ki, ticket maxon.
Ilyenkor csak idő kérdése, hogy ilyen statot összehozzunk. :)
Ezzel a beállítással BF42-ben is 80-110 kill között volt egy-egy party vége (mármint a jobbaknak).
Istenem, a régi szép hentek... ;)
-
Seat #11653 erős csapatok,erős pinggel? :) -
#11652 na mégyegyszer:
-
Thanatos #11651 nekem only bf2 demo közben naponta max egy mint mondtam,máskor nicns és nekem se szokott lenni :D -
#11650 esti kikapcsolódás!:)
-
#11649 Hmm ... nekem 7 sec után nem megy tovább az első videó ... mind1, majd megnézem otthon :) -
#11648 Sorry az OFF-ért ...
Az a vicc, hogy majd fél éve nem volt kékhalálom ... feltettem a SA-t, kapásból lett egy pár, új VGA driver ... megszűnt ... felment a BF2, megint előjött ... 2 nap alatt 1x darab!!! De mivel nem a játékok közben vagy játékindításnál csinálta így azért nyugodt voltam ... Nézd meg írja-e milyen sys vagy dll okozza a hibát ... nekem régebben a ChrisTV + PCTV kombó csinált napi 1 rendszeres kékhalált :) -
#11647 -
#11646 "nem lehet egy helyben megfordulni, nem lehet lefelé lőni, mert orral beleesel a földbe, és másban is igencsak hasonlít a BFV-hez" te bolond vagy? Ezeket mind lehetett a BFVben! Nem is baj, hogy itt nem, legalább nem lesz az az állandó kempelés! -
#11645 Na jó, ha ennyire szeretnétek még egyet...
http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.2.avi
-
Thanatos #11644 érdekes :D akkor ez nálam nem valószinű a napi kb egyszer kékhalálnál (kopkopkop hogy csak enyi :P) mert se nvidia kártyám nicns se nforce-os lapom :PPP -
Seat #11643 készül?!
én már a 10.tűt dőföm bele :) -
#11642 nvnrm.sys ... pont új Forceware telepítés után ... elősször azt hittem, hogy az új VGA driver miatt van ... de nem ... valami hirtelen belegabalyodott az Ethernet vezérlő driverébe (nforce3) ... újratelepítettem és megszűnt ... de furcsa ugyanis pont most kezdte el ... -
#11641 adj neki :D -
#11640 fritz, keszul mar a voodoo babud.... :))) -
#11639 -
#11638 @CéZé:
Sorry, kicsit belekavarodtam :) Szóval rengeteget játszottam és játszok is BFV-t, DE online nem volt olyan sok ... kb: 2 hónap (Bár az én naptáram szerint az is rengetetg :) ) ... pont a lámák miatt hagytam abba ... inkább botozok :)
De sajna nem ugyanaz :( -
Seat #11637 Jó kis ízelítő! :)
:( -
Thanatos #11636 mi votl a kékhalál hiba oka? :) -
Thanatos #11635 ott a pont, kcisit lightos :/ -
Thanatos #11634 helybe megfordulni lehet..., lefele lőni függőlegesen mgé szerencse hogy nem..., hm ako visszavonom, mégse lámabarát, bocs :P -
Thanatos #11633 pedig egyátalán nem nehéz, nem tom mi a godod vele... , full lámabarát :) -
CéZé #11632 #11573 itt még rengeteget játszottál, akkor most mi van ?