FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabe18 #11382 Hát én ugyan nem vagyok egy "tanult" battlefield-es,de ez a sebzési rendszer nekem is kicsit fura.Leginkább gyalogosként közlekedem,és hát megesik hogy a szembe jövő 30-50 méterre lévő ellenséggel,gyakorlatilag nyilt terepen 10-20 másodpercig is lődőzzük egymást mire valaki ott marad.Én elismerem hogy én béna vagyok,na de ő is? 
Hát a sniper meg végkép fura volt,igaz azt csak egyszer próbáltam.De akkor kiszurtam 2 ellent akik ép egy zászlónkat vonták be,na lehasaltam hogy akkor most szépen levadászom őket,és hát másfél tár ellővése után még egyiket sem sikerült likvidálni...Most erre megint azt mondom hogy rendbe hogy én nem vagyok profi fps bajnok.De azért Call of Duty-ban jó egy évig játszottam rendszeressen,és hát ott azért 8-9 sniper töltény ellövése után általában ott marad valaki fekve...
Szóval én nem azt mondom hogy ez feltétlen rossz,mert lehet én nem csinálok valamit jól.De saját véleményem szerint nem bánnám ha a sebzési hatásokat kicsit erősebbre vennék.