172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11591 Ne hazudj, én azért 1 Lost Village alapú mapnak jobban örülnék, de hát nem rossz map ez sem. :D -
#11590 Egyre jobban tetszik ez a játék, mostmár nagyon zsííír. :D most h tudom ki van velem és ellenem, magyarul nem kell olvasnom h piros vagy kék mert látom a ruháján, végre van értelme gémelni :D így már atomkirály a játék :D no lag, no szaggatás, de kurvanagy játékélmény, ergo ajánlom mindenkinek :D -
#11589 193.202.63.241 - port alap - jelszó: bf2hu
ma este itt toltam, meg klántársaim is, és még mindig nyomják 20-30-an.
szerintem fasza hely,
és tökjó rajta a pálya ! -
#11588 #11545 .... -
#11587 9600-as atim van és közepes grafnál nem szaggat (még nem próbáltam ki fullon).
-
#11586 valaki mondjon má egy magyar szervert :D -
Spunge #11585 -
busman001 #11584 17ér lehet kapni??? bazz akkor most el kell gondolkodjak azon hogy új kártyát vagy inkább koxot vegyek...
hmm ha belegondolok és kigyúrom magam betörök egy számtech boltba és ingyé leakasztom a legjobb kártyát! marad a kox:DDD -
#11583 kb. 17ropi lehet most az enyém (?) -
#11582 Már egy ideje...
9600 rulz! :D -
#11581 iafksuryxiten vaM?!?!?! -
busman001 #11580 jól tudom hogy min 40.000 egy olyan kártya amin elfut a game? -
Seat #11579 vettél kártyát? :) -
busman001 #11578 na dummy nekem van nagy haverikör és én lexarom a spawnkillereket mert 1x felszállok akkor azook hullanak mint a legyek! küld el postán a vga kártyád és én élvezejm helyetted is a gémet;)! -
#11577 Hát akkor nem sokat játszottál Vietmot. -
Braveheart #11576 Mi az hogy nem lehet lőni? Nekem semmi bajom nem volt vele. Egész jókat frageltem. -
#11575 Beirhacc engem is... -
#11574 Itt már jobban megoldották a "fenyítést". Mivel a játékbeli nevedhez jelszó társul és nyilván van tartva az acc-od, ezért a vérpistikék elég hamar bannolva lesznek a szerverekről. -
#11573 Hopp ... előrébb a hosszú hozzászóláshoz :)
Anno én rengeteget játszottam BFV-vel ... már ott tartottam, hogy megveszem, mikor is történt egy varázsütés :( És csiribú-sziribá megjelent egy rakás kopterláma, meg a kis köcsög spawnkillerek ... azóta inkább játszok single-ben :(
Az volt a legszomorúbb, mikor bejött valami "klán" (Mindenkitől elnézést kérek aki komolyan műveli ezt és komoly csapat tagja ...), szóval hárombetűs köcsög ... és egyből bekempelték a spawnokat (spawn/2 köcsög ...) a többi meg a saját csapattársait (Nem a klántársait ...) lőtte, ha nem tudott beülni a helikopterbe ... majd mikor nyertek, elkezték mondani hogy gyakrolás+taktika+csapatmunka ... volt olyan aki kérte hogy vegyem fel helivel ... elkezdtem ereszkedni, erre elkezdett lőni rakétával :(
Sajna a BF2 is ilyen sorsra fog jutni szvsz :( Remélem persze nem, mert akkor lehet hogy ennél is eltöprengem a vásárláson (Nekem mindig favoritok voltak a BF játékok ...) Sajnos nincs olyan nagy haveri kör akive csapatosan tudnánk nyomulni, de azért nem kellenek hetek hogy be tudj illeszkedni valahova ... -
#11572 Emlékszem még a BF1942 demojára (Szintén Wake): 5 méterről 3 tár volt az átlag.
Peccselték is yol. :) -
#11571 hagyjuk, ebben a jatekban tenyleg nem lehet loni, egy nagy rakas szar az egesz...
de legalbb a pisztoly azert vmennyire jo -
#11570 -
#11569 Csupán megjegyzem, hogy Skiper-t elöbb lőttem fejbe, tehát megy neki a gém.
(miért nem lehetek tiszteletbeli tag?!) -
busman001 #11568 ha a dolog jó oldalát nézem>>
-végig tudom vinnni a gta sa-t
-többet tudok gyúrni, és kosarazni
-elmegyek minden buliba ahova hívnak
-itthon sem baszogatnak hogy egész nyáron a gép előtt ülök
-ja és persze gond nálkül tudok töltögetni mert nem lassítja a játékot
látjátok nem is mi szoptunk hanem akinek megy az :DDD -
#11567 megyek felidegesitem magam a kifagyasokkal.. -
#11566 de azert koszke:) -
#11565 a CSOCSO nem ó val van:)
-
#11564 tess :)
HHKPK - Hángérien HárdKór PassziánszKlán:
--------------------------------------------------------------
líder:
beast
wa:
joebacsi
tagok:
Ahhoj
beast
busman001
Coco
Csocsó
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7
várólista:
EmThor
tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
Skiper
ütközetben eltűnt:
0Fritz0
Torry -
Braveheart #11563 Na kipróbáltam. Nem szaggat, igaz ocsmány nem fullon van. Játékmenet tűrhető, és jól lehet célozni. Nemtom mi egyeseknek a baja. -
busman001 #11562 lázadjunk!!!! hackeljük meg az eagames oldalát és írjuk ki hogy fuck off!!!!!:DD -
#11561 hurra.. majd szurkolok a fagyott jatek mogul:)))))))))))) de meirt nem vagyok a listaban?:) -
#11560 ezesetben üdv a klánban :) -
#11559 nembaj, azért szívből remélem, hogy az atrocitásk ellenére még a jövőben köreinkben láthatunk viszot :D
HHKPK - Hángérien HárdKór PassziánszKlán:
--------------------------------------------------------------
líder:
beast
wa:
joebacsi
tagok:
Ahhoj
beast
busman001
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7
várólista:
EmThor
tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
Skiper
ütközetben eltűnt:
0Fritz0
Torry -
#11558 Tapasztalat:
Külföldi szervereken egy rakás láma van, de legalább csöndesek.
Idehaza még több a láma, viszont osztják az észt meg a kötőszókat.
Szóval minden a régi. :D -
#11557 megy a faszt... ip cimre valo csatizasnal megall a gep.. buzi jatek -
#11556 Joe, sajnálom...
Megy a gém...
Igazán szégyellem magam...
-
Seat #11555 ubazz! már ezért is megérné! :))) -
#11554 akinek megy gef4-el azt ahhoj lecuppantja :P -
Coco #11553 coco iz mí :p -
Coco #11552 szóval akkor a GF4 széria 100, hogy gázos igaz?