FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #112794 Hagyd a picsába az ánlok faszságokat, alapok sokkal jobbak. Ánlokból én csak a csipát, asszem az sfet használom. Hogy mi a neve, faxom tudja. :) 800 órából csak 28-at voltam csippás.
Tegnap kiakadtam elég rendesen rájuk. Felmentem egy nem infranty szerverre, egy wék onlányra. 11 haláloból 5 kéjmor volt, talán 1x szedtek le rendes kézi fegyverrel, a többi tüzérség. :( Na akkor megfogadtam, felmegyek infrany szerverre, ahol a baráti sebzés 1, és csippás leszek, szórom a kéjmort ezerrel. Rendesen hullottak az emberek. Oszt a cb warunk után, páran még felmentünk publikolni, mind az öten csippások voltunk. Karkandon az amik nem is tudtak kitőrni, mert valamelyik GS.bf2-ös kéjmorba botlottak. :) Flash és én is megkaptuk a veterán robbantos faszságot. :) Egész csak szimpla hüjülésnek indult. Mikor pár hordással meg asszem Dáviddal talán?, kitaláltuk, csak g3--al megyünk. :) Mivel nem volt a szerveren belőve a kör utáni térfél csere, átáltunk mind aminak, és a 64-fős karkandon végigszáguldoztunk mint egy szélvihar. :) Landor, q bírtad volna! :D Rég röhögtem ilyen jót mint tegnap publikolás közben.