Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danee
"Én egy nemlétezõt adtam meg amikor feltettem a játékot.Már nem is emlékszem mi volt. "

nahogyisvanez ifju titán? :)

HTS s3rg1nh00
általában az ember a saját íméljét nem szokta elfelejteni...pláne akkor ha egy cetlire felírja és azt felragasztja a monitor aljára/szélére,megfelelõ aláhúzandó...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TS Zolly
Valahogy igy. Mi már megszoktuk.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Biztos nem ugy szuletett, de Meow ilyen morcosan viselkedik, ha az onallosag ily mervu hianyaval szembesul. <#nemtudom>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Te ugye úgy születtél,hogy tudod?

TS Zolly
Documents and Settings-neved-Dokumentumok-Battlefield 2-profiles-

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
A pocsom mogott...

Together we'll fly someday...

Hol lehet megnézni?

TS Zolly
profilodban ott van az e-meil cim

email cím mire jó?Én egy nemlétezõt adtam meg amikor feltettem a játékot.Már nem is emlékszem mi volt.

Fujiryu
Nekem egy csomó profil ki van mentve és ha valamelyikkel játszani akarok azt csak bemásolom a profik könyvtárba és nem kér jelszót

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

TS Zolly
Imél cimmel is belehet menni xp ujra rakása után. Én sem tom már a jelszavamat. :D
Imél cim meg ott van a profilba ha azt sem tudja az embör.

TS Zolly
Nem volt!!! Hanem nincs értelme. Pár bolha még próbálkozik vele.

BSZN Badsec!!!!<#pias>

Boxer HUN
Mégha a profilodat el is mentetted, semmitsem tudsz kezdeni, mert a nickedhez a jelszót elsõ alkalommal neked kell beírni.

BSZN Badsec!!!! <#wave>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

badsec
Köszi Mindenkinek!<#wave>

Horda Maki!:D

Sziasztok

Sajnos elfelejtettem a bf2 jelszavam.Mivel ujrarakás elõtt vagyok segítsetek mit mentsek el,hogy az xp újrarakása után is beengedjen?
Elõre is köszönöm
Boxer HUN
Gyógyreggelt... Pff... még mindíg forog velem az egész.... fórum....

A jármûvek többnyire nem izgatnak meg 1.4-óta infantry mapon nincs is.Azért az artillery-t meghagyhatták volna.Azt szeretem ha sikerül nyers erõvel visszaszorítani MEC-et.Egyenessen neki menni és feldarálni õket.Az olyan vad és brutális.Jó érzés mikor sikerül.Menni PKM-el aztán a sarkokon befordulva hasra vágódni és TAK-TAK-TAK és TAK-TAK-TAK.

Fujiryu
Na igen ott még a bunnyhoppingnak se volt értelme...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Szerintem a POE nagysagrenddel jobb, mint az eredeti BF2. A fegyverek tenyleg veszelyesek. :)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fujiryu
Nam feltétlenül kell tudni külföldiül ahoz hogy csapatban játszál:D Én nem tudok németül se franciául de egész jót sazoktam játszani...A lényyeg az hogy egy kupacba mozogjatok a többi nem számít:D Meg élesszél sokat, adj ammót ne egyedül vidd el a jeepet és máris lehet sikerélményes és máris az esetek 99%-ában már te vagy az aki élvezi a játékot...

Willis pedig többet harverbuziskodott szvsz mint amennyit schrank bá' szokott:)

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Én nem panaszkodtam a sikerélmény hiányára.Elfogadom a körülményeket mert úgy se lehet változtatni rajta.Egyszer hopp másszor kopp aztán kész.Csapatban meg nem tudok játszani ahogy leírtam mert nem beszélek idegen nyelven.Talán azért látjuk másképp a kérdésd mert más méretben játszunk.Ha mondjuk 10-10 fõ a csapatok felállása akkor ha van 4 eggyüttmûködõ ember egy saquadban az már sokat számít.Én olyan szervereken szeretek játszani ahol 30-30 fõ játszik.Ott már minden bokorra jut egy sniper és minden sarokra egy claymore.A kézigránát meg annyi,hogy véletlen TK-val is számolni lehet.

BSZN BadSec :DDD

Srekk: most ez az jelenti te vagy willis????

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
=

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mesor
Csak azért lett csend a vége, mert nem voltam itthon te <#kocsog>!

De látom neked is magyarázhat az ember, olyan fajta vagy aki ha valamit a fejébe vesz és elhatározz akkor azt senki sem tudja megváltoztatni. Még akkor se ha nincs igazad és hülyeségeket beszélsz.

De többet nem foglalkozok a témával! Tanulmányozd a jogszabályokat továbbra is amik a bf-re vonatkoznak!

<#kocsog>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Yan
Egészségére!
<#pias>

&#165; xfire: kistekila

BSZN badsec!:)

Yan
:)
sok memória; kevés háttérben futó progi; nem kell fél gigás háttérkép!! (láttunk itt olyat)
és a legfontosabb: defraggolni!(by Me0w);)

általában megvárom a többieket

Fujiryu
Karkandról meg annyit hogy ha nem abból indulnál ki hogy nem lehet csapatban játszani publikon akkor még sikerélményed is lenne:D

.

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Yan
<#fejvakaras>
Lehet én vagyok egy kulturálatlan barom, de nem emléxem hogy Arany János ilyeneket irt volna bárhol:
"SPAWNKILL-rõl van szó köcsög..."
"hallod kis köcsög..."

schrank
úúr isten nem mondjátok hogy nektek az a legnagyobb gondotok hogyan esik össze egy halott arról nem is beszélve hogy a sebzési rendszert mindíg fikázzátok bezzeg amikor rajtatok csattan az ostor akkor meg megy a májerkodás hogy a faszláma nem talált el bezzeg én kiszedtem <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HTS s3rg1nh00
nekünk sem volt feltûnõ mikor kubrán mentünk a qrva expert explosivesért,és az 5.percben már két embernek majdnem száz pontja volt:D
amúgy reggelt:O
jó volt ma a verseny:P

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
Tudod azt csak poénból csináltuk és senkinek nem volt rossz, mert mind halálra röhögtük.Amúgy tudjátok milyen nehéz egy külföldi szerveren 20x megölni valakit egymás után hogy ne vegyék észre???

Egyébként magasról szarok a statomra és ezt elhiheted nekem:D

TS Zolly
Megéri letõlteni. De hivatalos ranked szerver nincs.

Szathy
EZ poe2? mert lehet, le kéne töltenem. ha ilyen van benne, akkor biztos <#smile>

Beers
A private ranked szervereken lehet érdekes dolgokat beállítani!
Ez is ilyen :)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Pilatius: "Hehe. :)
En is kaptam egy erdekes bant, azt irja, ne repuljek, az csak adminnak lehet.
A poen az, hogy a mobil AA-val szedettem le az ellenseges gepeket..."

PrtScr nem volt??? Mondjuk egy levelet megért volna az EA felé...i* k* adminjanak egy total stat törléssel
Na így kell csinálni!

http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=194
Hi. Jövõ héten demó.

TS Zolly
Nem a vér a lényeg, hanem az, ha valakire ráemeled a puska csövét, az tuti halott. Nem kell fél tár egy emberbe, elég egy-két pontos lövés a fejre. Számtalanszor volt, hogy egy 30-as tárral, egy egész szakaszt kiiktattam a küzdelmekbõl egy idõre. Ráadásul a meglött figura sem ugy esik össze mint egy rongybaba. Nincsenek ánlokkolt fegyverek, hanem szétszórva a pályán felvehetõ jobb fegyverek vannak. Felvehetõ sniper puska halálos. Egy lövés, egy halott. Ráadásul zumolni lehet vele. Multkor pont ezzel szórakoztam. Fejlõvést ugy mutatja, minha a találat leszakítaná az emeber fejét, testlévéskor meg minha melbe rugták volna. És nem csak össze rogyik, hanem rendesen ahogy kell, kezeivel magasra eldobja a fegyverét, lábai meg elõre lendülnek, és hatalmas puffanással esik a hátára.

Herold
Velem megcsinálták, hogy lelõtt az ellen, aztán feltámasztott (medic volt) és rögtön lekéselt, megint feltámasztott és megin lekéselt és ezt elismételte vagy 6x még, A végén már fetrengtem a röhögéstõl.
Persze a spawnkillt én se csípem, fõleg ha nocap base-en történik. Ezt csak az überszarlámák csinálják, akik nem képesek másképp pontot szerezni.

Kovács legény
mitörtént itten?

www.czekoart.hu

Nekem egyszer az volt a legnagyobb mese, amikor war elõtt csaba bácsit 1 m-rõl 15x fejbe lõttem mp5-tel úgy, hogy egyesre volt beállítva a lövés... Sebivel megszakadtunk a röhögéstõl:)

Boxer HUN
Jah..

Boxer HUN
Az, amelyiket bilipréssel gyártottak nagytömegben??? (Ez így történt!!!)

POE2 véres?

Boxer HUN
Óóóó már hányszor láttam olyat, hogy lelõtt amcsi katonára egyszerre 2-3 kínai medic vetõdött rá. Elösször arra gondoltam, hogy biztos összekeveredtek a fiúk a csapatcserében. DE NEM!!! Rá kellett jönnöm, hogy amikor rávetödtek, az nem véletlen élesztés miatt történhetett, hanem ocsmány, gusztustalan hullarablás miatt! Ergo: kellett nekik a sisak. <#hehe>