FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Joebácsi, igazság szerint nem értem a puffogás okát. Elmagyarázod nekem miről szól a játék? Szerintem nem kell, tisztában vagyok vele hogy ez egy csapatják. DE!
Nézzünk szembe az igazsággal, CON32 felejtős mert képtelenség kiállítani 8 klánt rá. CON16 amire lenne igény, de már volt, persze ettől még lehet. Inf16-ra jelenleg 6 csapat ha van, ami kevés.
Mi is marad akkor joe? Con16-ozzunk? Egyik con16 kupa induljon a másik után, ugyanazon csapatok között, hm?
Vagyis mi következik ebből? Próbálok valami fun dolgot kitalálni amivel el lehet szórakozni, valamilyen szinten érdekes, de lehet versenyezni is. Pl. heliverseny, repcsiverseny, autóverseny és most 1v1. Egyik se csapatmunka, de valamilyen szinten szórakoztató. Kb ennyi.
Ha látom, hogy van értelme csapatmunkát igénylő versenyeket szervezni akkor meg fogom tenni, jelenleg nem látok erre esélyt. Önismételni nem szeretem magam. Ha a DC bejön és sok csapatnak bejön, akkor induéhatnak abban is kupák, stb. Emlékezhettek rá h POE2-t is hirdettem de senkit nem érdekelt.