FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hm... Hát, mindegy...
Publicon én csak akkor szállok páncélosba, ha egyébként üresen maradna (van, amikor még akkor sem). Általában dzsippel járok, gyalog harcolok.
"Meg hát egy gyalogos vs. T-90-es párbajnak"
Hát aki kiáll tankkal párbajozni gyalog, az meg is érdemli.
Ha tank jön, akkor spot, aztán sunnyogás vagy spuri.
Az tény, hogy szinte kizárólag medic-kel tolom, nem én vagyok, aki szétszedi a tankot. De lehet szivatni TOW-val is rendesen. Az emberek nagyrésze nem használ külső nézeteket tankozás közban, sokszor a tank környezetében a legbiztonságosabb közvetlen mellette hasalni, és megvárni, míg elmegy... (Ha UAV is van, az szopás :) )
"Meg tudom, hogy most lehet jönni ezzel"...
Nekem tökmindegy, nem akarok én rábeszélni erre senkit, de én mindenesetre továbbra is normál szerverekre akarok járni.
"és így is próbálnak valami "régi-újat" beletenni a játékba."
Nekem jobban hiányzik a capture the flag, inkább azt tették volna bele... Jó kis Battleaxe CTF... :)
"es ujabb 1 oras gyaloglas ele nezhetek."
Dzsip szinte minden pályán korlátlanul van, csak nézni kell a minimapot spawnoláskor. Vagy a dzsippel együtt kell meghalni. Infantryban szerintem zavaróbb a sok gyaloglás.
"Arrol nem beszelve, hogy akinek van jarmuve az elvezi, akinek nem az meg szaladgalhat toketlenul ;)"
Akkor biztosan én vagyok az, aki mindig elviszi a dzsippet! :P :)
Meg szoktam várni a közelemben levőket egyébként, ha látom a szemükben a szándékot...
Arty...
Arty elől el lehet bújni a legtöbb zászlónál, de lehet érezni is, hogy mikor jön. Ha pl. sokan vagytok egy kupacban sokáig. Vagy épp ellenkezőleg, pl. ha messze a front mögött egyedül húzod a főbézt. Akkor tuti jön nyakba.