Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az a delfing?

En csak attol tartok, hogy az uj pecs ugy megoldja ezt a problemat, hogy folyton jarokeretekrol fogok vizionalni. Szerintem a DICE annal jobban semmit nem tud elrontani, mint ha kijavit valamit.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Minek? Hogy 90933-on alljon fel napig, aztan mikor 20 percre kihuzom a labam, akkor mar a kovetkezo topikban is legyen vagy 40 hsz? <#falbav>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kovács legény
reggelt!
látom megint elõjött a delfing, jön az uj peccs és mennek a delfingesek, addig meg had élvezkedjenek ha nekik jólesik az egy dolog hogy szerintem szánalmas...

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
jó,hát de témát kellett teremteni,hogy egyszer elérjük azt a kurva 100k-t<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

gyógyreggelt 😊)

én úgy tom hogy at már akkor bejelez tanknak-apcnek ha simán a kezedben van ... ráadásul tök fölösleges a célzókája egy városi pájján, kis gyakorlással anélkül is tudod irányítani 😊)

Sergi: nincs igazad ebben (sajnos!!!!!) a delfines dologban, a program lehetõvé teszi így lehet használni ... más kérdés hogy valószínüleg külsõ progival segítik ezt elõ ami viszont legális csalás 😞(

az hogy vannak ojjanok akik kõkeményen kihasználják a gém bugjait a gyõzelem érdekében elítélendõ vagy sem .. hát ítélje meg mindenki maga

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
az ugrálás ugye nekem is ilyen...a kurva idegesítõ az,mikor 10x lõ le zsinórban egy ilyen bolha egy egész squadot,mert el se tudjuk találni,és ettõl olyan kibaszott jó játékosnak érzi magát a gyerek...

erdos
ez egy játék, felejtsd el a hasonlóságot. mindenki úgy és olyan szinten nyomul ami megy neki. én se tudok bakkecskézni mégse megy olyan szarul meccseken. egyrészt jól dolgoznak a szkvadjaink másrészt tudom hogy nem tudok ugrálni és eszerint jáccok.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Pyotr
hát én meg olyat nem láttam amelyik 15m mulva ujraéled<#rolleyes>

&#9608;&#9608;

HTS s3rg1nh00
ctrl az térdelés<#szomoru2>
erdos:attól én nem leszek boldogabb,vagy esetleg láttál már olyan katonát,aki a 40 kilós cuccában elkezdett melluszást gyakorolni a levegõben,mindezt fegyverrel lõve?nem hiszem...az ilyenek menjenek inkább UT-zni<#sniffles>

Hogyhogy micsoda??? Heccsat? (y)es

erdos
A lehetõség mindenkinek adott, ha rászánja az idõt és megtanulja akkor hadd csinálja. Nem kell közel engedni aztán hagy pattogjon <#nyes>

Running
az y micsoda? ugrás - ctrl (fekvés) - ???

Az AT mar akkor csorompol, mikor megcelzod a tankot. Kozelrol amugy sem erdemes vacakolni a celzassal, mert mire a szeme ele emeli elsuti, es leveszi, addigra lelo a tank vezetoje, lovesze, eltapos a lanctalp, es meg a tankosok rokonsaga is meggyalazza a sirodat. Szoval kiugrani a fedezekbol, kapasloves, aztan pucolas.

Mas: Hol vagy, uwu, te istencsapasa! Ha beulok a tankodba, amit eppen javitod, akkor azt azert teszem, hogy ne alljunk ott letolt gatyaval. Ha megkersz ra, hogy szalljak ki, akkor meg a beszallassal foglalkozz, ne a squadbol kirugassal, a szentsegit! Kiugrottam, es egy masodperc mulva vissza. Jocskan meglepett, hogy megint en vagyok a vezeto, aztan "kicked from your squad". Mikor ot perccel kesobb a maintenance buildingnel, megprobaltam hatrebb gurulni az ajtobol, mig toltodik az agyu, erre hatulrol visszatoltal a tuzvonalba, mar eleg ideges voltam.

HTS s3rg1nh00
hát b+,a fél klánotok alapíthatna másik klánt "bolha" néven...ennyit a tegnap estérõl,mert talán csak Csabát meg Platypust nem láttam levegõben úszva...de mondtam tegnap is,a Fair Play mindig is a lob erõssége volt,amit meg Matt levágott,hát az tényleg nevetséges volt...akárhányszor meglátott egy ellent,azonnal csapta a space-ctrl-y kombót mint a vadállat...

Crem
Az nem egér, hanem egy program...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Használt már valaki olyan egeret aminek beállítható,hogy egy bal klikkre az egér többet klikkeljen?

erdos
Hát, ki szelet vet-vihart arat... :-)
Amúgy jóreggelt! (6. vagyunk infantry ladderon. <#nyes>)
Gyorsan dicsekedjünk míg ki nem vernek a top10-bõl 😛

vsly
"... de én vagyok a kis csicska akit mindenki utál... "-most az egyszer igazat adok neked...<#eljen>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Fsensei
Nem õ ment LoB-os tsre csak épp a LoBosoknál vendégeskedtem mikor megjelent Janek a szerveren.

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Yan
Minek megy LoB-os(?) TS-re, ha annyira szeretik?

&#165; xfire: kistekila

820 üzi törölve. gratula hozzá ! 😄

helló belló (re all)<#integet2>
remélem sok flém volt ,nincs kedvem visszaolvasni

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

MaskimXul
Biztos, és nem radar, hanem manuál -> #90165 amerre klikkelsz, arra megy.
Herold
Akkor ezek szerint a TV helit nem jelzi, valszeg az radarvezérlésû, nem hõkeresõs. Biztos vagy benne, hogy a TV raksi volt, nem a másik?

ERykk
Operation PeaceKeeper, jó mod (volt) de kevés a szerver, ha van még egyáltalán...

bakvarnyu
az az OPK mod az micsoda, jo az?

MaskimXul
Pl heliben ülve akárhányszor letévéztek, sohasem hallottam elõtte csipogást.
MaskimXul
Kösz, ezeket vágom, kezdõ vagyok, de nem annyira 😊 Tvztem is jópárszor, azért kérdeztem, hogy hol mér az be mit, mert szerintem semmit.
Herold
Heli TV rakéta akkor mér be szerintem, ha már kilõtték, de akkor már késõ, max. negyed mp-ed van hogy kiugorj a jármûbõl.

Fsensei
A helikopter TV rakétája 500 méterig jó és azt neked kell irányítani, mégpedig az egér kattintgatásával és a célkereszt mozgatásával.

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

MaskimXul
1. Ez ok, de a kérdés az, hogy a tanknak akkor is csipog, ha én csak nézem zoomolva, vagy csak akkor kezd el csipogni, amikor kilövöm a rakétát?
2. Helikopter tv raksija hogy mér be? Én ha eddig tv raksiztam, sosem mért be semmit, nekem kellett irányítani.
Nem is tudtam, hogy tankot is jelzi, ez király 😊
3. Ez szerintem csak sarkin érvényes, ott van nagy köd meg atacck heli egyszerre, más pályákon a ködhatár jóval 400m felett van, és tapasztalatom szerint kb ennyi a tv raksi hatótávja. Az viszont igaz, hogy az aa nak nincs akkora hatótávja mint a tv raksinak.
Ok 😊

Herold
Nem ÁLLnév hanem ÁLnév.

már megszoktam, múltkor volt rajtam 1napig vérnyomásmérõ, és mikor danee ingerelt, 170nél elkezdett csipogni :S

én nem állneveket csinálok, mert ha állnév lenne nem mennék magyarra, és nem beszélnék 😊

joebacsi
najó, úgyérzem ezekután inkább a klántalikra helyezzük a hangsúlyt...abban még jókvagyunk 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ERykk
<#gunyos1><#eplus2>

HTS s3rg1nh00
véleményamaestérõl:faklob<#wow2><#mf1>

schrank
1. AT csak zoom-olva tud célozni ezzel egyben válaszoltam is <#idiota>
2. a "riasztó" a következõ esetekben jelez a szárazföldi jármûvekben :
- AT
- TOW/HJ-8 vagy mi a faszom
- helikopter TV raksija bemért
- tank, apc, mobil AA célkeresztjében látszol
- bombázó repülõ irányítható bombája bemért
légijármûveknél csak akkor jelez ha ellenséges AA vagy rakétával felszerelt harci légi jármû célkeresztjében látszol
3. a TV rakéta ködhatáron túlról is elér úgy hogy te még be sem tudod mérni AA-val sõt szabad szemmel sem látni

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fsensei
Egyébként én sem értem hogy miért kell állandóan cseszegetni...Már voltam LoB-os TS-en amikor megjelent Janek álnéven, persze Danee tudja ki az és már egybõl ingerelte...Szóval azért így nehéz megváltozni...

SubZero911
Nem engedem bántani Janekot !

Amúgy se volt vele problémám (inkább néha a hidroglobus fejü, ványadt "öregekkel"), de most segített is nekem, úgyhogy "UNDER PROTECTION" <#vigyor2>!

És van fegyverem is ! <#vigyor2>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

DummyBoy
Ehh Konneksön Problem az az állat ami miatt 1.3 óta nem jáccok neten vagy csak nagyritkán ... nállam általában fél óra játék után jelentkezik ... és qrvára idegesít ... fõleg mikor van 1 szabad órám hogy jáccak 😞

Nem vagyok egy nagy pro, de mostanában már 4-szer kickeltek mert drága admingyerek baszhatta a dolphindivinget az RPK-m elõtt ... Marad a szingli ... ott nincs Conn Problem, és C.Tou se fog kidobni ha 4-szer lelövöm egymás után 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

MaskimXul
Siasztok. Lenne pár kérdésem a target lock riasztóról a jármûvekben.
AT ellen mikortól csilingel a tankban, amikor zoomolva céloz, vagy amikor kilövi a rakétát?
At sem tudom, hogy ha apc rakétát lõ ki, azt mikortól jelzi a riasztó.
Ha tankban vagyok, akkor jelzi e a csengõ a tv raksit?

Milyen messzire hatásos az AT rakétája? 150 méter körül mintha már jelentkezne nála bullet drop.
És végül, repcsikben, bombázómódban az a kis beosztásos dolog a célkereszt alatt, az milyen távokat jelöl? 20m -ek? Esetleg 50? Gondolom az arra való, hogy a pl 50m re lévõ célt ha a megfelelõ vonásnál látom, akkor engedem ki a bombákat.
És mielõtt jönnének a rutin lámalerázó faszságok, igen, megjártam a gúglit, meg olvastam egy rahedli guideot, a fentiekre sehol sem találtam választ
Running
Most itt vagizik h mennyire jófej megint...hagyjad.<#hehe>

schrank
MSN,PÜ <#lama> nem államtitkokat akar megtudni hanem egy szaros TS hibát te nyomi <#banplz>

Én tudok segíteni, de én vagyok a kis csicska akit mindenki utál... biztos nem hiszel nekem. ha kell a help felveszlek msre, küld privibe.

schrank
le "mute"-tak <#kuss><#hehe>

mohus
dxdiag
sound
basic acceleration

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]