Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
látom megint elõjött a delfing, jön az uj peccs és mennek a delfingesek, addig meg had élvezkedjenek ha nekik jólesik az egy dolog hogy szerintem szánalmas...
www.czekoart.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
én úgy tom hogy at már akkor bejelez tanknak-apcnek ha simán a kezedben van ... ráadásul tök fölösleges a célzókája egy városi pájján, kis gyakorlással anélkül is tudod irányítani 😊)
Sergi: nincs igazad ebben (sajnos!!!!!) a delfines dologban, a program lehetõvé teszi így lehet használni ... más kérdés hogy valószínüleg külsõ progival segítik ezt elõ ami viszont legális csalás 😞(
az hogy vannak ojjanok akik kõkeményen kihasználják a gém bugjait a gyõzelem érdekében elítélendõ vagy sem .. hát ítélje meg mindenki maga
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
erdos:attól én nem leszek boldogabb,vagy esetleg láttál már olyan katonát,aki a 40 kilós cuccában elkezdett melluszást gyakorolni a levegõben,mindezt fegyverrel lõve?nem hiszem...az ilyenek menjenek inkább UT-zni<#sniffles>#sniffles>
Mas: Hol vagy, uwu, te istencsapasa! Ha beulok a tankodba, amit eppen javitod, akkor azt azert teszem, hogy ne alljunk ott letolt gatyaval. Ha megkersz ra, hogy szalljak ki, akkor meg a beszallassal foglalkozz, ne a squadbol kirugassal, a szentsegit! Kiugrottam, es egy masodperc mulva vissza. Jocskan meglepett, hogy megint en vagyok a vezeto, aztan "kicked from your squad". Mikor ot perccel kesobb a maintenance buildingnel, megprobaltam hatrebb gurulni az ajtobol, mig toltodik az agyu, erre hatulrol visszatoltal a tuzvonalba, mar eleg ideges voltam.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Amúgy jóreggelt! (6. vagyunk infantry ladderon. <#nyes>#nyes>)
Gyorsan dicsekedjünk míg ki nem vernek a top10-bõl 😛
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
remélem sok flém volt ,nincs kedvem visszaolvasni
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
2. Helikopter tv raksija hogy mér be? Én ha eddig tv raksiztam, sosem mért be semmit, nekem kellett irányítani.
Nem is tudtam, hogy tankot is jelzi, ez király 😊
3. Ez szerintem csak sarkin érvényes, ott van nagy köd meg atacck heli egyszerre, más pályákon a ködhatár jóval 400m felett van, és tapasztalatom szerint kb ennyi a tv raksi hatótávja. Az viszont igaz, hogy az aa nak nincs akkora hatótávja mint a tv raksinak.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
2. a "riasztó" a következõ esetekben jelez a szárazföldi jármûvekben :
- AT
- TOW/HJ-8 vagy mi a faszom
- helikopter TV raksija bemért
- tank, apc, mobil AA célkeresztjében látszol
- bombázó repülõ irányítható bombája bemért
légijármûveknél csak akkor jelez ha ellenséges AA vagy rakétával felszerelt harci légi jármû célkeresztjében látszol
3. a TV rakéta ködhatáron túlról is elér úgy hogy te még be sem tudod mérni AA-val sõt szabad szemmel sem látni
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Amúgy se volt vele problémám (inkább néha a hidroglobus fejü, ványadt "öregekkel"), de most segített is nekem, úgyhogy "UNDER PROTECTION" <#vigyor2>#vigyor2>!
És van fegyverem is ! <#vigyor2>#vigyor2>
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Nem vagyok egy nagy pro, de mostanában már 4-szer kickeltek mert drága admingyerek baszhatta a dolphindivinget az RPK-m elõtt ... Marad a szingli ... ott nincs Conn Problem, és C.Tou se fog kidobni ha 4-szer lelövöm egymás után 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
AT ellen mikortól csilingel a tankban, amikor zoomolva céloz, vagy amikor kilövi a rakétát?
At sem tudom, hogy ha apc rakétát lõ ki, azt mikortól jelzi a riasztó.
Ha tankban vagyok, akkor jelzi e a csengõ a tv raksit?
Milyen messzire hatásos az AT rakétája? 150 méter körül mintha már jelentkezne nála bullet drop.
És végül, repcsikben, bombázómódban az a kis beosztásos dolog a célkereszt alatt, az milyen távokat jelöl? 20m -ek? Esetleg 50? Gondolom az arra való, hogy a pl 50m re lévõ célt ha a megfelelõ vonásnál látom, akkor engedem ki a bombákat.
És mielõtt jönnének a rutin lámalerázó faszságok, igen, megjártam a gúglit, meg olvastam egy rahedli guideot, a fentiekre sehol sem találtam választ