FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #105665 Hát én már egy ideje "rájöttem", hogy a repülőzés meg a helizés nem nekem való, ha tankkal megyek, akkor úgyis letévéznek, vagy lebombáznak. Ezért is szeretem jobban a városi mapokat, és pl. a Zatart nagyon utálom, mert én jóval később érek be be a szerverre váltáskor és addigra elviszik a repülőt, a helit, a tankokat, akik meg kocsival mennek, azok a csapatszellemiséget növelve basznak rád várni, hogy veled menjen kocsival és már elporol is. Meg persze Zataron esélyed 0 gyalogosként, mert csak gyalogolhatsz egyik helyről a másikra és közben vagy lebombáznak, vagy elkap egy arra járó tank vagy heli vagy leartyznak. Meg hát egy gyalogos vs. T-90-es párbajnak általában mindig lehet tudni a végeredményét. Azon még javíthattak volna sztem a készítők, hogyha még 2-3-mal több járgányt vagy tankot vagy repülőt tettek volna bele a játékba.
Többek között ezért is szeretem a gyalogos pályákat, mert itt legalább egyenlőek az esélyek és jobban ki tudod tapasztalni egyes fegyverek használatát. Meg sokadsorban infantryban sokkal jobb a k/d-m mint conquestben, de ez lényegtelen, ha van egy jó társaság:)
Meg tudom, hogy most lehet jönni ezzel "ha gyalogolni akarsz, akkor menjél CS-zni b+"-féle dumával, de nekem tetszik ez a játék, bár vannak kisebb-nagyobb hibái és így is próbálnak valami "régi-újat" beletenni a játékba.