• mNzJean
    Azért én személyszerint túl vagyok az 200. waromon nem tudom milyen a public skill ,de a waron mindenki nagyon jól játszott, és mint minden sportban minden csapatnál van jobb ,mi is verhetőek vagyunk de jelenleg úgy érzem ennél többet nem tudtunk tenni, akik úgy gondolják ,hogy nem készültünk rendesen azok nem voltak ott az utóbbi felkészülési ídőkben amikor sokunk suli meg munka mellett is napi két wart lenyomott , volt ,hogy este 11 kor kezdődőtt a 2. gyakwar, Sturm és KTC maximálisan odatette magát a taktikák gyártásában nem kis időt pazarolva el vele, Wolfi folyamatosan szervezte nekünk a meccseket ,szóval ezek után kicsit szar ,hoyg public skillre vagyunk leminősítve.Idén is és tavaly is az aktív bf játékosok megkapták a lehetőséget az NT-ben való szereplésre , aki meg csak szájával tud nagy dolgokat véghezvinni az inkább ne minősitgessen le minket.Nem a negatív kritikával van a gondom, csak a tájékozotlanságból/ és halkan jegyzem meg rosszindulatból/ fakadó kritikát nem szeressük.