• DonC
    Fuji személy szerint Nekem semmi bajom Steve-vel, mindig jól megvoltunk ezek után is jól megleszünk egymással főleg, hogy qrva ritkán beszélünk annál többet, hogy "szia" v. "csá". Ezt is max. gyakon tesszük meg. Mindettől függetlenül az a cheat amit a PB elkap. PONT. Nincs miről beszélni. Most ettől Steve nálam nem lesz kisebb vagy nagyobb, ha jön a bf talira ugyanúgy iszunk vele mint bárki mással. Nem fogok itt fikázni, ott sem. Nem érdekel annyira az egész. Ennyi.

Mindössze a lényeg az, hogy Runningék is fikáztak itt mindenkit ha visszaemlékszel a legutóbbi flamere amikor kirongyoltunk a kupából, hogy jaj azért mentek mert nem tudotok lőni, meg faszom tudja. Valóban, nem tudunk úgy lőni páran mint atwe-ek. Csak egy qrva nagy - de igen lényegi - különbség van, h minket még nem olvastál a banlistán. A legnagyobb pofával hadaokozók meg hogy hogynem mindig odakerülnek előbb utóbb. Ez Nálunk elvi kérdés drága barátaim, kedves hölgyeim és uraim, polgártásrak, ja nem a téren vagyok. Lehet szarok vagyunk, de akkor inkább még mindig fair módon.

Mindenesetre irányadó a hozzászólásom: (#102334) mert minden ilyen eset után ez van. Most nem akarom felhozni a régi témát, mert azóta én személy szerint jól elvagyok Wolfguy-al, de az ugyanez volt. Csak kipróbáltam. Szánom bánom. Hát bazmeg. Ha nálam valaki kipróbálná a csapatban, valószínüleg én is kipróbálnám az ütőtechnikámat... mármint rajta. Mert mint mondtam ez elvi kérdés elsősorban.

Én azt tanácsolnám mindenki másolja ki a #102334-es hozzászólást, és ha elkapja a PB akkor válasszon 1-től 5-ig. Ezesetben nem kell felesleges elméleteket gyártani, h miért is történt meg hogy is volt ez igazán. Bekopizod ide. Ez volt azt elhisszük. Nagyfaterom meg csápos busz volt bazeg mert áramszedője volt. Aha...