Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Mondjuk sztem ez az egész tökölés az egér/egérpad/billentyûzet vonal csak woodoo, vki vagy tud vagy nem a cuccok ezen nem fognak változtatni, még az aznapi hangulatnak is több szerepe van mint az egér típusának szvsz
Mondjuk hogy most mire fel sértõdtél be, azt még mindig nem értem, de sebaj.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
klaviaturám az van😄

www.czekoart.hu
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Together we'll fly someday...
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Mondjuk, en is gondolkoztam G5-n, de meghallgattam egypar ismerosom tapasztalatat. Meg miert is kene plusz 5 ropi par sulyzoert... 😊
nekem sem olyanok a reflexeim, mint tizenéves koromban, fõleg ha fáradtan ülök a gép elé...de jó murinak ígérkezik <#nezze>#nezze>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
alátétbõl gondolomteflonosat érdemes venni vagy miet?
www.czekoart.hu
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
(legalábbis én nem tudom)<#zavart2>#zavart2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
AZ ENYÉM LESZ!!!!!!!!!!4 <#idiota>#idiota>
Már ha a topic egyáltalán eljut a 100k-ig, asszem 100k körül van a határ ahol az Sg zárolja a topicokat <#fejvakaras>#fejvakaras>
A 100k az enyém lesz mint ahogy az 50k is az enyimé volt 😛PPPPPPP
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?