Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
neszójábe

www.czekoart.hu

Zs0lt1
szépjóreggeltet :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
és elég fagyos a hangulat? 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
én a jeti oldalon állok

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
a sötét oldal téged is csak az árnyékos oldalig érint egy utcában <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
annyira azért nemvagyok jó😄

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
megint csak a jószívem az ami majd a sírba visz 😛

Kovács legény
mien figyelmes vagy😊

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
hozok neked sámlit hogy ne kelljen "lenézni" rád 😊

Kovács legény
csak majd hajolj le mert nemszeretek oan magasra kalimpálni😊

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
A sör meghívás logikus lesz az elsö mozdulat után, mert valamivel úgyis hüteni kell a puklimat 😄DDD

Kovács legény
bizd ide ,találok én hibákat😄

www.czekoart.hu

akkor szerintem alapból "szar" lesz aza gér 😊)))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
hát nemtom ,ha jó lesz örülök ,de ha szar akkor legalább lesz okom Gerzsibabát pofánverni és utána még egy sörre is meghívhat😄

www.czekoart.hu

Srácok, ha van valamelyik klánba tagfelvétel szivesen csatlakoznék mint ex OPC-s, dobjatok egy privit a részletekkel, köszi!

uHs Gerzson
Én és a nagy segítõ pofám <#mf2>

csak legyen rossz<#eplus2><#nevetes2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Kovács legény
már megrendeltem a legotek emiksz518at ,ha szar lesz Gerzsi kap a pofájára

www.czekoart.hu

mesor
Szerinte mindenki csíter csak õ nem. 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

hááát én sajna vettem 6,5k ért genius 1600dpi-s egeret ... kúrvajó de bf2-be nem lehet a gombokat beállítani 😞( pedig próbûáltam driver nélkül meg saját driverral is ... a 3 alap gombon kívül nem hajjlandó látni a többit 😞( szal inkább több pénz és rézor vagy legótekk

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hatt
Hát mivel a 7th BF2-es csapat és én biza a büdös életben többszõr nem játszok a játékkal, a válaszom nem. A csapatban már nem vagyok benn. Ha ezt nem vesszük, akkor 7th-s vagyok😊

Elastic An-usZ Boys

már nem is vag aa 7thba?M

Az f1 sokkal jobb mint a bf2 😛 fpsek már nem jönnek be, bf2be is csak tkzni járok 😄, stratégiák, szimulátorok tetszenek már inkább, fantasy-k szarok 😊

Hatt
A BF is meseország😊 Aki nem szereti a fantasy dolgokat, akár filmben akár játékban az nem érti😊 Én nem degradálom le magam 1 fajta dologra. Én szinte minden játékfajtát kedvelek legyen az akár stratégia akár fantasy vagy sport.
Jelenleg nincs olyan FPS a piacon ami kielégiteni igényemet a mûfajban😊

Elastic An-usZ Boys

Smuge
azért ez nem igyvan de ebbe ne menjünk bele jobban mert Portugál - Hollandia meccs lesz a vége<#boxer><#falbav>

schrank
hogy tudtok ilyen szarral játszani mint ez a wow <#szomoru2>
azt sem értem hogy egy FPS-es hogy mer leülni egy ilyen 37-es szintû szar elé <#nemtudom> nekem eszembe sem jutott hogy kipróbáljam elég volt látni és hallani ahogyan és amirõl szól igazi meseországos fasság hülye gyerekeknek <#vomit>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

B+ tényleg! 😊 Irány a dobogó!
csíterek vagytok, csak így tovább 😛

Danee
A VéNY 4. 32-es conquest CB-n, GYERÜNK SRÁCOK CSAK IGY TOVÁBB!!!

Danee
jah végülis Sgt.Kelly(HUN) is megmondta 😊

BEAST
nagyon helyes :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

3TOMI3
csíter 😛
egy éve wowláz ^^

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

sector512
Razer Copperhead 😊))

PSN: s3ctorHU

Hatt
Én is abbahagytam😊 De amikor a BF egyre roszabb és roszabb inkább visszamegyek és folytatom😊

Elastic An-usZ Boys

Kovács legény
köszike
<#puszi>

www.czekoart.hu

BEAST
ennyi , örökre elástad magadat itt xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kBagyula
Razer, Logitech...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

uHs Gerzson
Logitech MX518, 1 éve megvan és meg vagyok vele elégedve, még most nyáron amikor izzad a kezem akkor is jó fogása van.

Nekem Logitech MX518 van. Bejött. Igaz, nem wireless, de jó.

haggyá békén....

Kovács legény
reggelt

kérdésem lenne mien, egeret ajánlotok? oant szeretnék venni aminél lehet állitan a dpi-t

www.czekoart.hu

Robogo
Én többször is kipróbáltam,de már több hónapja nem nyomtam és abba tudtam hagyni.😉
Pedig van egy 48-as hunterem egy 29-es warriorom meg egy 18-as magem.😉
Tesómnak meg egy 60-as hunterje meg egy full epikes 60-as rougeja van.😄

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Promi
Oreg vagyok en mar bohocnak.
Csak tenyleg a magam kedveert jatszok, es akkor amikor kedvem van.
Par evvel ezelott meg erdekelt volna barmi.
Mara mar tompulnak a reflexek, orulok ha eltalalok valakit.😊
Pharolas
Promi, mért nem indulsz a desert storm kupán?

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Crem
Aludni?)
Már el kelett volna indulnom melózni!😞(((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Promi
Te se birsz aludni?😊
Promi
Gondolom inditani 1 szerver gepet.<#nemtudom>
Crem
mert elqrtam a copyzást!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Most komolyan, a gépek össze vannak kötve, más játékoknál mûködik, mindenkinek biztonsági másolat van cracckelve, alap verzió. Mit kell csinálni h mûködjön?
schrank
láttam a bizonyítékokat a galériádban kecseg wow-os vagy , voltál , leszel nincs menekvés aki egyszer is kipróbálta menthetetlenül az enyészeté válik <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

BEAST
én "bf2-es" vagyok? 😮