FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
attes #1022 Ilyen méretű játékok fejlesztési idejét véve alpul (pl.HL2). Sztem ha olyan változatot akarnának kiadni, ami fullra bugfixelve, tesztelve, netre-, sebességre- hardware kompatibilitásra optimalizálva, polírozva lenne, akkor ebből év vége előtt nem sok minden lenne. Néhány morzsa, ami pl az nb tesztriportból is erre utal:
NB: Is it possible to customize you look with arm patches etc?
EA/DICE: Not at launch, we´ve run into some texture issues and we have to leave it out as of now.
dRD:
"There is still a lot of polishing to do..."
Az, hogy egy engine miket tud, hogy néz ki, milyen játékélményt tud adni, meg az hogy mennyire profin van technikailag (kódolás, optimalizálás, tesztelés szintjén) kivitelezve az két külön dolog, remélem legalább a patchekben több figyelmet fordítanak az utóbbira is, mint eddig.
Amúgy én a commander fícsört tartom a legjobb újításnak. Amikor még aktívan war-oztam, mindig úgy éreztem, hogy 2x10 játékos játszik egymás ellen, és nem annyira 2 tízfős szakasz. Akkor is többször arra gondltam, hogy milyen jó lenne egy ilyesmi funkció. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül megvalósítaniuk, és hogy ez a gakorlatban is hasznos/használható lesz-e.
Amúgy meg emlékszem, hogy annó a bfv-ről is hatalmas áradozások, szuper vidók meg minden volt, aztán a játék végül nekem nem volt valami nagy szám.