FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na a magyar szerverrel megint van valami:D
Most azon kívül hogy a golyók nem találnak be, egy elég fura eset történt:D
Lelőnek supportal(mondjuk a gyerekben már volt 1 tár az AK-ból), a csapattársam Specopsal van, elveszi a medikem és újraéleszt, specops lesz nálam(amit persze lecseréltem volna medicre) Aztán meglátom a hullám helyén a medikcuccot(néha újraélesztésnél megduplázódik a kited és egy teljesen új lesz ott) na most is ez történt:D Csak egy kicsit spécibb klónozott medikcuccot sikerült megcsípnem:D A kinézete olyan volt mint az AK, csakhogy nem lehetett autómatára állítani, mert miután átállítottam autómatára egyből visszaállította magát egyes lövésre:D De a legnagyobb poén az egészben az volt hogy valami csoda folytán G36E-nek írta ki a killjeimet:D Szóval egy AK-ból egy újraélesztéssel lett egy eggyesével lövöldöző G36E ami megmaradt AK formájúnak...Szóval valami nem kóser az zal a szerverrel:D
A hab a tortán hogy a BF2 ledobott az asztalra abban a körben...mondjuk nem volt valami izgalmas a játék mert a lámik nem nagyon jutottak ki a mec főbézről sharkin(mondjuk sztem sokkal nagyobb esélyük lett volna a kijutásra ha nem sniperrel lámultak volna, hanem valami olyannnal ami közelharcban is jó:D Nomeg azért sniperrel nem kellett volna rambó módjára rohangászni a pályán:D türelmetlenség+lámaság+sniper=ingyenfreg Fijinak) , szóval szépen fregeltem a snipereket, amikor a BF2 kilépett az asztalra...A furcsa az egészben az volt hogy pár másodperc múlva az öcsém mondta TS-en hogy vele is ez történt:D(az asztalra ledobásról beszélek)