Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

émmá egy hete nem bf-eztem páblikon <#lookaround> majd ha ma este lesz valaki ts-en felmerészkedem mee kell valaki aki fogja a kezem <#hehe>

Shrekk: ramból sosem elég + ventit is izzíccsá mee linkelhecc még néhány diszkóképet <#vigyor2><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
hátööö mindenképp gyorsabb lesz a cucc,de lehet megérné inkább VGA cserét végrehajtani,ahogy nézem<#hehe>a 9600 nem épp a legjobb,6600GT már okés,többet dob a játékon,mintha vennél 1 helyett 2 giga RAMot(szvsz)
mellesleg milyen procid van?nehogy aztán CPU limitált legyen a gém<#falbav>
(az ismeretlen kifejezések szabadon kihagyhatóak a szövegbõl<#eplus2>)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
áh,témázgatunk,témázgatunk<#vigyor2>
(Diszkópatkányok™😉
mizu,vidéki vagy?<#hehe>mellesleg jó reggelt neked is 😊<#wave>

schrank
nnna egy kis hardverbuziskodás :
ha nekem van egy nf7-es alaplapom amin 3 memo foglalat van amibõl kettõ foglalt 1-1 512-essel akkor érdemes -e vennem egy ugyanolyan frekvenciájú 1GB-ost és ezzel teljes értékû 2GB-om lesz-e és milyen változásokat fogok észre venni bf2-ben vagy haggyam a picsába az egészet és vegyek a teszkóba egy asztali ventillátort a gép hûtésének optimalizálása végett <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

a GS.bf2 szinte minden vasárnap meccset jáccik 20:00 vagy 20:30tól. elõtte egy órával gyakorlás kezdõdik.

csak, hogy megõrizzem a "mundér becsületét"...

aut viam inveniam aut faciam

mieza nagy "dicsekvés" itten korán hajjnalban?? 😊)))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
tudnád,ez velem hányszor fordult elõ...akkor még nem beszéltem az autóból kiszállós-alá beszorulós -2 pontos akciókról,illetve a kva élet megint nem ment ki az SRAW/Eryx az ablakon/párkány felett/korlát közt stb.öngyilkos merényletekrõl<#taps><#eplus2>

Ja. A tegnapi csucs megmozdulasom: A hotel melletti utcaban all egy tank. Nezem, ures. Akkor szuret. Rohanok oda, erre az utolso pillanatban beszall a tuloldalrol az ellenseges engi, en meg nekirohanok a tanknak oldalrol, es az epp megmozdulo lanctalp kinyir.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Miutan beparkolt az APC-vel a hotel melletti sikatorhoz, es irtotta a spawnolokat(kozben a mieink a szomszed utcaban disz szemlet rendeztek a pancelosainkkal), majd a hoteltol delre levo udvarba dobtak neki egy dzsippet, de nehany granattal lebeszeltuk az ilyenekrol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

<#vigyor5><#worship>

schrank
ugye-ugye nem kellett volna az a sok bunny-hopping <#hehe>

Yan
fájt a lábam :\

&#165; xfire: kistekila

schrank
peccsenként változnak a tulajdonságok te próféta a GL már közel sem pattog el akkorát mint amikor bevezették sõõt nem is pattan a mec-es alap AT PP a peccseknek hála meg már majdnem jobb mint bármi <#nezze>

Köszi Pharolas. Nem volt olyan kemény ellenfelünk mint Nektek, mi majd kedden próbálkozunk a TOP-osok ellen. Remélem megverjük õket.

Tegnap a szervereteken tényleg szép "kurjongatások" voltak a =25th= srácoktól. (mondjuk én már megszoktam és fel sem veszem) <#ejnye1><#vigyor3>

[Bf2 80e hsz téker]

koschwarz
igazság szerint ez olyan dolog, hogy tegnap szinte egész nap assaulttal g3mal nyomultam, mert 1000 éve nem használtam, és rájöttem, hogy az m16-os gránátvetõje egy kalap kaki lett, az ember mellet robban de nem is sebzi...és kiderült, hogy a g3-ból naccerûen lehet egylövéses fejeseket osztani középtávról. ha én szenvedtem ilyen sérülést valakitõl, elõtte azt hittem volna, hogy aimbotot használ.

igazából ezért is érdemes ebben a játékban minden fegyvert és minden kasztot kipróbálni, kitapasztalni, és akkor nem hisszük a másikról, hogy csal. pl. én azt se tudtam, hogy az engi alapsörétesének ilyen "nagy" hatótávolsága van.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

HTS s3rg1nh00
haj,az elsõ 190 órában én is szépen viselkedtem...<#szomoru1>
csak utána jöttem rá,hogy a ravasz nem azért van a fegyveren,mert az olyan szépen mutat,hanem mert azzal lõni is lehet,és nem az égen szálló madarakat,hanem a szembejövõ ellenfeleket<#kuss><#hehe><#vigyor4>
mostmár velem is megtörtént,h.lecsítereztek fórumon...de valamilyen szinten ennek örülni kell,elismerés,hogy jobban játszol mint a többiek,nem?<#miaz>
mellesleg dzsó reggelt<#integet2>

koschwarz
nemzetek közti összefogás: tegnap délelõtt egy 24-es karkandos szerveren, ahová elvileg csak nagykorú játékosokat várnak, egy punkbuster nevû orosz játékos a hotelnél kempelt vodnikból a falban. addog-addig irogattam, hogy ki kéne szavazni, míg csak kiszavazták. közben elmondott mindennek, többek között hungarian (!) noob-nak vagy 3x. igazi barom, de errõl eszembe jutott, hogy sokszor "szídják" így az magyarokat külföldi szerveren.

ugyanezen a szerveren viszont egy szerb sráccal tökjót csapatmunkáztunk 2-en, miközben olyan nemzetközi kifejezésekkel biztattuk egymást, hogy juppé, meg jíhá.<#vigyor2>

nem jobb se a magyar, se a külföldi szerver, mindenhol vannak parasztok. ráadásu külföldin szeritnem gondolkodás nélkül büntet a sok kis frusztrált fasz.

sector512
Sgt Kelly már tõlem is többször megkérdezte hogy élvezem-e hogy csalok 😊 Valaki felvilágosíthatná hogy nem mindenki csíter aki lelövi többször egymás után....

PSN: s3ctorHU

koschwarz
semmi gond, én voltam béna, elõtte már tk-tztam kettõt (köztük runinngot<#hehe>), tûzvonalba futottak, te voltál a harmadik, téged meg nem láttalak mert éppen a dombokon hajókáztam az apc-vel, és nem láttalak a gödörben<#nevetes1>

Pedig cska egy kis tankláma vagy.

Danee
Sgt.Kelly(HuN) 😛
engem is lecsiterezett már néhányszor...

Running
Nyári Bajnokságok, Versenyek, Kupák:

- A Magyar Ranglétra június 19.-én Hétfõn beindul. Akik még nem küldték el a jelentkezéseket azok pótolják.
- A Dogfight és Desert Storm egyéni verseny szintén június 19.-én indul el. Az elsõ idõpontok is hamarosan ki lesznek téve. A csapatversenyek szintén június 19.-tõl indulhatnak.
- Az Armor kupa ezek után kerül sorra, az Infantry és Conquest kupákra csak a nyár végétõl kerülhet sor.

Mind az EGYÉNI, mind a CSAPAT versenyekhez szükség van a módosított mapokra. A KLÁN szerverekre is kerüljenek fel h a csapatok egymás szerverén is tudjanak játszani.

A mapok itt megtalálhatóak: www.szurkulet.hu >letöltés menüpont alatt.

Dogfight és Desert Strom mapokra van egyelõre szükség, kérek mindenkit kezdjétek el letöltögetni!!!

Running
Tegnap meow-val kb 4x futottam össze Oman-on. 1x tárazás közben lõtt agyon, 1x pont a tárazás után az õrtoronyban, 1x apc-vel lõtt le mikor véletlenül épp mediccel voltam, 1x meg mikor párharcunk volt, õ fejbelõtt én meg körbelõttem a gyeptéglákat. Gondoltam h a kúrva életbe már megyek akkor páncélosokkal, a 4 tv rakéta találat után lejöttem a szerverrõl, egyébként meg szarul is ment. <#hehe>

Sgt.Kelly volt az, Meow testverem. Miutan elmentel focit nezni, meg alkottam egy kicsit. Az mondjuk hozza tartozik, hogy a kort elvesztettuk.

uHs Gerzson
Mégis lecsítereztek? ez remélem inspirál majd 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Engem is utalhattak tegnap Only Karkandon. A tuloldalon Yan, nalunk meg jobbfacan ki se mozdult az APC-bol.

Me0w
Tegnap nagyon nem ment 😞

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Ahogy te játszol, ezen nem lepödöm meg 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Tegnap lelottem valami Sir Kellyt hatulrol, erre:

"Cheat nelkul mar nem megy a jatek?"

Huzos 😉

Together we'll fly someday...

Ne aggodjatok velem is elõfordult már hasonló igaz nem magyar szerveren.Sajnos vannak ilyen emberkék akik számára elképzelhetetlen hogy vannak jobbak is náluk.Ezért csak azt tudom nektek javasolni hogy továbbra is ABÁLÁS!!!<#violent><#gun><#vigyor1>

Pharolas
Amint látom a CB infen, grat a gyõzelmetekhez.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Pharolas
Hát ezek szerint nem volt fent admin sajnos <#wow2>
de azért a répázó ember nevét elmondhatnád

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

volt kb 40killem. Majdnem mindenkit kinyírtam 2* 1 körben. Az nem elrontás.

badsec
Na, ma még CB meccs után felmentünk a 7th szerverére kicsit játszogatni. Kb. most voltam magyar szerveren harmadszor életemben és elég érdekes dolgok történtek. Harminc perc alatt 3-4x volt anyázás, aztán burkoltan lecsítereztek, a kommanderünk megállás nélkül egyedül helizett és rapelte a nem foglalható MEC helibázist Sharqin. Tényleg ilyen egy "átlagos" este a magyar szervereken? Mert akkor ne csodálkozzatok, ha általában üresen állnak. Sajnos...<#szomoru1>

Horda Maki!:D

és ezért ki kell baszni az egész klánt b+?

Team GIGABYTE

HTS s3rg1nh00
lol,és mikor Te GS.bf2-n 120 ponttal vezettél,és én voltam a második 60nal,akkor Te rontottad sok ember játékát?<#ejnye1>nem hiszem...

Elrontottátok sok embernek a játékát.

Swy
szedd ki

http://bf2s.com/player/swy/

Running
Valami belement a fogamba.<#wow3>

item
Bizony vegyél, Go Go Go to shop...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

sector512
Vegyél egyet te is

PSN: s3ctorHU

igen...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

vakondo
BF2 vel na bocs

vakondo
egy kérdés ti eredeti BF2 játszotok ?

<#conf>

Ohhhhh vazzeg...
Zsolt1 ne haragudj! 😄DDDDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

All Seeing Eye 3 BF2-es servert lát? ami magyar?

<#vigyor1><#gonosz3> jah HAJRÁ DICE

Fennvagyunk 4-en querty szerverén henteljük a népet 100pont feltt stb.,engem kibasznak idle-ért,Cápá-t team killing-ért(amikor commander volt😄),Csabát,Rooster szintén tk-ért,
üzenem a Pz.Jager adminnak hogy menjen inkább meccset nézni az való neki,nem az adminolás

Team GIGABYTE

TS Zolly
Nem tudjuk.

Hajrá DICE!!!!!!!!<#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

HTS s3rg1nh00
dehogynem,az EA saját boltjában...