FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #101086 Kellemes késő délutánt mindenkinek!
Én egyszerűen azt nem értem, hogy mindenféle szirszaron miért kell egymást ócsárolni? Ha egy rendes bf2-scene-t akartok, akkor ideje lenne félretenni a másikkal szembeni előítéleteket, ellentéteket, stb.
Erre max. csak azt tudom javasolni, hogy a bf2 talin a Hordások meghívnák Jagerre az Frxeseket, az Frx-esek meg visszahívják a Hordásokat és akkor meglenne a kellemes hangulat:)
Amúgy viccet félretéve: nem szép dolog haragban lenni a másikkal, mellesleg gondolom az érintettek a bf2-talikon egész jól megismerték a másikat és most nem ér annyit az egész, hogy egy ilyen incidens miatt majds hozzá se szóltok a másikhoz a későbbiekben vagy rosszabb esetben "Na itt ez a csíterbanda!" vagy valami hasonló kifejezéssel illetitek a másikat. Ezt már csak azért is mondom, mert a LoB-ban is voltak személyes nézeteltérések (hiába lettünk egy jól összeszokott csapat) és a végeredményt már tudhatjátok...
Mellesleg a flém miatt már kezd kiakadni az SG-szerver:)