Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

felpillanto
amugy valamikor jokat játszok a magyaron is csak elö fordul hogy kisgyerekek vannak fent oszt csak verik a klaviaturát

Ha olyan akarja elvinni a gépet, aki fragel, és nem ugrik ki foglalni, azt ki kell lõni m95el repülõbõ.

felpillanto
kilehet simán egy vadászgéppel osztagparancsnok (már ha hadják) jol bevehetö zászlonál kiugrik oszt már beis van véve wake

Wreck86
ez igaz."állóháború" kb

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

joebacsi
külföldön is vannak ugyanúgy büntetõs gyökerek, meg magyaron is nagyrészt normális játék megy, szal ne csinálj ilyen idióta általánosításokat...ami kicsit hátrány, hogy wake pl nagyon egyoldalú map, ha mind2 oldalon nívós társaság verõdik össze, akkor szinte lehetetlen kijönni a partra amcsiként...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Wreck86
azoktól úgyse tud az meber megszabadulni.havernál nyomtuk.üres repcsi fut haver oda,mert fasza pilóta=>segíti a társakat,erre jön agyerek és bumm ledarálja és elviszi a gépet,felszáll és kb ugyanazzal a lendülettel le is zuhan😄😄

felpillanto
még ase várja meg hogy elnézést kérjek az ilyet naon utálom

felpillanto
ja és ha a magyaron tkázok tök szerencsétlen helyzetben még mindig megbüntettek a külföldön meg elnézést kérek oszt oké én soha nem büntetek csak ha repcsiért tkáznak

joebacsi
sad story 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
faszlámáznak ottis a gyökerek, csak nem érted 😊

Wreck86
Sikerült elvesztenem a régi idõkbõl kicsort eredeti bf2 cd-keyt,most így nemtok netre menni,mert csak kamu van😞

Misi bá 😉

felpillanto
én szeretek külföldi szerveren játszani nem fa..lámáznak le nem képzelnek magugrol sokat meg ilyenek egy külföldi szerveren 2 3 orát is elvagyokmíg egy magyaron fél ora oszt meguntam

Me0w
Ja meg nehezen nyelne le szerintem a "Kurva 'nyad Belabacsi" uzeneteket 😊)

Together we'll fly someday...

Kandurex
Tény

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sector512
Teljesen egyetértek.

PSN: s3ctorHU

JCSR ODIN
Azért mert külföldön könnyebben érvényesülnek akár a gyengébb, akár az erõsebb képességû játékosok és ezért jobban tetszik nekik a külföldi, és bemagyarázzák maguknak, hogy igy csapatmunka meg ugy stb. pedig csak annyi a különbség, hogy nem lövik õket szarrá, vagy többet fragelnek, mint magyaron.

Külföldre az megy aki kisebb kihívásra vágy.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Nem hiszem hogy valaha is fog sz.gépezni, mert bekapcsolni se tudja.
csak néha nézi ahogy játszok 😊

sector512
Szerintem õ lenne a legidõsebb 😊

ha faterom leáálna bfezni, õ lenne a legidõsebb magyar bfes? 50 éves 😊

sector512
azt írd be hogy EA HU

Köszi. Kipróbálom.
Tényleg<#wow1>? Én azzal sose találom meg amit keresek. Pl ha beírom a bal felsõ részébe,hogy HU általában semmit se talál. Aztán néha megtalálja a HU II szervert de ha van HU II akkor "elméletileg" van HU I. Volt, hogy eltünt a favorites ból a szerver lista egy fagyás után aztán az SG is vagy 1/2 napig kerestem mig meg lett. <#falbav>
Mersant
ez keresd: "sprache", ez jelenti a nyelvet. de szerintem a cucc honlapján biztos van angol leírás is

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

xfire

kBagyula
Szia!
A BF2 belsõ szerverkeresõjét használd. Jelenleg az e legjobb.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Van valami normális szerverkeresõ az all seeing eye-on kivül?
Sziasztok! Csak nekem nem akar belépni az accountba vagy nektek se?
Ez 1 Cheat.
1 honapja jött ki.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

felpillanto
köszi szépen megnézem öket

felpillanto
vágod .akkor teis

Crem
1, New Wolves Den Pharolas és Verzoo jóvoltából 40 fõs Usa server 150 ping de még soha nem lagolt... Közepesen nyugodt server szinte folyamatos adminolással!
2, Bamboo Commandos 64 fõs igazi kemény játék kemény játékosokkal! Ez az egyik kedvencem! A legkisebb bunkóságot is azonnal "megköszönik"!😊 Egy hibás Arty és többet nem kell a severre menned... Nálam 50-60 ping.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

felpillanto
én a graden szoktam lenni mert azon mindig vannak

felpillanto
oszt van vagy 4-5 ameiken vannak vagy mi

magyaron

felpillanto
akiki itt irogatnak azok melyik szerveren szoktak játszani?

nem talláltam semmit!!! átnéztem többször is

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

DummyBoy
És egy kérdés: most vettem észre csak és nem igazán tudok mit kezdeni a jelenséggel ...

Szóval hogyan lehet a qrva BF2 egérgyorsítását kikapcsolni???

A nekem kényelmesen beállított egérérzékenységgel belépek BF2-be, és majdhogynem nem látom a kurzort ... 0,3-ra kellett venni a játékban a Mouse Sensitivity-t, de menüben meg megy mint a rakéta ... (Pedig asszem a Common Settingsnek ezt is kellene állítani?)

Ezmostezmiez??? kicsit unalmas ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Mer logikus ...

6 szerverbõl (csak mondtam egy számot ...) 2 fullon, másik kettõn pont annyi ember, hogy még ne induljon be a játék (Várják hogy valaki bemenjen ...), 2 meg üres (Ismétlem, hasraütés szerû számok ...)

Na most ecceri Pistike nem fog bemenni olyan szerverre, ahol nem kap pontot ... Akik komolyabban nyomják, azok pedig olyan helyre mennek ahova mondjuk beférnek többen is ...

Akkorát squadoztam én is tegnap, hogy öröm volt nézni 😊 Véletlenül bementem egy serverre ahol még SOSEM láttam tímwörköt, erre meghívtak squadba, és beindult a kommandózás, hátsó pontok befoglalása, ilyesmi ... szóval királyság volt ...

Crem
Rosszúl fogalmaztam! A magyarok tudnak szépen játszani a külföldi serverteken!
Itthon "nagy pofával" vannak...

Mellesleg akkor arra lennék kíváncsi a magyar játékosok közül miért van kb. 80% NEM magyar servereken?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Asszem az utolsó mondatodban ott van a megoldás 😊 😊

Mert te jobban csinálnád mi te Teszterkirály?

schrank
ezek nem teszterek voltak hanem faszterek <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

dronkZero
Hehe, kirúgták a tesztereiket? Ideje volt... 😛 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Jaja. Sõt, nagyobb országokban több a játékos. Tehát több a láma, még ha az arányok ugyanilyenek is, mint kis hazánkban. Csak míg itt egy-két szerveren gyûlik a mixelt társaság, addig ott simán megtelhet egy szerver _csak_ faszlámával. Nem egy ilyet láttam.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

uHs Gerzson
Következõ patchrõl info:

Some groups have noticed the testing of a new map "Road to Jalalabad" being run on our test servers. This map will be included in our next patch release and is not part of a new booster pack. Some of the items on the change list for this next step are:

• Reversion: Allowing unlocks on unranked servers
• Fix/Reversion: We fixed the issue preventing mod teams from running multiple game modes in one map list.
• Tuning: We have lowered the number of players needed to start a ranked game.
• Tuning: We have made some modifications to the vehicle drop feature introduced in 1.3. These changes should reduce the overall impact of "cartillery" on game play.
• Crash Fix: We have located and fixed a crash connected to 1.3.

These are only a small portion of the fixes being worked on for our next step. We would also like to announce that we will be holding an Open Beta in early July for this next patch. We will have public servers hosted, Beta files available on mirror sites, and specific threads for feedback during this Beta period hosted on the EA forums.

As always keep your eyes on this space for all the latest Battlefield News.

-The DICE Battlefield Team

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Danee
azaz Meowot nem? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Rájöttem mi a baj az Armed Assault embermodelljeivel: úgy mozgnak és néznek ki, amint a puskájukra görnyednek, mint a pingvinek... Teljesen merev test, csak a lábak mozognak, ami nagy kár, mert egész kellemesnek tûnik a drága...

A BF2 szépségeirõl meg annyit, hogy valamiért nagyon nem szereti a késelést a netkód... viszonylag gyakran alkalmaznám, mert sniperként a közelharcra ez a leghatékonyabb, de az esetek 80%-ban csak egy kis füstfelhõ az eredmény még akkor is, ha az ellenfél hátán guggolok és már harmadszorra bököm tarkón. A többi játékosról nem is beszélve... Ma reggel egy egész kört végigrepültem lövészként a SZU-30-ban egy pilótával, aki mániákusan kerülte az ellenséget és csak a széleken osont, mint Csucsundra a pézsmapatkány a Dszungel Könyvébõl, Wake-en pedig elegem is lett, amikor valami SuperNinjaSquirrel mindenáron fel akarta robbantani a repülõgépemet c4-el mert elõbb értem oda, mint õ, és amikor elütöttem, akkor meg jött a punish, majd felszállás után belémjött egy másik csapattárs aki ugyanazt a gépet üldözte, amit én... Az ilyenekért utálok repülni, de néha ez az unalom elkeülésének egyetlen forrása...<#idiota>
joebacsi
<#eljen>