Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Together we'll fly someday...
Bár én inkább a Quakre szavaznék, meg az Armed Assaultra. Addig van ideje összekapni magát az EA-nak míg ezek ki nem jönnek.
Minden jog fenntartva!
Mellesleg a sok konzervdobozt keményen lehet benne szopatni ... kifejezettem ezért szerettem bele 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
SZVSZ fílinges nagyon a tetõkön való kommandózás, asszi dobja a csákját, Specops nyilazik, support lövi a könnygázt, medikcsávó meg felpattintja a megfáradtakat ... nem pedig hülyére kempel a helikopter 😊
"tankall": minden tankkal
"látam": magyar presen perfekt, vagyis ezzel hangsúlyozza, hogy épp most hagyta abba a cselekvést
"rosz": rosszacska, nemannyira rossz kifejezve röviden, tömören, vagyis annyira nem is bánja, hogy be lehet menni a fal mögé, inkább mint érdekesség akarta betenni...
"hirem; videot": rövid hír, rövid videó, nyelvi elemekkel kifejezve...
"rola": najó ezt tényleg elírta 😄
Értsd jól 😊 Itt a wow-láma egy szlogen 😊 Ne vedd magadra ...
A srácra nem azt mondanám, hogy láma ... 😊
Lehet hogy az SF kever be, de az kell, mert haver most kapott rá a BF-re és terveztük az SF mókázást is. (Kövezzetek meg, én szeretem, könnygáz RÚÚÚÚÚÚÚÚL 😊 )
Szóval tanbának tisztelettel jelentem, én készülök, megy gyakorlok, csak a kurva szerverek ...
JA !!! Errõl jut eszembe ... javítottak az AI-n az 1.3-ban ... már tudnak spawnkempelni a botok ... és elõszeretettel használják is!!!! <#merges2>#merges2>
szerintem a karkandos épületek valami titikzatos ûrteknológia miatt egyre cseppfolyósabbá válnak, ez majd lassan átterjed a többi mapra is, majd jön egy jégkorszak és 2142-ben kezdõdik egy újabb háború<#finom>#finom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
egyszerûen azt hivatott kifejezni, persze finoman, hogy minden wowolóval kapcsolatban enyhe szánalmat érzünk, mégha korábban esetleg tiszteltük is volna az egyént 😊
nemértettem sose, hogy normális embernek ha kell az mmorpg függés, akkor miért nem mondjuk a normálisabb wwiionline?
Tankall
Most látam rola videot
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Anyahajó fölött lebegsz te bajod. Na mind1 egy kis jómodor nem árt neked sem mert azért te se vagy akkora játékos mint hiszed magad.
(elõtte incremental volt)
meg a másik, amin kurvául csodálkoztam, hogy már durván egy hete, ha be tudok lépni egy ranked szerverre, és ott játszok, úgy 1-2 körön belül kiírja, hogy "connection failed", ami még nemis lenne furcsa, mert ok, most nálam van valami bibi...a furcsa az, hogy az egész szerver leáll, és kivág mindenkit...volt, hogy 4-bõl 4 szerverrel sikerült ezt eljátszanom 😊
(visszaléptem, és üres volt a fél perce csordultig megtelt szerver)
most így, hogy feltettem a full pöccsöt ezt még nemtapasztaltam...de mindenesetre rohadt érdekes 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
ekkora egy marhát<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Team GIGABYTE
A rrogáns
SZ emétláda
<#crazya>#crazya><#eplus2>#eplus2>