Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atomboy
Igaz. Legjobb a Night Flight palya, nightvisionnal nagy elmeny volt jatszani. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Danee
oksa

Danee
azaz 84385 😊

Me0w
Kosz, irtam neki.

Together we'll fly someday...

Danee

Me0w
Nem velemenyezlek azok utan ami az alairasodban van, csak jot rohogtem hogy en vagyok az agyhalott 😄

Rájöttem! Az EA azért teszi egyre bugosabbá (még 1-2 patch és 10-bõl 8-szor kékhalál induláskor, egyébként meg 5 perc után CTD) a Bf2-t, hogy majd el tudja adni a lépegetõs Bf-et! Az 1942-vel már nem igen játszik senki, ez meg használhatatlan lesz. Arra számítanak, mindenki majd megveszi az újat. Ha van egy kis eszük, akkor a régi accountot is át lehetne vinni (mármint a rangokat, unlockolható fegyverek számával).

Bár én inkább a Quakre szavaznék, meg az Armed Assaultra. Addig van ideje összekapni magát az EA-nak míg ezek ki nem jönnek.

Minden jog fenntartva!

Danee
MeOw , Janek nyulja a nevedet:

mesor
Még mindig tart a front?<#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

DummyBoy
Vazz, én SF-ben nem is láttam még talán koptert 😊 😊

Mellesleg a sok konzervdobozt keményen lehet benne szopatni ... kifejezettem ezért szerettem bele 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi
nemtom, sztem meg határozottan üres lenne a fórum a megmondóember nélkül 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gondolom rengeteg ember szereti öt én is közé tartozom egy ilyen hozzászólás után megvilágosodik elöttem hol kezdödik a szellemileg csökkent és agyhalott emberek csoporja és öket nem lehet nem szeretni hiszen nem tehetnek róla!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

joebacsi
nemtom, nekem épp mostanában volt az elsõ sfes élményem...nah ott pont hülyére kempelt a helikopter 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
meow ilyen, valójában õ így fejezi ki a szeretetét 😊

DummyBoy
Sorry, nem vitát akartam ...

DummyBoy
Tudom, hogy van külön totyikja, annyira nem érdekel, azért nem jáccok gyakran SF-et mert szerver alig, amik vannak olyanok mint a hazai Rankedek ... vagy üres, vagy full (Vagy 2500-as pingje van 😊 )

SZVSZ fílinges nagyon a tetõkön való kommandózás, asszi dobja a csákját, Specops nyilazik, support lövi a könnygázt, medikcsávó meg felpattintja a megfáradtakat ... nem pedig hülyére kempel a helikopter 😊

"vagy a retardalt jobban illik rad? Hesspicsaba" ez a része zavar picit lámázni az lámázik aki akar nem zavar nagyon de igy megnyilvánulni azért kicsit szánalom sztm.

joebacsi
nem vele van a baj, hanem csak te nem érted a sok nyelvújjító elemet a hozzászólásban:
"tankall": minden tankkal
"látam": magyar presen perfekt, vagyis ezzel hangsúlyozza, hogy épp most hagyta abba a cselekvést
"rosz": rosszacska, nemannyira rossz kifejezve röviden, tömören, vagyis annyira nem is bánja, hogy be lehet menni a fal mögé, inkább mint érdekesség akarta betenni...
"hirem; videot": rövid hír, rövid videó, nyelvi elemekkel kifejezve...
"rola": najó ezt tényleg elírta 😄

DummyBoy
Hopp ... átugrottam a hozzászólásod véletlen 😊

Értsd jól 😊 Itt a wow-láma egy szlogen 😊 Ne vedd magadra ...

A srácra nem azt mondanám, hogy láma ... 😊

joebacsi
valami jécséeres ratyiság is akar valami sfes mókát, meg nálunk is akarnak olyanat játszani az antiszociálisabbak, szal majd okosítsátok össze valahogy a hátam mögött, merén abszolút nemvagyok oda érte 😊

Me0w
Inkabb egy helyesirasi lexikont nezegetnel, azert 2 sort nem tudsz leirni...

joebacsi
eztakartam hallani <#law>

DummyBoy
Már 3-szor raktam újra 😞 😞

Lehet hogy az SF kever be, de az kell, mert haver most kapott rá a BF-re és terveztük az SF mókázást is. (Kövezzetek meg, én szeretem, könnygáz RÚÚÚÚÚÚÚÚL 😊 )

Szóval tanbának tisztelettel jelentem, én készülök, megy gyakorlok, csak a kurva szerverek ...

JA !!! Errõl jut eszembe ... javítottak az AI-n az 1.3-ban ... már tudnak spawnkempelni a botok ... és elõszeretettel használják is!!!! <#merges2>

furcsa hogy én a bf2-es társaságra nem találok ki jelzöket lehet az én hibám vagy talán sokat bfeztem életemben mindegy ez az én egyéni problémám de ez a megnyilvánulás akkor is no comment

joebacsi
nah ez a bugos 1.3 átterjedt a vinnyózomra is, most nézem, hogy valami rejtélyes oknál fogva a rendszerórám átálítódött +1 órával...dehogy miaafaû*sztó...<#zavart2>

koschwarz
nebassz!<#wilting>

szerintem a karkandos épületek valami titikzatos ûrteknológia miatt egyre cseppfolyósabbá válnak, ez majd lassan átterjed a többi mapra is, majd jön egy jégkorszak és 2142-ben kezdõdik egy újabb háború<#finom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dicehater
22-es csapdája újra: frissítettem a Audigy 2 openal drivert hogy szünjenek meg a ctd-k, meg is szûntek egyelõre. DE: ez nem a GYÁRI creative driver csomag része, csak az eax mókát frissíti de persze hivatalos ------------> azt írja ki rengeteg szervernél: this server allows you to join only with an undmodified content etc. Tehát mintha csalni vagy fene se tudja mit akarnék a hangokkal, ezáltal rakjam vissza a régit de akkor meg jön a rengeteg CTD! Dice rohadj el a pokolban ezzel az istenverte tapasszal, az érdekes még hogy fõleg EF servernél produkálja azt, az meg ritkább mint ingyen pia az elvonóban... + akkor a hírdetés: harcolj a legjobb hw-el a fronton, használj Creative terméket - omfg <#duhos2>

joebacsi
a "WOW-láma" kifejezést nemkell szószerint venni, kicsit finomabb jelentésben ebben a topikban minden wowwal kapcsolatos = láma 😊
egyszerûen azt hivatott kifejezni, persze finoman, hogy minden wowolóval kapcsolatban enyhe szánalmat érzünk, mégha korábban esetleg tiszteltük is volna az egyént 😊
nemértettem sose, hogy normális embernek ha kell az mmorpg függés, akkor miért nem mondjuk a normálisabb wwiionline?

koschwarz
ez igaz, én is egy csomószor sírok mostanában játék közben, fõleg amikor kilép az asztalra, meg amikor probléma van a koneksönömmel, meg amikor átrepül a rakétám a tankon, meg amikor 20x kempel le az arab heli sarkin. én mondom nem tesz jót ez a játék az idegeimnek, áttérek a passziánszra<#rinya><#szomoru2><#hehe>

.... no comment

Van egy rosz hirem karkandon bármelyik házba belehet menni 😞
Tankall
Most látam rola videot

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Me0w
Szamitasz bebi, hidd el ,a szivemben orizlek evek ota 😊***************

koschwarz
ismerek egy wow-os csávót, van egy petra nevû uszkárjuk....<#miaz>

koschwarz
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

joebacsi
én nemszámítok, de tom 😄

Kissztani
Na ennyit a magyar szerverekrõl elegem van az a magyar játékosokból. Mindenki csak sirni tud játszani már kevésbbé. JCSR-Fujiru Sensei te meg tényleg egy ... vagy. Ha elnézést kérek nem azt kell visszaírni hogy "nem elnézést kell kérni hanem takarodj a szerverõl". Azért tudjad már kivel beszélsz. Jó mert lelõlek az anyahajó fölött 200 méteren te meg már egybõl basecampra hivatkozol felszáltál nem???
Anyahajó fölött lebegsz te bajod. Na mind1 egy kis jómodor nem árt neked sem mert azért te se vagy akkora játékos mint hiszed magad.

Me0w
Megszolalt a wowlama, vagy a retardalt jobban illik rad? Hesspicsaba.

joebacsi
tedd fel a teljes 1.3 full-t, nekem is most este rajzolnom kellett, közben gondoltam beteszek egykét kör béefet, hát nemkicsit lettem ideges, hogy az 5dikre se tudok bemenni...valamelyik szerver message-ében olvastam, hogy "pls download 1.3 full, its better...etc..." ...1 ora alatt lerántottam a full-t, rátelepítettem a bf2re, mostmegmár úgynézki pöpec 😊
(elõtte incremental volt)
meg a másik, amin kurvául csodálkoztam, hogy már durván egy hete, ha be tudok lépni egy ranked szerverre, és ott játszok, úgy 1-2 körön belül kiírja, hogy "connection failed", ami még nemis lenne furcsa, mert ok, most nálam van valami bibi...a furcsa az, hogy az egész szerver leáll, és kivág mindenkit...volt, hogy 4-bõl 4 szerverrel sikerült ezt eljátszanom 😊
(visszaléptem, és üres volt a fél perce csordultig megtelt szerver)
most így, hogy feltettem a full pöccsöt ezt még nemtapasztaltam...de mindenesetre rohadt érdekes 😊

felpillanto
ja kinagyitottam a képet

Amit Petrával csinált?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

felpillanto
én nem látok semmit csak egy comondor 64 szerü játékot

Me0w
Haha, lehet 😄 Mondjuk szarok ra, mindenki aki szamit az tudja, hogy frx|meow neven futok, prefix nelkul, szoval... 😊

Lol,a srác biztos szimultán ír 3-4 chat-be és eltévesztette az alt-tab-ot
ekkora egy marhát<#nevetes1><#nevetes2>

lehet hogy jancsika😊

Team GIGABYTE

csak annyit hogy kicsit kevered a lámaságot meg a retardáltságot! a képen egy retardált látható nem egy láma sztm. de persze mindenkinek saját joga eldönteni mit lát

koschwarz
hehe, megtaláltam <#crazya>

DummyBoy
Húúúú, ezt most kaptam mélben 😊

A WOW-láma 😊

Találjátok meg a poént 😊

koschwarz
sajnos igen, jelentõsen csökkent a hasznos játékidõ. tegnap is 1 perc üldözés után kilövöm a rakétáimat egy f35-re, 100%-an biztos a találat, ebben a pillanatban kidobott a kecseg a desktopra. nem anyáztam egy cseppet se<#falbav>

koschwarz
F éreg
A rrogáns
SZ emétláda

<#crazya><#eplus2>

koschwarz
ez meow valami bosszúálló altergeója lehet. csak az a fasz hogy került oda<#fejvakaras><#hehe><#hehe>