Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
eccer valami kisköcsög be is szólt neked a bf2.hu hogy olyan neved van mint egy parasztnak<#hehe><#law>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Danee
ja, ez volt a neve prefixxel:
FASZ Meow,hu

Kovács legény
én meg simán a paraszt cimre pályázok:D

www.czekoart.hu

felpillanto
én vagyok az akis gyalogparaszt akit nagyok emlegetnek DE a helyzet változni fog én laszek aRETTEGETT NAGYGYALOGPARASZT admirális:)

felpillanto
a csalások megtudása után rájöttem hogy nem is játszok én olyan bénán igaz 1gyet ölök 3szor halok arányon még lehetne javitani de ugy érzem menni fog:)

felpillanto
én is sokat szivok mostanság mire bejutok betölti 10perc legaláb utánna meg levág az asztalra meg ilyenek

Me0w
Nemar :( Nem akarok klont magamnak... anyuuu a klonok budosek :(

Together we'll fly someday...

DummyBoy
Én ezt akkor megmondtam, mikor meghirdették a szifibéefet ...

Mellesleg kapják be ... elmúlt pár hétben (Talán hónap ...) nem volt idõm játszani, és rettentõ módon kiestem a gyakorlatból (Hehe Waron -8 ponttal végeztem ... nem szabad a supportot beültetni apc-be ... kurva nyóckerekû az istennek nem akart hasravágódni lövés elõtt ... hiába a megszokás ...)

Gondoltam kicsit felfrissítjük a tudást, gyakorolgassunk ... egy kis single (3 perc 40 sec ... meguntam ...) mehet a net ... 1 óra szerverbaszakodás után végre join ... Majd spawn helyett egy kiskutya meg pár ikon ... CTD ... szevasz ... 2 óra alatt 4 szervert jártam meg, mikor végre bejutottam egyre ..
Na ott szarrá kempeltek :(

Átlagosan napi 3 óra szabadidõmbõl (Ami talán van ...) effektíve 40 percet töltök szerveren (A többi join, load, fagyás, CTD ...) ebbõl kb 25-30 pers spawntime ...

Arról nem is beszélve hogy dühömben elõvett PKM-el lövöm a fejem felett (háztetõrõl félig kilógva...) kempelõ specopsot, fél tár bele megy EGYESÉVEL!!!! majd lenéz és alámbasz egy gránátot ... spawntime ...

Karkandon Hotel körül 4 Specops és 3 AT ... erre az APC és a Tank minden gond nélkül bejön és szerzik a potyafregeket ... AT,SO elõl kommandózik, medik szerencsétlen meg kínnyába lövi a tankot ... Szép ...

Szóval szeretem ezt a játékot ... csak ha így folytatódik akkor C.Tou és D.Kylmamma lesz majd a 2 favourite victim-em :(

Kösz ... bocs, de ez kellett :(

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

felpillanto
már böjutattam csak lefogyott

Crem
MSX Battlefield 2 AimBot

Ismét egy kis jóság...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Danee
jó a stat oldal! <#eljen>

Kovács legény
rákattintasz a belépés gombra

www.czekoart.hu

felpillanto
hogy köl belépni

felpillanto
én megeszem a madárinfluenzát is olyan a szervezetem hogy megemészti:)

Hali srácok!
Megujúlt oldallal és stattal vár titeket az S.T.S. Clan.
Nemrég tagfelvételt hírdettünk ha gondoljátok nézzetek be azu oldalra.
sts-clan

.:Spiritboy:.

atomboy
Csirket? Ebben a madarinfluenzas idoszakban? :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

felpillanto
ja ase rossz egy pizza után

Én meg a puncit.<#law>

felpillanto
én meg pizzát ahogy senkise szereti

Kovács legény
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

www.czekoart.hu

zsakosfrodo2
mmmmmm... :D

Danee
mi csirkét eszünk, mézes mustáros szósszal ahogy csak anyu tudja <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

koschwarz
én a mazsolás krémtúrót jobban szeretem<#vigyor2>

Mersant
szerintem a töltött csoki a jobb <#idiota>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

kBagyula
Szerintem jó az EF is a maga módján, de az AF jobb... :)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

uHs Gerzson
"BF2 mods, what BF2 should have been" <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

dicehater
Külföldi fórumon láttam, rajongói Quake Wars ET reklám: "Enemy Territory - Meet the new and improved Battlefield 2142" <#vigyor2>

koschwarz
<#eljen><#hehe>

dicehater
Bár megnéztem volna az amcsik arcát amikor megszületsz az anyahajón és felnézel az égre...<#lama>

dicehater
Nem tudom volt-e már, de tárgyalt hackek egyike akció közben: Cartillery Strike

Meow van egy klónod Meow.hu vagy valami ilyesmi néven játszik,felmentem egy Karkandosra aztán ott volt bent a Hotel falába.Mondom neki (azt hittem te vagy) bazmeg Meow húzzá má ki a falból,erre õ: ráspawnolt a léderre aki bent volt a falba de csak azért,hogy lelõjje õket ott bent:) Jó gyerek majdnem egész kör alatt ott volt bent és szedegette le azokat akik bementek.Volt vagy minusz 50 pontja a végére<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

felpillanto
osztom ezt a véleményt A.F azért el lehet szorakozni de a EF egy rakás .....

Köszönöm.<#worship><#nevetes1>

Nehez veled.

1. Ne a "play online now" ikonnal inditsd!

2. Nem ingyenes. Dombornyomott kartya kell hozza. Nem egy nagy osszeg, es nem egy nagy ertek, amit kapsz erte. En azt mondanam, egyik kiegeszitot sem erdemes megvenni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hali.Most,hogy felraktam az 1,3as patch-et,induláskor vagy nekiáll betölteni egy pályát kapásbol vagy reklámozza az"Armored Fury"kieg.et.Ez normális?Amugy mi ez a kieg?Ha azt mondom,töltse le,ingyenes?

koschwarz
jaja, szedd le a teljes 1.3-ast a hivatalos oldalról, és csak azzal peccselj.

Archie2048
Nincs kedvem flamewarozni. Vannak nálunk sokkal okosabb emberek akik a mech vs. tank témát már tárgyalták.
Akinek van kedve nézzen utána a neten. címszó:Battletech
(Érdekes dolog: maga a fogalom klán mint olyan ahogy mi használjuk, ebbõl a rendszerbõl fejlõdött ki)

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

A full 1.3-at kellett volna felraknod, ugyanis a felelmetesen kifinomult BF2 felmetesen kifinomult patchelo rendszere kicsit orosz rulett jelleggel mukodik. Vagy sikerul, vagy nem. Szoval az incrementalokkal sajat magad ellen jatszol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

FAQ:
- A program valami ilyesmit ír ki verziószámnak a jobb felsõ sarokban: 1.1.2878-770, pedig sorban felraktam az incremental patch-eket, 1.3-ig. Lehet, hogy elszúrtam a felrakást, és 1.1.2-es verzióm van?? A patch nem írja ki, ha nem a megfelelõ verzióra akarom felrakni? Továbbra is csak 6-7 szervert látok a Ranked szerverlistában. Ha kikapcsolom a "same mod" és "same version" kapcsolókat, akkor valamivel többet.

- Találtam egy német oldalt, ahol tudok szervereket keresni, és ezekhez (többnyire) kapcsolódni is tudok, de akkor a játék miért nem találja meg ezeket?

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

uHs Gerzson
A linkre kattintva megtudod, de egyszerûen mondva 2006 :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

atomboy
Szurni szur. De azok, akik csitet irnak, lepeselonyben vannak a punkbusterrel szemben.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Nem, csak ha múlt századi verziójú a csít.
"Az aimbot <...> segítségével egy gombnyomásra mindenkit tökéletesen fejbe tudsz lõni..."

A PunkBuster nem szûri ki az ilyet??

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Running
Steve-t kell meggyalázni érte.<#hehe>

koschwarz
hûdejóruhádvan! aggyá nekem is belõle!<#taps>

koschwarz
tegnap ezzel az szgaborral összefutottunk sarkin, gs.bf2-õn. a hotelnél elõször aszittem sikerült elütnöm, elõttem futott<#wilting>de nem. beugrott a zászlóhoz, kiszálltam, adtam neki a supporttal, de valahogy elõbb sikerült lelõnie. majd még vissza tudtam spanolni, mielõtt elfoglalta volna a zászlót. jó, minden sarokba dobtam egy gránátot, nem halt meg, mág a találatjelzõ sem jelzett semmit. de a zászló megy le. jön steve egy tankkal, lövi a zászló környékét, továbbra sem történik semmi. közben jön egy ellenséges tank, beugrom a tow-ba, de miután a rakéta átment a szellemtankon és az lelõtt, már elfoglalták, mire visszamentem volna. de van egy olyan érzésem, hogy nem baj, ha bannolták.

a sarkis hotelnél is el lehet bújni az épületbe valahová????<#fejvakaras><#conf>

Newyorker
Ez a mod mikor jelenik meg?

Running
Reggelt makik! <#integet2>

item
Az annyja jó kis puskája van... <#idiota>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....