Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Together we'll fly someday...
Mellesleg kapják be ... elmúlt pár hétben (Talán hónap ...) nem volt idõm játszani, és rettentõ módon kiestem a gyakorlatból (Hehe Waron -8 ponttal végeztem ... nem szabad a supportot beültetni apc-be ... kurva nyóckerekû az istennek nem akart hasravágódni lövés elõtt ... hiába a megszokás ...)
Gondoltam kicsit felfrissítjük a tudást, gyakorolgassunk ... egy kis single (3 perc 40 sec ... meguntam ...) mehet a net ... 1 óra szerverbaszakodás után végre join ... Majd spawn helyett egy kiskutya meg pár ikon ... CTD ... szevasz ... 2 óra alatt 4 szervert jártam meg, mikor végre bejutottam egyre ..
Na ott szarrá kempeltek :(
Átlagosan napi 3 óra szabadidõmbõl (Ami talán van ...) effektíve 40 percet töltök szerveren (A többi join, load, fagyás, CTD ...) ebbõl kb 25-30 pers spawntime ...
Arról nem is beszélve hogy dühömben elõvett PKM-el lövöm a fejem felett (háztetõrõl félig kilógva...) kempelõ specopsot, fél tár bele megy EGYESÉVEL!!!! majd lenéz és alámbasz egy gránátot ... spawntime ...
Karkandon Hotel körül 4 Specops és 3 AT ... erre az APC és a Tank minden gond nélkül bejön és szerzik a potyafregeket ... AT,SO elõl kommandózik, medik szerencsétlen meg kínnyába lövi a tankot ... Szép ...
Szóval szeretem ezt a játékot ... csak ha így folytatódik akkor C.Tou és D.Kylmamma lesz majd a 2 favourite victim-em :(
Kösz ... bocs, de ez kellett :(
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Megujúlt oldallal és stattal vár titeket az S.T.S. Clan.
Nemrég tagfelvételt hírdettünk ha gondoljátok nézzetek be azu oldalra.
sts-clan
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
1. Ne a "play online now" ikonnal inditsd!
2. Nem ingyenes. Dombornyomott kartya kell hozza. Nem egy nagy osszeg, es nem egy nagy ertek, amit kapsz erte. En azt mondanam, egyik kiegeszitot sem erdemes megvenni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Akinek van kedve nézzen utána a neten. címszó:Battletech
(Érdekes dolog: maga a fogalom klán mint olyan ahogy mi használjuk, ebbõl a rendszerbõl fejlõdött ki)
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
- A program valami ilyesmit ír ki verziószámnak a jobb felsõ sarokban: 1.1.2878-770, pedig sorban felraktam az incremental patch-eket, 1.3-ig. Lehet, hogy elszúrtam a felrakást, és 1.1.2-es verzióm van?? A patch nem írja ki, ha nem a megfelelõ verzióra akarom felrakni? Továbbra is csak 6-7 szervert látok a Ranked szerverlistában. Ha kikapcsolom a "same mod" és "same version" kapcsolókat, akkor valamivel többet.
- Találtam egy német oldalt, ahol tudok szervereket keresni, és ezekhez (többnyire) kapcsolódni is tudok, de akkor a játék miért nem találja meg ezeket?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
A PunkBuster nem szûri ki az ilyet??
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
a sarkis hotelnél is el lehet bújni az épületbe valahová????<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....