[ Garage | FAQ ]
  • IMYke2.0.0.0
    Hiszed vagy sem, sosem akartam és sosem akarok flémelni egy-egy topikban.
    Az, hogy nem fogalmazok olyan pongyolán, mint mások, egyáltán ne jelentse már azt, hogy bennem egy 2. Hitler ill. Sztálin bújt el, akik kisebbrendűségi érzésüket azzal kompenzálták, hogy minden náluk okosabb embert lenyomtak békába...!
    Egyszerűen így beszélek, ezen senki kedvéért sem változtatnék. Hidd el, élőszóban másként hangzanak a szavak, mert ahhoz ugye egy külső is járul. Sokkal érthetőbbé válnának a véleményeink, ha azt egy asztalnál ülve oszthatnánk meg egymással. Ám így, személytelenül a leírt szavaink kell elárulják, hogy mire gondolunk úgy, hogy egyszeriben ne csak legépelt szavak, hanem megnyílvánuló érzelmek is legyenek.
    Egyáltalán nem szokásom másokat lenézni, nem is tenném semmi pénzért.
    Engem csak az értetlenség szokott felmérgesíteni, az az egy, amire harapok. Mindig igyekszem érthetően fogalmazni, s ha azt az illettő szándékosan nem fogja fel, na az nekem ködöt ereszt az agyam elé...!
    Egy szóval sem mondtam, hogy csak nekem vannak eredeti NFS-sorozat tagok! Ezt azért beláthatod.
    A "kitettek magukért" eléggé megmosolyogtató, de lásd, korábban leírtak, lejjebb.
    Jobb nem lett az előző résznél, csak ez új.

Igen, a GTA3 és a Vice City kicsit komplexebb játékok. Azt hiszem, mindkét rész (az új, San Andreas-hoz meg ugye csak a konzolosok férnek hozzá, nekünk csak jövő nyáron kerül a kezünkbe!) bebizonyította, nem minden a grafika. Ennyire összetett játékot, ennyire egyszerű héjra nehezen lehetett felhúzni. Nekem a GTA3 a kedvencem közülük. A Vice City túl "szűk" (még ha a város kicsit nagyobb is, mint az előzőben volt).
    Azt nem is tudtam, hogy csak ott vannak "emberek" és "autók", ahol a játékban magam is mozgok, bár ami igaz, az igaz, észrevenni azt, amikor a Játék motorja kiszámítja elém a textúrákat, meg a semmiből megjelenő egyebeket...

NFSU2: eddigi legjobb eredményem semmiféle tuningolt autóval:
    10 kör / 09:31:35
    Max seb: 241.0 km/h
    Átl. seb: 166.8 km/h
    Legjobb kör: 53.16 - "mandíner technikával"

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------