14991

[ Garage | FAQ ]
  • IMYke2.0.0.0
    Legjobb időm ("palánkos"): 51.25
    [Billentyűzettel, Low graffal, mert közben veszem fel FRAPS-al az egészet.]

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • CSOCSO
    "Ja és végre áldom a fejlesztőket lehet érezni hogy a kocsi hátsokerekes vagy sem!!!ÁMEN"

?????????????????????
  • CSOCSO
    nem jonnek le az iaro szerveres kepek:(((( legalabbis csak olyan lassan hogy az NEMIGAZ
  • CSOCSO
    legjobb palankos idod:
    ennyit megyek palank modszer nelkul
    (najo 55 ot de az most mindegy:)
  • CSOCSO
    nah tegnap ket ellenfellel nyomtam a freeroamot!:)
  • R3aLis3
    A szavak önmagukban is szavak maximum élőben a hangsúlyát tudod érzékeltetni! SZerintem a jelentésük ugyanazt sugallja igy is vagy úgy is de mindedj nem szeretnk kötekedni!
    Csakannyit jegyeztem meg hogy igen tág körben fogalmazod ki magadat és nem szeretem a túl bonyolult dolgokat hogyha lehet egyszerűbben is!
    De igazad van "ha a seggünk szaros akkor töröljük ki selyemmel"

NAh de szerintem akkor is jóval több mindet lehet majd állítani venni tenni csinállni stb.... az nfsu 2 ben az hogy a grafikája lényegében nem változott az engem nem zavar!
    Akiket meg igen annak megint csak az eddigieket tudom javasollni!
  • IMYke2.0.0.0
    Úúúúúúristen!
    Mondjuk, sosem tudtam driftelni :)

Időközben fejlődtem a mandírnerben:
    10 kör / 09:30:60
    Max seb: 244.5 km/h
    Átl. seb: 166.3 km/h
    Legjobb kör: 51.45 - "mandíner technikával"

• basta002
    #4633 - Kicsit lejjebb nézel...
  • R3aLis3
    Ez itt a rekord!
  • R3aLis3
  • R3aLis3
    img src=http://iaro.srv.hu/kep/drift14.GIF
  • ranGer2
    Elképzelés az mind1 rákatt a névre és minden kiderül! :DD
  • ranGer2
  • DJ Skyline
    jaaaaaa...:DDDD
  • IMYke2.0.0.0
    De, augusztus 15-én töltöttem be a 30. életévemet - sajna.

• DJ Skyline
    IGEN!...fogod leszeded amelyik kell és a GLOBAL mappában lévő GlobalB.lzc-t írod fel...de előtte csinálj egy biztonsági másolatot erről a fájlról ha nem jó vagy nem tetszik az új kocsi...
  • VRSDM
    igaz az a hir h a pc-s nfsu2 verziohoz letoltheto egy plusz kocsi?
    ha igen akkor legyszibves mondjatok mar el hognan lehet leszedni.
  • DJ Skyline
    30-35 között biztos nem te vagy!:PPPP
  • IMYke2.0.0.0
    Valami hasonlóra gondoltam én is.
    Szerintem itt sokan húznák össze magukat ill. lepődnének meg a másikon.
    Nekem van elképzelésem arról, hogy ki hány éves, s bizony nyugodtan ki merem jelenteni, nem hinném, hogy én vagyok a legfiatalabb...

• DJ Skyline
    meg ha egy asztalnál beszélnénk és látnánk egymást nem biztos hogy mindenki anyázna!:DD...ki tudja ki milyen izom,mire harap a valóságban...neten mindenki elengedi magát...neten nem nehéz a másikat elküldeni oda ahova...ezt álltalánosságba mondom és nem személyeskedés mielőtt még valaki félreértené...
  • IMYke2.0.0.0
    Hiszed vagy sem, sosem akartam és sosem akarok flémelni egy-egy topikban.
    Az, hogy nem fogalmazok olyan pongyolán, mint mások, egyáltán ne jelentse már azt, hogy bennem egy 2. Hitler ill. Sztálin bújt el, akik kisebbrendűségi érzésüket azzal kompenzálták, hogy minden náluk okosabb embert lenyomtak békába...!
    Egyszerűen így beszélek, ezen senki kedvéért sem változtatnék. Hidd el, élőszóban másként hangzanak a szavak, mert ahhoz ugye egy külső is járul. Sokkal érthetőbbé válnának a véleményeink, ha azt egy asztalnál ülve oszthatnánk meg egymással. Ám így, személytelenül a leírt szavaink kell elárulják, hogy mire gondolunk úgy, hogy egyszeriben ne csak legépelt szavak, hanem megnyílvánuló érzelmek is legyenek.
    Egyáltalán nem szokásom másokat lenézni, nem is tenném semmi pénzért.
    Engem csak az értetlenség szokott felmérgesíteni, az az egy, amire harapok. Mindig igyekszem érthetően fogalmazni, s ha azt az illettő szándékosan nem fogja fel, na az nekem ködöt ereszt az agyam elé...!
    Egy szóval sem mondtam, hogy csak nekem vannak eredeti NFS-sorozat tagok! Ezt azért beláthatod.
    A "kitettek magukért" eléggé megmosolyogtató, de lásd, korábban leírtak, lejjebb.
    Jobb nem lett az előző résznél, csak ez új.

Igen, a GTA3 és a Vice City kicsit komplexebb játékok. Azt hiszem, mindkét rész (az új, San Andreas-hoz meg ugye csak a konzolosok férnek hozzá, nekünk csak jövő nyáron kerül a kezünkbe!) bebizonyította, nem minden a grafika. Ennyire összetett játékot, ennyire egyszerű héjra nehezen lehetett felhúzni. Nekem a GTA3 a kedvencem közülük. A Vice City túl "szűk" (még ha a város kicsit nagyobb is, mint az előzőben volt).
    Azt nem is tudtam, hogy csak ott vannak "emberek" és "autók", ahol a játékban magam is mozgok, bár ami igaz, az igaz, észrevenni azt, amikor a Játék motorja kiszámítja elém a textúrákat, meg a semmiből megjelenő egyebeket...

NFSU2: eddigi legjobb eredményem semmiféle tuningolt autóval:
    10 kör / 09:31:35
    Max seb: 241.0 km/h
    Átl. seb: 166.8 km/h
    Legjobb kör: 53.16 - "mandíner technikával"

• DJ Skyline
    nem kértem rekordot!:D
  • DJ RX7
    DJ Skyline itt a rekord
  • ranGer2
  • ranGer2
    ha már hasonlitgatunk akkor az épületek kidolgozottségét is nézzük meg nahmeg a fényeket :) a GTA ban randomizálva vannak az emberek meg a jármüvek is,, és csak oda számolja ki a gép ahol te vagy :) máshol nincs semmi!
  • R3aLis3
    Gratulálok! Nehogy azt hidd hogy csak neked volt meg az összes Nfsu sorozat és szerintem nem kicsit változztattak a dolgokon!
    Igaz lehetne kicsit interakítvabb a játék de szerintem most ki tettek magurt az nfsusok!
    És nem csak azt kell nézni hogy mi szar benne néha azt is végignézhetnéd hogy mi minden mennyivel jobb lett az előző részekhez képest!
    Az meg ahogy az írásstílusodat illeti mintha azt hinnéd te mindenki felett álssz és mindíg igazad van nem basztatni akarlak de nekem ez a véleményem!!!!!
  • DJ Skyline
    nem akarom más stílusú játékhoz hasonlítani de a GTA-ban is ezvan...ott a kocsi...elnézel máshova majd vissza és nincs már ott...igaz mondjuk a GTA-nak sokkal több cuccost kell(emberek,kocsik,stb,stb) megjelenítenie mint egy Undergroundnak...
    igen Porsche az über...na meg az első,meg a negyedik rész!
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek Veled.
    Az általam megvásároltak közül a NFS 2 SE-ben nagyot csalódtam, de azt még kompenzálta a NFS3!
    Azután pedig jött az egyetem, ahol ugye a letöltési sebesség a csillagos eget verdesi, tehát a warezkedés heve engem is elkapott.
    Azért, bőven van olyan játékom, amit az elmúlt években eredetiben is megvettem, adózva maga a Játék és a fejlesztők teljesítményének, és megkímélve magam a morózusságtól a crackelgetésekkel kapcsolatban.
    Az Underground 2 (és majd a 3, 4) nem az a kategória, amit valaha is eredetiben fogok megszerezni. Annyit biztosan nem tud nyújtani, mint az előző (arcade és fél-arcade) részek (NFS:Porsche a király!)

A teherautó nekem még pattogott egy kicsit aztán megnyugodott a hátán, mint egy teknős.
    A baj az, hogy tényleg eltűnt... még szerencse, hogy akkor loptam a képet, amikor még ott volt :)

• DJ Skyline
    azt láttam...borulás rulz!:DDD
  • DJ Skyline
    én ezért nem veszem meg eredetiben a géjmt,mert ha csalódok akkor az ne 10000be kerüljön hanem pár100-ba ha havertól,vagy ingyen ha én töltöm le...akármennyire is ígérik hogy így jó,úgy jó,ilyen lesz, olyan lesz...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is szállt a tejes autó, lásd korábban, de ott már a végeredmény látható :)))

• DJ Skyline
    lol te megreptetted a tejes kocsit!:DDDDDD
    én nekem csak egy kissebb autót sikerült
  • IMYke2.0.0.0
    Elárulom:
    Need For Speed 1: megvásárolva
    Need For Speed 2 SE: megvásárolva
    Need For Speed 3: megvásárolva

Underground 2-ért pedig nem adok egy vasat sem. Okokat lásd korábban!

Szóval, back off! Hátrább az agarakkal!

• Pyx #4714
    rajtam ugye nem, de azon, aki megveszi mindenképp

szavad sem lehet. flém off plz
  • IMYke2.0.0.0
    Ja és tessék már elfelejteni ezt a gyerekes dumát, hogy "csinájj jobbat ha tudsz!"...

[b].:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap

• IMYke2.0.0.0
    Ez a baj. Jellemző a magyar emberre ez a mentalitás.
    Amint önigazolni akar káromkodik és szidja a másikat.

Leírom még párszor, jó ha tudjátok: én az összes Need For Speed részt megszereztem, végignyomtam, s mint azt korábban írtam, a kedvenc sorozatom.
    S talán pont ezért szidhatom a fejlesztőket, mert kiszúrják a szemünket 1-2 újítással, és bezsebelik - rajtam ugye nem, de azon, aki megveszi mindenképp! - a sok lét!
    Hát ennyire nem értitek meg mi megy itt?!
    Rókabőr effektus mond nektek valamit?
    Én azért "szidom", mert sokkal-sokkal több volna ebben a Játékban.
    S valaki előttem már leírta, ez a sorozat is átmegy a FIFA-, NBA-, NHL-sorozatok megszokott kerékvágásába: egy kis ráncfelvarrás, néhány beígért feature kihagyása, hogy működjön a merketing gépezet jövőre is (azaz, hogy "na, hátha most benne lesz, megveszem a NFSU3-at, FIFA 2006-os, NHL 2009-et stb.) és ennyi...

Tessék már értelmesen reagálni azokra a felvetésekre, amikre magatok is rájöttetek már a Demo keresztül-kasul nyúzásakor.
    Nem érzitek, hogy át van b*szva a fejetek?
    Ne kábuljatok már el attól, aminek már tavaly benne kellett volna lennie!

• tehen_m
    Enegem hihetetlenül zavar hogy nem törnek az autok.
  • Pyx #4710
    Ááá, akkor más is iskolában van :)

...remélem addigra kicserélik a procimt :-|
  • modellmaker
    Majd ha kijön, akkor lesz még jó. (mármint elmegyek suliba reggel 8-ra, mire hazajövök meg ilyenek lesznek hogy 400 új üzenet. Meg hasonló.)
  • modellmaker