Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de regelni kellett magadat??

ranGer2
figy aki akar az feltud jönni 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

elõtte regelni kell magad valahol a játékban??mert beírom a nevet meg a jeszót és valami szarságot ír ki....

CSOCSO
nem latlak. .probaltam mashoz csatizni.. nem tudtam.. FULLOSAN megkergult a jatek.. majd felteszem valamikor ujra. most szarok a nyakaba
ranGer2
levan véve--

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Bandi 18
Szerintetek a PCGURU-n fenn lesz a demo??? Meddig szórakoztok a demóval neten??? Én is jönnék csak az ISDN-nel rohadt lassan tölti a demot!!!!

ranGer2
Levegyem a passot??

ranGer2
se

ranGer2
hát ja vannak akiknek nem megy felcsatlakozni,...

CSOCSO
8 szor kert jelszot. ebbol 1 szer volt zold a rekvired felirat es akkor be tudtam irni jelszot.. a tobbinel szurke minden es semmit nem lehet csinalni. .befejeztem.. mentem offline jatszani.. a netpayingot meg basszatok meg.... amugy is rakas fos a netkod.....

lehet anyazni. mert nemerdekel.. a faszomkivanbazmeg
ranGer2
csináljam meg ujra a szobát?

ranGer2
Figy ha Coolstuff,Mephisto, fel tud jönni te is fel tudsz

ranGer2
Nah még ma felvánszorogtok? 😊

CSOCSO
olyat mutatok mindjart beszartok
nem is mutatom.. el tudjatok kepzelni...
ranger szervere 1/4 es... erre kiirja FULL a szerver!!!!!!!

hajtepkedes 1!!!!

jolvan meg kattintokparszor.. oke.. helo.. akarsz jatszani ezzel a szerverrel????
kattintanek igen de nem lehet!!! erre latom mogotte halvanyan latszik a passworld felirat..
beirom ranger.. incorrect passworld. .es a akarsz e jatszani FULL screenes ablak vegig a pofamban😞((((((((((((((((((((((((((((( komolyan senki masnal nincs ilyen?
ranGer2
utánna beengedi....

M@TriX
mért ranger a jelszó?

😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

neozed
Ezt nekem is csinája, nem engedi beírni a jelszót

M@TriX
amúgy nekem is elszállt néha rapszodikusan...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ranGer2
érdekes más fel tud jönni

ranGer2
RANGER bazz nagyon nehéz megjegyezni???

karikusz
fasznak jelszó?...jobb szórakozásotok nincs?...az 1nél se volt jelszó, mégis csak azzal játszottunk akevel akartunk

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

CSOCSO
szuu szaaaaaaaaaaaaa szuuuuu szaaaaaaaaa
hjajj.. nah meg egy proba
CSOCSO
bughalmaz szarsag
SinClaiR
Felesleges ennyire flehúznod magad..
Szu- szá..
😊)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

CSOCSO
ARGHH
CSOCSO
nahdemostkomolyan..ezzel mivan?? a fomenuben vagyok es itt a pofam elott a jelszokero ablak.....

plusz ha mar itt van valaki mondja hova kell jelszot irni!!! nyomok a rekvired helyere. nyomok a zold passworld melle.. a zoldpassra.. nyomok a szurke passra.. nyomok a rekvired es a pass koze. de SEMIIIIIIIIIIIIIIIIi
CSOCSO
2/4 es es no longer exists. hat mi a faszom van?????????/

8 szor ranyomok..vegre beadja a jelszo kero ablakot.. konyorgom..valaki rajzoljon egy utmutatot hova kell kattintani hogy jelszot irjak mer akarhova kattintok SEHOVA NEM LEHET SEMMITSE IRNI... en komolyan kibaszom a gepem az ablakon
CSOCSO
BBBBBEEESZAROK EKKORA EGY FOS SZAR JATEKOT!!!!
bugosabb mint az SL vaze...

keri a jelszot.. nemtudtam beirni.. erre csak a connect gomb vagy az ok vagy mittom en mi az...
nemtudok ranyomni..oke.. de semmi masra nem tudsz nyomni... lol...
kattintok meg egyszer.. biztos ezzel a szerverrel akarsz nyomulni??? igenre kattintok.. ez a szerver mar nincs tobbe..okera kattintok.. biztos ezzel a szerverrel akarsz jatszani????
??????????????/
NEM NEM NEM NEM NEM NEM.. jolvan bazmeg akkor IGEN!!!

ez a szerver mar nincs tobbe..
?????????????
ezzel a szerverrel akarsz jatszani??????

NEM NEM NEM NEM NEM NEM..

HA MIVAN EZZEL A SZARRAL???
SinClaiR
Ja a gépem: 2100+ 9800 pro 1Gb ram

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
sziasztok!

Nem olvastam vissza, elõre is bocs. Van valakinek olyan problémája, hogy iszonyat lassú a játék, maximum beállításokkal? A kép teljesen fekete, csak a lámpák koronája látszik. Ahogy veszem vissza a felbontást, részletességet, úgy világosodik ki a kép, de nem javul semmit, az fps teljesítmény.
Kb mintha lassított felvételt néznék, 4-5 fps el. ..
Ha volt valakinek ilyen problémája, és talált rá gyógyírt az jelezze már pls.
Köszi

ranGer2
😛 gyere már az egyik srac ittvan )

CSOCSO
pinanyalat es ottvagyok.. d emar ne szamits ra hogy ertelmesen fogok jatszani.. a kurvafaszomkivanmosmar
modellmaker
Au... akkor vissza keresgélni...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ranGer2
😄DD gyere ujra!! 😊

ranGer2
olyannal akiket ismerek 😛

CSOCSO
KEZD KURVARAELEGEM LENNI A BUZI NFSUBOL!!! VEGRE MEGLATLAK ERRE BESZARIK AZ NFSU!! HTAKURVAANYJAT BAZMEG
ranGer2
ja

ranGer2
figy mar 3 sráccal játszottam !!

CSOCSO
jatszottal te mar egyaltalan valakivel? lehet hogy baromira nem tudsz csinalni szervert mert ruter vagy akarmi mas behibadzik
modellmaker
ezt nekem?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ranGer2
😊

ranGer2
meg kell találni....

CSOCSO
ha latnalak mennek
modellmaker
Bazz nekem csak a kék pötty van! Nektek is? Meg a drift és a sprint.

ranGer2
csupán 5 ször irtam le

Sharph vagy HUNSharph
a pass pedig ranger

én megyek!!mi a név jelszó?

ranGer2
jóbazz akkor ne gyertek.. 😛

ranGer2
nah akkor jön valaki???

karikusz
szerinted?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

ranGer2
a passot nem mindig veszi be de beveszi és most mondta hogy ha nem HUNSharp akkor sima Sharph... nah lehet jönni!!!