• KG21
    hááát nemsok érdemi változást látok a 2004-hez képest a játékmenetet tekintve. Megjegyzem aki játszik elég láma módra nyomja, starteren csak emberről dob, meg T-Mac-el állandóan nyomul be zsákolni.
    Igazából mintha az eltúlzott blokkolásokból visszavettek volna, de így meg sok a faultos lerántás. A legtöbbet be is fújják persze.
    Még mindig idegesítő ahogy a gép tökéletesen követi a labdás embert, tehát szinte lehetetlen 1-1 ben megoldani valamit, és a legcélszerűbb védekezés továbbra is csak az lesz, hogy váltsunk le a labdásról, mert a gép úgyis tökéletesen követi azt (CPU defense-nek hívják ezt sokan)
    Úgy láttam az elzárások idén már nem lesznek olyan hatékonyak, egyszer sem ragadt be a védő a zárást adó játékosba. Ez engem aggaszt, mert erre építettem eddig :P
    A grafika túl csillogó sztem, nekem annyira nem jön be, a mozgások mintha kissé le lettek volna lassítva, és finomítottak is valamelyest rajtuk, de összességében majdnem ugyanazok, mint a 2004-ben. T-Mac húzott egy újfajta 360-at, jól nézett ki, de a többi zsákja ugyanaz volt mint az eddigiek.
    Összességében sztem sok újat nem nyújt majd a játék, tavaly jóval több változás történt az elődhöz képest.