ok. de mint emlitettem nem csak e miatt csalodtam benne :) az 5v5 jatek nba inside drive hoz hasonlit (talan 2000 ben jott ki :) annyira nem gaz de mast vartam), az iranyitast megint nem osztottak szet normalisan (mi a f.. ert kell meg mindig iranyitas parokat csinalni.. ja igen mar nem csak parok vannak.. hanem a zsakolasi opciokat is beallitod mikor def/attack parosnak kiosztod a gombot.. hihetetlen.. - neztem a config fajlt es tenyleg egy bind re menti el oket.. valaki tud ra megoldast?), a franchise mod menuszerkezete katasztrofalis (vagy csak en vagyok nyomi hogy az elejen a schedule bol nem tudtam a normalis menuhoz eljutni csak a fantasztikus pda hoz), az hogy next es prev gombokra ra kell menni az egerrel enter-esc helyett.., az hogy amikor kivalasztom az iranyitast egerrel kell ranyomni a > ikonra a sima billnetyuzeten jobb irany helyett, az hogy az ellenfel ala rakja az iranyitasom ha netan idegen helyett otthon jatszok az mar csak hab a tortan.. az hogy meccs kozben esc utan nem lehet esc el visszamenni csak menubol .. visszajatszast meg mindig nem lehet elmenteni.. es meg sorolhatnam :) igen kis hibak, lehet hogy csak engem zavarnak :)
azert van par pozitivum is.. van zsakoloverseny jee.. bar irrealis.. valamint a mozgasok azert eleg jok 5v5 ben, grafika javult valamelyest
na meg az hogy kijott.. egyenlore ennyi, teny hogy csak 2-3 orat jatszottam meg vele.. :)