.
-
PCanalfabeta #149 ezeket a kulcsokat + a simantec oldalon ezen problemakra irt kulcsokat mind megfneztem es nem talalom oket a regeditben sehol.ez eddig rendben is volna hisz ez azt jelenti hogy reklamkulcs mentes a gep,csak hoigy csinalok egy ujabb viruskeresest es akkor a NAV ismet azt irja hagy ezek a reklamprogramokat megtalalta ! ezt nem ertem ........ /csak egy gondolat- lehetseges az hogy a spayver olo progiban talalja meg ? ..de akkor meg azt nem ertem hogy miert nem azt a helyewt jeloli meg ahol a spayver olo prigi van..........-/
jojatek ugy:
www.jojatek.hu - fooldal- ; onnan klikk snapszer , belepoldal ;belepes -http://www.jojatek.hu/szoba.html?session=c7223adafef1e0de7bbf977c33b19e40 -- ; 2-es szoba ; es innentol kezdve elojon a kisablak de orokke szurke marad ............
na most ,ha ugyan ezt vegigcsinalom NIS nelkul akkor minden tokeletesen mukodik ! pl : ha azt csinalom hogy NIS-t kikapcsolom es mindenhoiva bemegyek ,minden tokeletesen megy .............. bent vagyok , kartyazok.... es utanna probabol bekapcsolom a NIS-t azonnal megszaskad a serverrel a kapcsolat ! tehat 1 ertelmu hogy valahol a NIS beallitasaival van a gond ....... vagy a "felugro ablak " vagy nem tom..... az IE explorer-ben ezen az oldalon minden engedelyezve van.............. es nem annyira jo ha a gep neten van ,vedelem nelkul........(( rogton jonnek a spayverek............