321
.
  • PCanalfabeta
    sajna semmi nem tortent se az "ad bloccking" se a "privaci control" kikqapcsolasaval:((( jojatek ugyben semmi nem valatozott.....(((
  • units
    kérdésedre: nem szabad, törölni kell mindent a tempből akár csökkentett módban is!!
    spy írtó progi sem árt.
    NPF= Norton Personal Firewall a NIS része.
  • PCanalfabeta
    bocsi ! nem voltam par napig

a programok teleptese torles ...... ott mar reg nincs benne ! a "Local Settings/Temp.......akarmibe van az osszes ilyen reklam jellegu vacak.......... kerdes: ott szabad lennie?.......

- más- mi az hogy az NPF-ben ? nekem NAV 2004 HU van:)
  • ChevyG #156
    oks THX
  • units
    ideje frissíteni.
    ha nem válik be, uninstall. utána vissza tudod rakni a NAV2003-at.
  • ChevyG #154
    HI! Van egy gépem,amire fel volt telepítve a Norton Antivírus 2003HU és lejárt az az egy év,amíg tudom frissíteni netről (mert nem regisztráltam a programot),most újra szeretném telepíteni,de nem engedi. Valószínűleg valamit beírt a regbe ami miatt nem lehet telepíteni,nem szeretném újrarakni a windowst.
    Mit kell kitörölni a regből,hogy újra tudjam telepíteni a progit?
    thx
  • lck
    Lásd #142.
    Avast! antivírus. - Nem győzöm mondani.
  • Davidsned
    Ugyanezt írtam a VÍRUS! topicba is, minél előbb kéne a segítség, azért írom ide is:
    Megfertőződött a gépem a W32.Jeefo vírussal. A vírusirtó progit (NAV 2004), viszont csak utána raktam fel. Ezen felül persze azért ki kéne neki irtania. Csakhogy amikor fut a teljes rendszervizsgálat, egy idő után (víruskeresés közben) csak úgy bejön a kékhalál a semmiből (a NAV telepítés előtti víruskeresőjével is ugyanez volt). Ezek után tehetetlen vagyok a vírussal szemben, akárhányszor lefuttatom, ugyanez a hiba. Próbáltam csökkentett módban is, ott is ugyanezt csinálja. A NAV folyamatos figyelője szerint viszont egyre több fájl fertőződik meg folyamatosan (előugró vírusriasztások). Please help valaki...
  • units
    info
  • units
    mi a helyzet a programok telepítése és eltávolítása menüben?
    "180Search Assistant" törölted van egyáltalán?
    hova mutat a noron mikor megtalálja?
    Az NPF-ben kapcsold ki az "ad blocking" és "privacy control" opciókatat. hátha megoldja a jójáték problémád.
  • PCanalfabeta
    ezeket a kulcsokat + a simantec oldalon ezen problemakra irt kulcsokat mind megfneztem es nem talalom oket a regeditben sehol.ez eddig rendben is volna hisz ez azt jelenti hogy reklamkulcs mentes a gep,csak hoigy csinalok egy ujabb viruskeresest es akkor a NAV ismet azt irja hagy ezek a reklamprogramokat megtalalta ! ezt nem ertem ........ /csak egy gondolat- lehetseges az hogy a spayver olo progiban talalja meg ? ..de akkor meg azt nem ertem hogy miert nem azt a helyewt jeloli meg ahol a spayver olo prigi van..........-/
    jojatek ugy:
    www.jojatek.hu - fooldal- ; onnan klikk snapszer , belepoldal ;belepes -http://www.jojatek.hu/szoba.html?session=c7223adafef1e0de7bbf977c33b19e40 -- ; 2-es szoba ; es innentol kezdve elojon a kisablak de orokke szurke marad ............
    na most ,ha ugyan ezt vegigcsinalom NIS nelkul akkor minden tokeletesen mukodik ! pl : ha azt csinalom hogy NIS-t kikapcsolom es mindenhoiva bemegyek ,minden tokeletesen megy .............. bent vagyok , kartyazok.... es utanna probabol bekapcsolom a NIS-t azonnal megszaskad a serverrel a kapcsolat ! tehat 1 ertelmu hogy valahol a NIS beallitasaival van a gond ....... vagy a "felugro ablak " vagy nem tom..... az IE explorer-ben ezen az oldalon minden engedelyezve van.............. es nem annyira jo ha a gep neten van ,vedelem nelkul........(( rogton jonnek a spayverek............
  • units
    ha kész a scan.
    regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    jobb oldalon töröld ezt "MSBB"
  • units
    Írd le pontosan melyik szobába akarsz bemenni a jójátékon.
    Nálam néha müxik néha nem(ha letíltom, ha nem)
    Az adware: ha végig olvastad akkor?
    1:uninstall 180Search Assistant "programok hozzáadása és eltávolítása"
    2: fullscan és del minden fertő!
  • PCanalfabeta
    sziasztok
    units nem tuds valamit a www.jojatek.hu belepesrol??? meg mindiog nem muxix sajna:( masik dolog az adwarekkal kapcsolatos , a NAV megtalalja az adwaret de nem irtja ki jelzi hogy meg van de a leirtasra jon egy simantec oldal pl ez :simantec itt a "here "- re kattintva lejon egy fajl ,gondolom ez leirtana a adwaret , de a fajlt hol ? es hogy kell betenni a nortonba???
  • Zool
    Szevasz "units"!
    Én nem fogok mindenféle tesztgólokat rugdosni, mert nem akarom bebizonyítani melyik a jobb. Igazság az, hogy nagyon nem is érdekel. Az biztos, hogy a NOD32 is tökéletesen védi a gépemet, és ez nekem ennyi pont elég. Kb: 3-4 éve Norton vír+tűzf., használtam, és le a kalappal előtte. Igaz fogta a gépet ezerrel, de védte is rendesen.
    Ha meg bekapok egy vírust, szerintem úgyis tőlled fogok először segítséget kérni, csak személyesen. Zool.
  • units
    Már találtál is olyat aki nincs veled egy véleményen, de én sem fogok vitázni.
    Azért egy kis indoklás:
    személyes tapasztalat teszt alapján.
    úgy ahogy te, én is felraktam a Nod32-t, de mellette hagytam a NAV-ot. ráértem és gondoltam teszt.
    érdekes a Nod32 nálam is vírust talált a memoriában azonnal telepítés után, de nem tudta írtani, gyors frissítettem, de érdekes módon már nem is volt vírusos a memoria, furcsa.(ha az lett volna azonnal leszedem a NAV-ot)
    Nod32 fullscan->nem talál semmit közben a NAV tíltva. NAV enged és fullscan, mert ugyis régen volt- c:\.... ht2_nocd.zip is a Adware threat. A Hard Truck 2-hez töltöttem pár hete. akkor még nem ismerte meg.(ezért kell hetente fullscan)
    ismeretanyag-védelem
    NAV2004 vs NOD32 1-0

Teszt tovább:
    Vírusterhelés direkt módon :)
    NAV disable. NOD32 aktív
    Vírus: NetskyD@am "your picture.pif" néven, flashgettel tőltve. Nod32 letőltés után megismeri, javítani nem lehet mert, ez maga a vírus; marad a törlés.
    Teszt fordítva: NOD32 tíltva NAV aktív
    Vírus: ugyanaz. még amikor "your picture.pif.jc" formában van de, a letöltés már befejeződött akkor megismeri és automatán törli.
    felismerés:
    Nod32 vs NAV2004
    1-1
    Teszt tovább:
    Mindkettő aktív
    eredmény NAV2004 ugrik és automatán törli.
    töröltem a flashgetből az url-t és minden nyomát annak,hogy már egyszer letöltöttem ezt a vírust. ismét próba. szintén a NAV2004 ugrott és törölte. A NOD32 nem reagált.
    gyorsaság:
    NAV2004 vs NOD32
    1-0
    Maradok a NAV-nál.

Ugyanakkor ez csak egy nagyon pici teszt, de legalább személyes.
    A virusbulletinen mind a két vírusírtó szépen szerepel.
    Tehát nem vagyok a Nod32 ellen.
    Nekem bevált a NAV és nem cserélem le egy szerintem butább vírusírtóra.
    A NAV2004 már figyeli a:
    spyware
    adware
    dialer... stb szemetet is.
  • FrezeR
    köszi!
  • lck
    Ha az Avast!-ot tennéd fel lehet hogy még kellemesebb ( kellemetlenebb?? ) meglepetések érnének !
  • units
    Xp-nél nem lehet.
    A leállításnál viszont igen.
    options->auto-protect->advanced->scan floppy disk..... pipa ki
  • ZaJanga
    Üdv mindenki.

Leírom kellemetlen tapasztalataimat aki nem ért vele egyet elhiszem és nem is fogok vele vitázni a későbbiekben :

A nav2003-at használtam teljesen szűz rendszerre volt telepítve mindig frissítve és úgy is gondoltam, hogy oké a progi.
    Pár hete többen győzködtek, hogy álljak át a NOD32-re mert nagyon hatékony.Volt v.mi teszt is ami szerint nagyon jó jobb a nortonnál.Kétkedve bár de időmilliomos voltam tegnap és feltettem a nod-ot.
    És láss csodát:kapásból frissítés nélkül talált vírust frissítés után még egy újabb vírust és 3 különböző trójait.
    Asszem elfelejtem a nortont.
    Szal. aki nem ért velem egyet annak 100%-ig elfogadom a véleményét.Nem vitázni vagy fikázni akartam a nortont de elég bosszantóóó!!!
    By all
  • FrezeR
    én azt szeretném megkérdezni, hogy xp betöltésénél a nav mindig ellenőrzi a floppy meghajtót és olyan 2-3x "megzörgeti" ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? amig ez nem zajlik le addig a nav nem is aktiv.
    köszi
  • weine
    köszi:)
  • units
    nav beállítások
    instant messenger
    "how to notify the source of an infected file"
  • weine
    nem, Internet Security 2004, ami integrálja a NAV ot is
  • units
    NAV verzió?
  • weine
    köszi. És ezt hol kell beállítani? Mert végigböngésztem mindent, de semmi nyomát sem találtam, még említés szintjén sem...
  • units
    a tűzfallal sehogy. a vírusírtó tud ilyet.
    asszem kell hozzá windows messenger.
  • weine
    Egy kérdésem lenne, mégpedig hogyan lehet azt beállítani a Norton Firewallon, hogy az általa gázosnak ítélt levele küldőinek automata választ generáljon? (azzal a szöveggel,hogy vírust küldözgetnek)
  • PCanalfabeta
    units ha esetleg meg tudsz valamit ertesits lecci ! koszonom
  • units
    nekem se megy, még akkor sem ha az egész NIS le van tíltva.
  • PCanalfabeta
    ezzel sajna meg nem oldodott meg:( a startlap enmnek hatasara muxik de a jojkatek nem:( valamit metg kell allitani......
  • units
    cégnél simán felment és azóta is megy.
    pedig azon semmi frissítés Win98SE +IE6 csak ennyi.
    kérdeztem annyi mindent....... Bootlog.txt stb
  • units
    Beépül a IE-be klick rá és engedélyezz mindent az adott oldalon.
  • PCanalfabeta
    osszejott:) de most egy ujabb gond jelentkezett ,nevezetesen az hogy most a NIS nem eged be egy adott oldaltol nyilo szobaba. peldaul bemegyek a www.jojatek. hu -ra ez eddig jon ,ott kivalasztom azt az oldalt ami beenged kartyazni ,es amikor a konkret szobaba akarok bemenni akkor szurke a belepo ablak.a jawa kiegeszites letoltve . vagy pl a startlaprol vaélasztott oldalra mar nem enged tovabblepni.ha a NIS-t kikapcsolom akkor minden normalisan muxik,tehat valahol a NIS-sen kellene allitanom, de hol ? es mit?
  • lck
    Nem lehetséges hogy a Notron Antivírus stabilitása megkérdőjelezhető ?
  • tegretol
    units!
    Sajnos, nem jött be ez sem. Nem lehetséges az, hogy a régi, "kőkori" Win98 és a legújabb Norton Antivírus "nem birják" egymás társaságát
  • units
    reinstall
  • PCanalfabeta
    sziasztok
    tudna valaki segiteni abban hogy installalom a NIS 2004-et /nirton internet securiti/ es azt irja ki hogy hianyzik az "NMain.exe" fajlom ,ez miert van? es hogy lehet orvosolni? annyit mar kideritettem hogy valami a cucikkal van........hm.....
  • Realtibi
    na nem akar sikerülni a beállítás
    keressen már valkim eg msnen aztán segítsen belőni

[email protected]
  • units
    Norton Internet security 2004.exe