.
-
Már találtál is olyat aki nincs veled egy véleményen, de én sem fogok vitázni.
Azért egy kis indoklás:
személyes tapasztalat teszt alapján.
úgy ahogy te, én is felraktam a Nod32-t, de mellette hagytam a NAV-ot. ráértem és gondoltam teszt.
érdekes a Nod32 nálam is vírust talált a memoriában azonnal telepítés után, de nem tudta írtani, gyors frissítettem, de érdekes módon már nem is volt vírusos a memoria, furcsa.(ha az lett volna azonnal leszedem a NAV-ot)
Nod32 fullscan->nem talál semmit közben a NAV tíltva. NAV enged és fullscan, mert ugyis régen volt- c:\.... ht2_nocd.zip is a Adware threat. A Hard Truck 2-hez töltöttem pár hete. akkor még nem ismerte meg.(ezért kell hetente fullscan)
ismeretanyag-védelem
NAV2004 vs NOD32 1-0
Teszt tovább:
Vírusterhelés direkt módon :)
NAV disable. NOD32 aktív
Vírus: NetskyD@am "your picture.pif" néven, flashgettel tőltve. Nod32 letőltés után megismeri, javítani nem lehet mert, ez maga a vírus; marad a törlés.
Teszt fordítva: NOD32 tíltva NAV aktív
Vírus: ugyanaz. még amikor "your picture.pif.jc" formában van de, a letöltés már befejeződött akkor megismeri és automatán törli.
felismerés:
Nod32 vs NAV2004
1-1
Teszt tovább:
Mindkettő aktív
eredmény NAV2004 ugrik és automatán törli.
töröltem a flashgetből az url-t és minden nyomát annak,hogy már egyszer letöltöttem ezt a vírust. ismét próba. szintén a NAV2004 ugrott és törölte. A NOD32 nem reagált.
gyorsaság:
NAV2004 vs NOD32
1-0
Maradok a NAV-nál.
Ugyanakkor ez csak egy nagyon pici teszt, de legalább személyes.
A virusbulletinen mind a két vírusírtó szépen szerepel.
Tehát nem vagyok a Nod32 ellen.
Nekem bevált a NAV és nem cserélem le egy szerintem butább vírusírtóra.
A NAV2004 már figyeli a:
spyware
adware
dialer... stb szemetet is.