Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • steweee
    vigyázni kell az árakkal, nagyon becsapósak a boltok. én miskolcon vettem most egy gainward powerpack ultra 1960 tv - dvi kártyák bruttó 41.000-ért, de más boltokban 48.000 ért láttam ugyanezt, msi 49e, giga 48e, asus 55e, leadtech 43e(de nem lehet sehol kapni rendelésre sem mert nincs a nagykereknek), az inno 40e alatt, néhol jócskán, de az nem ajánlott mert sok a hibás.

érdekes hogy ennél a kártyánál mekkorák az áreltérések nemcsak gyártók hanem boltok között is, pedig nincs olyan túl sok nagyker pesten ahonnét szállítanának, és azok között is nagy a verseny. sztem direkt mondanak egy-egy kártyára magasabb árat ami mondjuk ismertebb(bár nem jobb, pl_:asus ezen kártyái)

én még egyenlőre nem tudok véleményt mondani az enyémről mert tesóm csak hétvégén ér rá a gépeket szerelgetni, de majd vasárnapra már meg tudom mondani jó választás volt e ez az ismeretlen, ámbár állítólag nagyon jó márka

még annyi hogy a 2 ns-os időzítésű ramok egyúttal azt is jelentik hogy már nem igazán lehet húzni a ramokat?