8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#6048 Jaja! Tény, hogy könnyen hozzájutottam! De nagyonszeretem! Olyan kis pici hűtő van rajta, hogy kételkedve néztem amikor megláttam! Viszont a hűtőborda annál nagyobb... :) Viszont sokkal halkabb, mint az FX5900 -am volt régbben... ÉS sokkal jobb is... Szóval nagyon nembántam meg, hogy beruháztam rá! :) -
#6047 Ja, így könnyű! :))) -
#6046 Ismerősöm nagykerben dolgozik, és beszer áron intézte!
Itt a doboza... -
steweee #6045 http://www.gainward.de/new/products/agp/ultra_1000/comparison2.html
M@ATRIX 13304 SEGÍTSÉG TOPIC
négy féle van itthon forgalomban, ha minden igaz -
#6044 Nekem kb 2 hete van meg az új Gainward-om, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nincs húzva, gyári 500/900-on megy. Call Of Duty 2-t és NFS Most Wanted-et jáccottam eddig vele, és nagyon szépen megy akadás nélkül majdnem max beállításokkal. Bruttó 45 volt. -
#6043 Igazából a Gainward minden kártyából kétféle verziót ad ki, a sima (ref) és a Golden Sample verziót, ami gyárilag tuningolt, jobb időzítésü, minőségibb memóriákkal van szerelve, az drágább is, kb 20%-al. Ezért lehet a nagy szórás.
4 féle 6600GT-re nem emlékszem, de előfordulhat (lehet mindkét féle verzió létezik AGP-sben és PCI-E-ben is, az már 4) -
#6042 gainward nagyon jó márka.
Azért lehet nagy szórás ennél árban, mert 2 vagy 4 féle 1960-as Gainward 6600GT van forgalomban.... -
#6041 Hát loál. Mik vannak. :) -
#6040 asszem épphogy azokat lehet jobban húzni. -
steweee #6039 vigyázni kell az árakkal, nagyon becsapósak a boltok. én miskolcon vettem most egy gainward powerpack ultra 1960 tv - dvi kártyák bruttó 41.000-ért, de más boltokban 48.000 ért láttam ugyanezt, msi 49e, giga 48e, asus 55e, leadtech 43e(de nem lehet sehol kapni rendelésre sem mert nincs a nagykereknek), az inno 40e alatt, néhol jócskán, de az nem ajánlott mert sok a hibás.
érdekes hogy ennél a kártyánál mekkorák az áreltérések nemcsak gyártók hanem boltok között is, pedig nincs olyan túl sok nagyker pesten ahonnét szállítanának, és azok között is nagy a verseny. sztem direkt mondanak egy-egy kártyára magasabb árat ami mondjuk ismertebb(bár nem jobb, pl_:asus ezen kártyái)
én még egyenlőre nem tudok véleményt mondani az enyémről mert tesóm csak hétvégén ér rá a gépeket szerelgetni, de majd vasárnapra már meg tudom mondani jó választás volt e ez az ismeretlen, ámbár állítólag nagyon jó márka
még annyi hogy a 2 ns-os időzítésű ramok egyúttal azt is jelentik hogy már nem igazán lehet húzni a ramokat? -
Vegas #6038 hm -
Vegas #6037 nah lol rokonomnak ienje van..sry de webkamerán mutatta :/ -
#6036 Hmmm... megkérdezhetem hogy jutottál hozzá, és milyen dobozban volt a kártya? :) -
#6035 Nekem is olyan van és nagyon meg vagyok vele elégedve! Sehol semmi márkajelzés az NVidia -n kívül! A nyákon is és a chipen is NVidia logo van... :) -
#6034 Kérdezz rá mindenképpen telefonon vagy személyesen elötte, mert a legtöbb helyen ez nem nVidia gyártmányt, hanem olyan kártyát jelent, amilyet éppen kapnak. Szóval lehet Inno, Eagle, akármilyen noname gyártó terméke. Ha nem válaszolnak, lerázós válasz jön ("hát nVidia..."), stb. akkor nem kell velük foglalkozni.
BTW én eddig nem találkoztam "eredeti" nVidia kártyával, ha jól tudom nem is foglalkoznak kereskedelmi gyártással, csak referenciakártyákat készítettnek, amelyeket aztán tesztelnek, fejlesztőknek és újságíróknak küldenek el, stb. -
Vegas #6033 40k körül.. -
#6032 jah vágom, referencia
igazából szerintem megbítható, hisz maga az nvidia készíti.
olyan ez mint az ati-nál a Built by Ati
és mennyi pézért? -
Vegas #6031 Hn..Nvidia 6600GT..Nem Asus nem MSI nem INNO, csak Nvidia 6600GT.. -
#6030 az milyen az sima? -
Vegas #6029 És a sima Nvidia 6600gt az mijen? -
#6028 hát, akár.
meg szerintem ilyen gyárilag emelt órajelü lehet -
#6027 gondolom a sok fölösleges bundle program miatt -
Vegas #6026 annyit nekem meg nem ér egy kari..ezzel én el leszek 2 évig ha nem többig..most is egy gef. 2 mx-em van :o)))
Na jó előtte egy Ati 9600pro-m volt csak besült.. -
Vegas #6025 asus is 50k asszem :S -
#6024 Igaz. De pl. egy Gainward 6600gt 48e bruttó..iszonyú -
Vegas #6023 sőtt az lesz a legjopp ha aqua.hu-n rendelem mek mert ott csak 36,400Ft és van izs belőle ^^ -
Vegas #6022 6600gt 38.e. -
#6021 igen, de majd 50 rongy elég húzós, hacsak vissza nem jön az áfa.. -
#6020 sokkal jobb a C3D, azt vedd. -
Vegas #6019 Variálok a gecibe..már az eladó se bírt követni :c
De aszonták h a Club3d jobb. Hűtésben meg minőségben is, az ára viszont ugyan annyi köbö..
Jól tettem a döntést? :o8) -
#6018 oké, köszi szépen. át is kötöttem az egyik drive molexét a vidkártyára, hogy legalább telepíteni tudjam :) -
#6017 aja, én is ezt mondom. -
#6016 Bemész egy számtech boltba, és kérsz egy molex elosztót. Ennyi. Azt rádugod az egyik molexre, és a leosztást meg a videókártyára. Amúgy elindulni lehet, hogy elindul, de tényleg nem éri meg kockáztatni. -
#6015 hát jó kérdés, de direkt ezt figyeltem... tudom hogy hülyeség de ez van! -
#6014 hogy pörög a venti a tápcsati nékűl? -
#6013 a milyen vidkártyát topicban kérdeztem, de talán itt jobb helyen van, segítsetek légyszi:
most vettem egy gigabyte 6600GT-t, viszont rögtön van is egy problémám: mivel AGP-s, elvileg rá kéne kötni a tápegységre a kicsikét, viszont nincs több dugaszom... a manual azt írja, hogy így el sem fog indulni a gép, viszont kipróbáltam és megy, a venti is pörög rendesen, szóval én nem látok semmi rendelleneset. így lehet hagyni, vagy kockázattal jár?
HELP pls :) -
Vegas #6012 asszem az inno-nál maradok..marad még legalább pénzem ram-ra :d
max addig cserélgetem még jo nem lesz :C) -
#6011 Ahogy mondod! -
#6010 3Dmark05 az újra szerelés után 4945 pont .
Ez már hasonlít ahoz amennyi az elvárható . -
#6009 Minden rendben megtörténtek a változtatások és megy minden tökéletesen.
Nektek köszönhetően ...... Jó ez a hely .....
Mindig tanul valamit az ember