Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
nah akkor. engem már meggyőztek. amit itt most leirok, nem kell senkinek elhinnie, én csak leirom. szal az egyik ismerősöm látja a szellemeket. csak néhány ember képes erre, aki látó. és ő se látta mindig, de találkozott valakivel, és az a valaki segitett neki h kifejlessze ezt a tudását jobban. mert h látja az aurát is, és az aurából meglátszik ha valaki természetfeletti képességekkel rendelkezik. Namármost körülöttünk mindig vannak szellemek. Nem hogy körülöttünk, hanem rajtunk. Akik a mi energiánkból táplálkoznak. Ez a lány csak látja őket. Nem hallja őket. Az már fekete mágia. Azt mondta, hogy egyszer látta, hogy egy szellem beszél hozzá, de nem hallotta. Meg lehet tanulni hallani is őket, de az nem jó. Ő beszélhet a szellemekhez. El tudja küldeni őket meg stb. Pl érdemes füstölőzni, mer az elűzi a rossz szellemeket. Egyszer az történt, (nem voltam ott csak mesélték) hogy volt abban a házban, ahol laknak egy bácsi, aki mindig sétltatta a kutyáját. És ott voltak benn a lakásban ez a lány meg még páran, és mondta, hogy az öreg bácsi meghalt. És kérdezték h honnan tudja. És mondta h most ment keresztül a szobán. És tényleg meghalt, de ezt ők csak pár nappal később tudták meg. Huh rengeteg minden van még. Igy egy monoógban nem tudom leirni. Kérdezzetek.