619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
#19 vagy egy kémműholdat fölé vinni!:P -
#18 51-es körzet USA-ban!jó hely lehet...elmennék 1x oda! -
[Walaki]D`Lair #17 UFO-k léteznek, csak elhallgatják előlünk! -
#16 szvsz arra hogy most találtad ki! -
#15 szellemek hogy néznek ki kérdezd már meg az ismerősöd -
#14 Ez majdnem olyan mint a Lockness-i szörny vagy a Yeti!mondják hogy látták,meg minden de mióta keresik ezeket...és semmi...nincsen tárgyi-bizonyíték csak fényképek...és nem lehet tudni hogy azok a fényképek valódiak vagy csak kamuk!vagy ott vannak az UFO-k...sokan mondják láttam,meg elvittek,meg belémültettek,meg minden...de mivel bizonyítja!?na mind1.... -
#13 mire mondod? -
#12 Ööö hát ennyi erővel ez lehet kamu is. Ez legalábbis nem elég bizonyíték :) -
[Walaki]D`Lair #11 ŐŐŐŐŐ....hmmm.... -
cyrus #10 jah, azt énis láttam, pl volt egy hjéz, ahol ugyan laktak, e állitólag szellemek is voltak...
a kislányt nem hagyták leckét irni meg ienek..... és frankón látszott a videón hogy huzogatják ki a széket a kisgyerek alól, de nem lehetett semmi zsinórt meg iesmit látni....
Bizonyiték van egy csomó.. fotók meg minden..
ezeket általában elküldik mittomén pl a kodak nemzetközi intézetébe ahol általában megállapítják hogy nem hamis, és itt vége a történetnek... -
#9 sok a fake,meg a minden egyébb...most ha lenne megfelelő felszerelésem én is összetudnék vágni 1 olyan videot,vagy tudnék csinálni 1 képet ami mumusos,szellemes,vagy szörnyes! -
#8 nah akkor. engem már meggyőztek. amit itt most leirok, nem kell senkinek elhinnie, én csak leirom. szal az egyik ismerősöm látja a szellemeket. csak néhány ember képes erre, aki látó. és ő se látta mindig, de találkozott valakivel, és az a valaki segitett neki h kifejlessze ezt a tudását jobban. mert h látja az aurát is, és az aurából meglátszik ha valaki természetfeletti képességekkel rendelkezik. Namármost körülöttünk mindig vannak szellemek. Nem hogy körülöttünk, hanem rajtunk. Akik a mi energiánkból táplálkoznak. Ez a lány csak látja őket. Nem hallja őket. Az már fekete mágia. Azt mondta, hogy egyszer látta, hogy egy szellem beszél hozzá, de nem hallotta. Meg lehet tanulni hallani is őket, de az nem jó. Ő beszélhet a szellemekhez. El tudja küldeni őket meg stb. Pl érdemes füstölőzni, mer az elűzi a rossz szellemeket. Egyszer az történt, (nem voltam ott csak mesélték) hogy volt abban a házban, ahol laknak egy bácsi, aki mindig sétltatta a kutyáját. És ott voltak benn a lakásban ez a lány meg még páran, és mondta, hogy az öreg bácsi meghalt. És kérdezték h honnan tudja. És mondta h most ment keresztül a szobán. És tényleg meghalt, de ezt ők csak pár nappal később tudták meg. Huh rengeteg minden van még. Igy egy monoógban nem tudom leirni. Kérdezzetek. -
#7 multkor a realytin volt egy dokumentumfilm, képekkl sőt videókkal alátámasztva... hm, mit ne mondjak, érdekes volt! -
#6 Évszázadok óta mondogatják, hogy vannak, de vajon miért nincs bizonyíték, esetleg egy kép ? A technika meglenne hozzá... Szal nem léteznek, ennyi. -
#5 Nem -
[Walaki]D`Lair #4 ezt sztem nem ide kellett volna...:DDD -
#3 Számomra ez a kérdés, mint sok más hasonló dolog, nem hit kérdése. -
#2 hülyeség -
_Vegeta_ #1 No, a téma nyitott! Ki mit tud erről ?
En elegge szkeptikus vagyok ebben a temaban..