Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
Tomi15 tökéletesen egyetértek veled.
Természetesen nem szabad elsőre álláspontot foglalni az igaz hamis kérdésben.
Ezzel én is így vagyok. De mindnek megvan a maga menete.
Azzal hogy materialista felfogással kialakítani egy fórumrészt: hogy a beugró egy bizonyíték benyújtása (addig senki nem hisz neki) alapon működjön az se megoldás.
Én nem állítom, hogy amit ideírtak annak van valóság alapja én csak véleményt alkotok,
Mert ez egy feltételes dolog.
Lehet, hogy látszik valami a képen, de az nem szellem, hanem az optikának a fényről visszacsillanó másnevén „lensflarefx” jelenség.
Ezt egy kívülálló vagy hozzá nem értő, értelmezheti szellemjelenségnek, főleg ha nincs tisztába, hogy ilyen előfordulhat egy megvilágított helységben.
Az hogy a képnek van e valóság alapja vagy csak egy ügyes megoldás eredménye, az úgyis kiderül amint egy kicsit is hozzáértő szeme elé kerül a kép.
Minden esetre, ha megvizsgáljuk Attisa üzenetét konkrétan ő, sem állítja 100%-osan hogy az a képen egy szellem, sőt hozzáértők segítségét kéri.
Most, azzal hogy úgy indítani válaszként, hogy: „Fel kéne tölteni a képet, a nélkül mit akartok”
Nem biztos, hogy arra motiválja Attisa-t hogy bizalommal forduljon felénk.
Én nem kritizálni akarlak de, az én meglátásom szerint erről az üzenetről sugárzik az elutasítás és a belé vettet bizalom hiánya.