Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
  • Zsolteecaa
    Nekem is vannak történeteim és nem hiszem hogy a wifi meg hasonló faxságoktól kevesebb szellem lenne ez baromi nagy hülyeség.
    Az én dolgaim 5 éve kezdődtek kb. pont mikor anyuék eladták a telkünket benne pedig lerombolták a régi faházat ahol nagyapaám halt meg.
    Néha felriadtam álmomból és éreztem vmi bizsergést ami egyre erősebb lett aztán valami világos izét láttam magam előtt és szerintem ilyenkor transzállapotba kerülök mert azóta már többször megtörtént és miután érzem hogy ez történik velem megpróbálok felébredni,de nem megy :S egy ideig aztán mégis sikerül,de ha nem vagyok elég erős akkor 1 másodperc múlva újra keződik ez az egész. Visszazuhanok ebbe a "végtelenbe" vagy nem tudom mi ez. Biztos hogy nem álmodom mert ha felébredek érzek magamon valamit. Valamit ami egész testemre ránehezedik és csak nyom lefelé aztán elkezdődik a véleményem szerinti transzállapot amikor hangokat hallok egyre erősebben és mintha más dimenzióba kerülnék,de utálom ezt az egészet és valahol félek is tőle ezért mindig igyexem felébredni belőle kilépni ebből az egészből. Volt már hogy úgy éreztem hogy valami elkezd simogatni aztán rámnehezedik és megindul az az egész.
    Hogyan jellemezzem azt a dolgot? Nem tudom de nem túl jó :S de nem is rossz.. úgy érzem az egész testem remeg,rázza valami erős dolog és ez egyre csak erősödik és ha hagyom magam akkor nem is nagyon múlik el csak ha felkelek. Az egész kihagyásokkal van mert volt hogy egy évig nem volt semmi aztán újra előjött ez az egész.
    De mostmár talán több szellem is lehet mert év elején volt hogy felkeltem és mozgott egy ing alja és olyan szabályosan tette ezt hogy azt elképzelni sem lehet :S 9kor keltem fel és láttam az egészet ablak csukva nem okozhatta huzat ajtó is be volt csukva a redőny félig lehúzva szóval félsötét volt az ami fogason mozgott az ing ott meg nincs semmi hőáramlás szóval az sem okozhatta. Szabályosan mozgott ilyet nem láttam még.
    Aztán a következő fura dolog követte rá 2 hétre kb. van egy számítógép a fal mellett szinte közvetlen a szoba egyik elég sötét sarkában. Tudni kell hogy nálam mindig sötét van mert én így érzem jól magam. Szóval ott egy gép oldala mindig le volt jőve és más nem csinálta sőt ahhoz még hozzáférni is nehéz és jól rá volt rakva és legalább 3x történt mindez én ebből semmit sem tudtam v. láttam apu szólt hogy miért cseszegetem a gépét folyton vagy mit vettem ki belőle mondom én semmit :S
    Olyan helyen van ahol senki sem férhet hozzá.
    Azóta furán müxik az a gép újraindulgat meg ilyenek :S
    Több ilyen dolog nem történt,de ezekre nincs magyarázat azóta sem.
    Úgy érzem itt van néha mert tegnap pl. ablak becsuk és az ablak recsegett néha többször is mikor tök új meg minden persze ez lehet bármitől na de itt mellettem van egy fogas és ott alatta sötét van és pont onnan jöttek ilyen hangok amiket nem tudnék mihez hasonlítani :( lpések zaja is lehet éppenséggel nemtom.. de éreztem hogy mellőlem jött az egész. Nem kicsit féltem nem is mertem lámpa nélkül aludni és ez így megy már hónapok óta. 3 napja már lámpa nélkül aludtam erre újra éreztem azt az egészet amit már leírtam az a transzállapot amiből nehéz feljönni,de minél előbb annál jobb...
    További fura amúgy hogy a gép oldalát nem lehet elmozdítani csak ha vki előretolja mondanom se kell hogy nem volt az előretolva hanem csak látszott hogy felnyitotta valami.

És aludtam már más szobában is anyuéknál ott csak 1x történt vmi a 10ből mikor ott voltam akkor lefeküdtem és éreztem vmi közelségét utána mintha vki az ujjával a lábam mellé döfött volna 2x szinte egymás után az első után mozdulatlan maradtam. Szóval talán akar tőlem vmit? Mert úgy néz ki követ ez a vmi.