Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
JBGirl #413 Sziasztok! Velem is történt kb 3 éve egy különös eset. Barátnőimmel késésben voltunk, sietnünk kellett, hogy ne késsük le a buszt és csak akkor sikerült volna elérni, ha átvágunk a közeli temetőn. Nem volt mit tenni, bementünk...Mikor beléptem már akkor éreztem, hogy valami vagy valaki van ott, teljesen meg voltunk ilyedve. A sírok nagyon régiek voltak olyan 1800-1850 körüliek, tehát az állapotuk se volt valami kiváló. Pl. volt olyan sír ahol a koporsó volt csak meg, a holttest meg darabokban a földön szétszórva. Kb. 5 perc séta után megálltunk, mert barátnőm valamit keresett a táskájába. Ekkor vettem észre valami furcsa, világító dolgot kb. olyan mezőnyi nagyságú távolságban tőlünk. Ekkor már a bnőim is azt a valamit nézték. Nem tudtuk elképzelni mi az, de azt tisztán láttuk, hogy felénk jön. Gyorsan megfordultunk, de én még a biztonság kedvéért visszanéztem, és ekkor láttam, hogy az a valami kb 1 karnyujtásnyira van már tőlünk...nem tudtam elképzelni hogyan hiszen ez egy óriási táv, nem lehet 2 mp alatt megtenni. Elkezdtünk rohanni kifelé és amikor kiléptünk egyből mögöttünk jött ki az a valami, amiröl megállapitottuk, hogy egy férfi valami narancssárga ruhában. Befordult a sarkon, utána futottunk de nem volt sehol...ami elég fura mert hogy tűnhet el valaki egy olyan úton ami egyenes és nincs elágazása? Azóta nem mentünk oda...