Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
Ted Beneky #378 Görögo.-ban is történt velem egy érdekes dolog.
Felmentünk a Meteórákhoz ( biztos tudjátok : magas hegyek tetején vannak a kolostorok és kanyargós lépcsőkön lehet feljutni hozzájuk ). Na felcaplattunk a dögmelegben, fönt meg engem nem engedtek be a papok, mert rövidgatya volt rajtam, és állítólag úgy nem lehet bemenni. ( Még érteném, ha lány lennék és nem bírnának magukkal, de így ?) Adtak volna valami rossz rongyot, hogy tekerjem körül magam vele, mint egy szoknyával, de abból meg Én nem kértem.
Szóval elhatároztam, hogy lemegyek vissza a buszhoz. Kb. féltávnál járhattam a lefelé vezető úton, amikor az egyik kanyar után szembetaláltam magam egy munkás kinézetű fazonnal aki éppen felfelé tartott. Meg is lepődtem rajta, mert ahogy jöttem le, néha be lehetett látni az alattam lévő szakasz egy részét és nem láttam senkit felfelé jönni. Az ember meg csak jött fel lehajtott fejjel, mint a faltörő kos, na gondoltam, ez se akar kikerülni, nekem kellett félre húzódnom. Mentem tovább lendületből egy kicsit, de aztán gondoltam rászólok már, hogy "többet ésszel, mintha lenne" . Megálltam és hátrafordultam. Ekkor jött a meglepi. A fazon is visszafordult és rámnézett. De nem onnan ahonnan elvileg kellett volna, hanem egy kanyarral fentebbről ! Én megtehettem 3 métert a munkás meg vagy huszat !
Most akkor vagy Ő volt az álruhás pókemberbe oltott lépcsőmászó világbajnok vagy én aludtam el menet közbe.
Később kérdeztem a többieket, de Ők nem láttak fent senki hasonlót ...