Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
Sziasztok! Előrebocsátom, k....ra nem érdekelnek azok, akik csak poénkodnak a dolgon. Azt hisznek, amit akarnak, a "hitük" nem teszik meg nem történtekké azokat a dolgokat, amiket most leírok. Van néhány ismerősöm, akik vagy komolyabban foglalkoznak ezzel a témával, vagy pl. sátánista. A lényeg, szellemeket idéztek többek közt (ezen én nem akartam részt venni, mert előtte már volt hasonló élményem). Biztos, ami biztos, nem írnám le, melyik egyetem melyik kolijában történt az eset. Nem a látványos asztal-ugráltatásról szólt a dolog, annál komolyabbak, semmint ilyen hülyeségeket próbálgassanak. A megidézett szellemek/démonok (mindegy minek nevezzük) ott maradtak a szobában. Néha jobban, néha kevésbé lehetett érezni a jelenlétüket. Biztosra akartunk menni, hogy csak képzeljük az ottlétüket, vagy tényleg ott vannak? Ergo kb 15-17 embert behívtunk külön-külön, és megkérdeztük őket, hogy éreznek-e bármit? Jókedvük lesz-e, semleges, vagy inkább kellemetlen érzésük támad? Szándékosan eltérő sorrendben kérdeztük, nehogy az első, vagy az utolsó, hangulatra vonatkozó kérdés befolyásolja őket. Kb. 10-en egyenesen feszültnek érezték magukat, nagyon kellemetlen érzésről számoltak be. 3-4 ember nem tudta pontosan megmondani, mit is éreznek, de "azt tudom, hogy minél hamarabb ki akarok innen menni". A maradék 2-3 ember nem érzett semmit. Ezek közül az egyik csak épp bejött egy pár pillanatra, aztán el is rohant, mondván siet egy előadásra. Szóval mindenki azt hisz, amit akar, ami jólesik neki. Aki pedig próbálta ezt, az tudja miről van szó, miről beszélek. Aki csak szeretné kipróbálni, annak csak azt tudom tanácsolni, legyen óvatos, vigyázzon. És legfőképp, keressen az idézés előtt olyan szakembert, aki szükség esetén ki tudja majd űzni az ártó szellemeket/stb. Esetünben ezek szerintem az energiánkat csapolták le, ezzel is gyengítve, depresszióba döntve minket. És aki öngyilkosságot követ el, az hozzájuk kötődhet. Szégyen, nem szégyen pszichiáterhez (nekem is) kellett járnom, hogy kigyógyuljak a depresszióból. Ennyi. Aki poénkodni akar ezen, hát egészségére. Teszek rájuk...