Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
  • Hellhammer
    Én tudok egy majdnem szellemes történetet :)

Egyik éjjel este arra riadok fel, hogy valami az arcomba csap. Kinyitottam a szemem nem látok semmit, de érzem, hogy valami a homlokomon van. Odanyúlok és érzem hogy egy kéz van a fejemen(!). Nagyon beszartam mert csak egyedül aludtam aznap este, így sehogyan sem értettem, hogy mit keres egy idegen kéz a fejemen. Odanyúltam, megfogtam (eléggé hideg volt, mintha egy halott keze lett volna) és eldobtam tiszta erőből, ekkor hallottam, hogy koppan valami az ágy oldalán és megrántja egy erő a válam. Még jobban beszartam és felpattantam ülő helyzetbe az ágyban, és szinte már teljesen felébredtem. És akkor jöttem rá, hogy mi történt:
    Úgy aludtam el hanyatt fekve, hogy a jobb kezemet tarkóra tettem a fejem alatt. Szépen el is halt pár óra leforgása alatt annyira, hogy nem tudtam mozgatni és ki is hűlt. Gondolom az esti forgolódás közben kijött a fejem alól a kezem és mivel teljesen ernyedt volt ráesett az arcomra :) Mivel el volt teljesen halva, nem volt tapintásos érzékelés azon a kezemen így amikor odanyúltam nem éreztem, hogy a saját jobb kezemet fogtam meg a balal (mert ugye ha jobbon is érzem abból tudom hogy a saját kezem). Így elhajítottam és a kezem élettelenül koppant az ágy oldalán, és a kezem rántotta meg a vállamat is :)
    Mikor erre rájöttem, megnyugodtam egy kicsit, de utána az volt para, hogy mi van ha károsodtak a szövetek? Aztán kb 20 perc elteltével visszatért a kezembe az élet (nagyon szar érzés volt közben, 1-2 percig iszonyúan fájt is) és eléggé fájt a hüvelykujjam felső része, gondolom ott vertem bele az ágyba :)
    Azért nagy para volt az elején, nem is tudom mit tettem volna ha tényleg nem a saját kezem van ott :)