619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
#339 teszerinted ez igaz -
#338 háááátttttttt nem -
_Vegeta_ #337 Kepzelodtel. :) -
#336 Bocs, nem akartalak megijeszteni! -
#335 visszamertél menni? :DDD -
Prof William #334 Valszeg egy oot lehalt ember. :( -
#333 nekem is van egy jó kis történetem:
Egyszer egyik éjszsaka a nyári táborban halk susogást hallottam az erdőből kimegyek a haverokkal volt para is rendesen de megszünt aztán én egyedül a sötétben kinnamradtam és egyszer csak megint susogott valami és a szél egyáltalán nem fújt éreztem arra vettem magam hogy egyedül egy bottal kimegyek a tábor melletti erdőbe ,hát ki is mentem erre egy sötét árnyt láttam magam előtt és parázva elrohantam.Aztán reggel bemegyek az erdőbe ugyan od és észreveszek egy keresztet ott ahol az árnyt láttam máig se tudom mi vagy ki lehetett az árny.
-
soldier #332 :DDDDDDDDDDDDDDD
beszarás:DD -
#331 pedig az is vega, és jot tesz az étvágynak :D -
_Vegeta_ #330 Jah, nagyon fasza story ;D
-
#329 nem:] -
#328 De ahogy elmesélted. Geccca. Hátt ezt lementem! -
#327 De rég röhögtem ekkorát! Bazdmeg ez kész. -
#326 beszivtál? :D -
#325 :D nekem az volt durvi, amikor kinyitottam a szememet és egy balettáncosnő állt a szoba közepén. tisztán láthatóan:) de az halu volt... -
K.András #324 -
#323 Hasonló para történet: este felriadok valamire nézek szét, és egy alak áll az ablak előtt. Para indul, óvatosan lámpa felkapcs és akkor döbbentem rá, hogy hülye vagyok, hisz én akasztottam a sarokban lévő állólámpára az öltönyöm lefekvés előtt (azért volt nagyobb para mert a lámpa tetején van egy kisebb szalmakalap gyűjtemény így egy-az-egyben egy kabátos-kalapos faszi árnyképe volt a lámpa a kintről beszűrődő esti fényben). -
#322 huh jó történet:) de télleg. mit tennétek ha nem a saját kezetek? -
#321 Én tudok egy majdnem szellemes történetet :)
Egyik éjjel este arra riadok fel, hogy valami az arcomba csap. Kinyitottam a szemem nem látok semmit, de érzem, hogy valami a homlokomon van. Odanyúlok és érzem hogy egy kéz van a fejemen(!). Nagyon beszartam mert csak egyedül aludtam aznap este, így sehogyan sem értettem, hogy mit keres egy idegen kéz a fejemen. Odanyúltam, megfogtam (eléggé hideg volt, mintha egy halott keze lett volna) és eldobtam tiszta erőből, ekkor hallottam, hogy koppan valami az ágy oldalán és megrántja egy erő a válam. Még jobban beszartam és felpattantam ülő helyzetbe az ágyban, és szinte már teljesen felébredtem. És akkor jöttem rá, hogy mi történt:
Úgy aludtam el hanyatt fekve, hogy a jobb kezemet tarkóra tettem a fejem alatt. Szépen el is halt pár óra leforgása alatt annyira, hogy nem tudtam mozgatni és ki is hűlt. Gondolom az esti forgolódás közben kijött a fejem alól a kezem és mivel teljesen ernyedt volt ráesett az arcomra :) Mivel el volt teljesen halva, nem volt tapintásos érzékelés azon a kezemen így amikor odanyúltam nem éreztem, hogy a saját jobb kezemet fogtam meg a balal (mert ugye ha jobbon is érzem abból tudom hogy a saját kezem). Így elhajítottam és a kezem élettelenül koppant az ágy oldalán, és a kezem rántotta meg a vállamat is :)
Mikor erre rájöttem, megnyugodtam egy kicsit, de utána az volt para, hogy mi van ha károsodtak a szövetek? Aztán kb 20 perc elteltével visszatért a kezembe az élet (nagyon szar érzés volt közben, 1-2 percig iszonyúan fájt is) és eléggé fájt a hüvelykujjam felső része, gondolom ott vertem bele az ágyba :)
Azért nagy para volt az elején, nem is tudom mit tettem volna ha tényleg nem a saját kezem van ott :) -
OPM #320 most az ufósat töltöm -
OPM #319 a vége nagyon ütős, tegnap este majdnep leestem a székről :DD -
#318 up!
vonaglig a topic :(((( -
#317 Na, hol vaneza szellemtanya, és hogy működik? vki mondja el, mert semmi kedvem nem volt lefordítani. -
OPM #316 oh, thanx! ilyeneket még úgysem láttam :) -
_Vegeta_ #315 tamogatom az otletet! mar nem penzzel mert csoro vagyok, de mindenkeppen teccik az elgondolas :) -
#314 szervezzünk kirándulást a szellemtanyára :)))) -
_Vegeta_ #313 jah igazad van!
ki tud vmi szep szellem tortenetet, amit szekalhatunk. ? ;DDD -
_Vegeta_ #312 mi ez a szornyen nagy idiotasag ?
amugy rulz :D -
#311 -
#310 na nehogy má' lesüllyedjen ez a topic
up!! -
macilaci123 #309 Szellemek pedig nincsenek! ( a hangok a fejemben mindig ezt mondják) -
#308 nem rossz... -
#307 a tolókocsis képek kisértetiesen hasonlítanak a Silent Hill 3-ban látottakhoz. -
#306 há nekemsenincsen:/ -
_Vegeta_ #305 Nekem is most lesz ereccsegi csak marhara semmi kedvem tanulni ;) -
#304 úgy érzem lehet nem kellene megnéznem:/ eléggé ijedős vagyok:( egyedül nem szoktam horrorfilmet néznise:D -
[Walaki]D`Lair #303 Szellemes összeállítás... -
#302 mondjuk nekem lesz éreccségi de hátha kapok segiccséget;) -
_Vegeta_ #301 hétvége okés. uccse keszulok ereccsegire, es egy kis szellemuzes jot tenne lelkiismeretemnek. -
#300 aham:/ nah mind1. akkor mikor jó?