Szellemek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
abbó aggy egy falatot, de rögtön!!! 😄

The Garrett
már leírták 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

glillu
és h végzõdött?

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

And5
így kezdõdött a tegnap este http://faceoff.cjb.hu/elvis.jpg

And5
tegnap este szellemek törtek be hozzám nem hagytak aludni egy folytában a redõnyt basztaták meg a monitort leakartam fényképezni õket de egy energia kivette a kezembõl és hátra lökött nagyon féltem szellemírtók írjatok mailt nagy pénz összeget fizetek ha kiírtjátok innen a férgeket

Adi
Húsba nagyon sok fehérje van... a body-sok sülthúst rizsel zabálnak. Menj oda egyszer egy gyúrós csávóhoz és kérdezd meg mit ebédel általában. A hús szó biztos benne a lesz a menüjébe!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
"Egyszer még a régi lakásunkban reggel, mikor felkeltem egyszercsak éreztem, hogy valaki megfogja a kezemet, de hihetetlenül valóságos érzés volt egyszerre oda is fordultam, hogy ki lehet az, de nem volt ott senki. "
Képzeld ha a károdat fogja meg!😊
"régi lakásunkban reggel"
Lehet, hogy az új lakásba este már megtörténik!!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Én nekem pont szinte az ellentéte szokot lenni...
Pl.: megyek vhol aztán néha olyan érzés fog el mintha repülnék, de ez fotelba is megesik. Ülve repülök. 😊 No marihonaa..... 😊)

Adi
LSD, esetleg?😊

HuAn82
Szájbavertek?!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Lynx_TWL
túlzásokba nem kéne esni😄

๏̯͡๏﴿

hen-tes
ti hiztek benne ?
én iken
feltámattam úty hoty ety két szellem bõfen bele fér 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

glillu
amikor lefényképeznek és láccik az aurád körülötted

DE MI AZ AZ AURAFOTÓ???

azért ez a kérdés passzol a témához

glillu
jah nincs topic off nélkül

elterelodott a tema! de sebaj, vki majd ugyis jon vmi hulye tortenettel esm mindenki yool lehurrogja. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

disznószellemrõl még nem hallottál?😊
ja én is néztem hogy milyen szellemkrõl van szó ha végig disznóvágásról meg szójáról dumcsiztok....
hova vezetnek ezek a lát6atlan erõk?....

glillu
jah de volt h nem tudtam.

Lynx_TWL
én megeszek mindent ami finom legyen hús vagy zöldség, de inkább hús😊

vega topic lesz ez hé😄

mindenesetre nekem semmilyen szellemes történetem nincs, csak kis koromban sokat láttam HBO-n a Szörnyecskéket, és több éven keresztüll be voltam sz*arva mindenhol, nem mertme lemenni a pincébe, mert féltem, hogy ott vannak bebábozódva a kis szõrmókok😊

mára már az egyik kedvenc filmem😊

๏̯͡๏﴿

mi az az aurafotó?

Lynx_TWL
akar a hülye nem éhes lenni, "enni kell"😊

๏̯͡๏﴿

Par eve még enis vegetarianus voltam ~vegeta... mostanaban mar megeszek nehany felvagottat, es egy-két lajtos hust.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Lynx_TWL
nekem is volt ilyen, csak utána elmúlt, mert magamraborítottam a hûtõt😄

๏̯͡๏﴿

én még sose éreztem éhséget, pedig volt hogy egy nap csak egy szelet vajaskenyeret ettem...
milyen íze van a fénynek? mert akkor rendelek egy adaggal😊
FtranX
hát émmég ilyet nem tapasztaltam. 😊

glillu
amúgy ha nem eszel, hozzászoksz és télleg nem vagy éhes. tapasztalatból mondom.

Lynx_TWL
a fényevést, már csak azért sem tudom elképzelni, meg csinálni, mert ha éhes vagoyk, elájulok, és olyan rosszlu érzem magam, mint még soha, szal nem kínoznám magam....

bár el tudom képzelni a csoporots ájulós terápiát😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
😄DDDDDD a geccbe sz*art eszek a dizsnóbéllel😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Amikor untam kicsit a marha húst, anyámék "teve" hússal etettek, azt már jobban szerettem😄

๏̯͡๏﴿

glillu
jajajaja😊

FtranX
tojássárgája cukorral! az finom!! régen mindig megettem, amikor anyám valamit sütött és csinált ilyet.

glillu
jah. tükörtojást énis mindig teljesen megsüttetem. ne legyen benne semmi folyékony lágy izé. viszont a nyers tojássárgáját cukorral kikeverve imádom. és jó a toroknak😊

FtranX
hát nyersen én sem eszem.

én a tojást legalább 10 percig fõzöm, nyersen meg nem enném😊
a zöldségek meg a koszos földbõl jönnek elõ, mint valami zombik és bûzös trágyával etetik õket😄D
FtranX
én meg csak azt a tojást eszem meg, amibõl elõtte saját kezüleg kiszedtem a g*cinek tûnõ trutyit, meg a petét.

FtranX
nem feltétlenül van szükség ilyenekre. itt elég, ha az ember a józan paraszti eszére hagyatkozik...

glillu
disznóvágáson voltunk, és mikor megtudtam h mi abból az izébõl eszünk majd, akkor aszontam h többet nem kérek. és azóta szenvednek velem szegény szüleim. elõször monták h egyemmeg ez nem csirke, ez viziló, meg zsiráf husi...de nem verhettek át ezzel sokáig😄

FtranX
mér pont az? 😊
habár én kiskoromban azt hittem, hogy akit kilapít a villamos, az utána simán felkel. (erre már nem emléxem. anyám mondta)

Tikal
vagy mert mindig kihányta még azt a keveset is..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szerintem a tom & jerry volt a tettes😊
glillu
ááááh dehogyis. ez egy gyerekkori élmény alapján alakult ki amire én nem is emlékszem mer kicsi voltam.

FtranX
csak mert van aki meggyõzõdésbõl az

szvsz asszitte lelkiismereti okokból😊
glillu
igen. mié?

FtranX
de te ugye csak azért vagy vegetáriánus, mert nem szereted a hús ízét?

glillu
najah. mondjuk volt egy szinésznõ aki kórházba kertült mer egy évig vega volt

Tikal
nincs is hus ize 😊) egyébként ha jol meg van csinálva észre sem veszed.
vagy ott a tofu, na persze nem a tescos, hanem a jobb fajta 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''