• bosco05 #1250
    Amúgy félre ne értsetek, nem utálom se Blockot se Pestranat és kiváncsi is vagyok hogy Ken bácsi mit fog alkotni a vb-n, de a Magyarok is többre hivatottak, mint azt hiszed Gordon. A százmillás WRC-k elavult darabok és azokból sem a csúcsok, Asi szar N-es Mitsuja pedig jobban gyorsul időnként mint egykét WRC, ami vicc kategóriába megy, de nem egy csapat mérte meg helyszínen, szóval ott is vannak/voltak turpisságok, de ez a Magyar rallyt sajnos jellemzi erősen. Loeb szerintem verhetetlen jelenleg, de ne legyen igazam és lássunk egy izgalmas csatát a köv szezonban. Ami pedig ovodás szint az a hússzal árokba csúszás, persze ilyen hibák előfordulnak, de VB top 10-től mondjuk ilyet még nemigen láttam, szóval nem lesz egyszerű dolga ott egyik amcsinak se. Elismerem az amerikai motorsport majdnem minden ágát, Nascar, Indycar, Alms, sorolhatnám napestig, de szerintem rallyban egész egyszerűen gyengék az amcsik. De mondom ne legyen igazam és legyen egy Block - Loeb csata jövőre. Nem rosszindulatból írtam ám amit írtam, csak az a véleményem, ami, de ahogy nézem nem vagyok vele egyedül.